2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
اون چیزی که بهش آمپول کورتون می زنن فیبروز هست بافت ترمیمی که بدن می سازه و در بعضی موارد بیش از حد ...

ممنون آمین جان من سرچ کردم فیبروز رو یه مطلب جالب اومد 

مخصوصا برای اونایی که به دکترشون اصرار میکنن بینیشون خیلی کوچیک بشه بهتره حتما بخونن

https://www.hidoctor.ir/313113_دکتر-شهبازی-فیبروز-بینی-چیست؟.html/

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی یه چیزی روی دلم مونده بود اونم بگم 😁😁😁من مدتها بود که تاپیک نمی یومدم و به واسطه ی ریپلای یه پست قدیمم توسط یکی از دوستان و سوالی که پرسیده بودن اومدم و سوالشون رو جواب دادم و بعدش یکی دیگه از دوستان پیام خصوصی دادن که می شه عکس جدید ازتون ببینم اومدم توی تاپیک و اتفاقا اون شب با شایلین و شیوا و چند تا از بقیه ی دوستان هم کلام شدم (اون خانم که عکس خواسته بود اصلا نیومد😐😐😐)و خب آشنایی بیشتر با بچه های فعال باعث شد که به اینجا سر بزنم توی بعضی از پست ها صحبتی شد مبنی بر قصد تبلیغات بعضی کاربرا راستش من احساس بدی پیدا کردم😔😔😔چون من خیلی صادقانه اگر پرسشی شد جواب دادم هیچ تعصبی هم روی دکترم ندارم ایشون قرار پول بگیره و عمل کنه قطعا هیچ سودی برای من نداره من از بعضی پیغام های خصوصی می خواستم اسکرین بگیرم که سایت اجازه نمی ده به تمامشون که سوال داشتم گفتم من بسیار راضیم ولی این کافی نیست برید تحقیق کنید و نمونه ببینید والا ما از دار دنیا یه وجدان راحت داریم اونم با هیچی عوضش نمی کنیم .امیدوارم همگی بهترین مسیر رو پیدا کنید

منم اتفاقا نگران شما شدم گفتم الان استرس می گیری ،پیش دکتر رفتی راجع بهش نپرسیدی؟

نه نپرسیدم ولی دکتر که دست زد گفت همه چیز نرماله.خدا کنه چیزی نشه.ولی خیلی ورم دارم هنوز

نه نپرسیدم ولی دکتر که دست زد گفت همه چیز نرماله.خدا کنه چیزی نشه.ولی خیلی ورم دارم هنوز

سلام دردونه چطوری بینیت خوفه 

ورمات خوابیده

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

ورم که برای تایمت طبیعی هست بد به دلت راه نده ولی اگر یک درصد هم موردی باشه چیز غیر قابل حلی نیست یکی از اون سه نفر که گفتم فقط با پول کلینیک ترمیم کرد و حل شد .این رو گفتم که به خودت استرس ندی نهایتش اینِ دیگه من یه سمت بینیم ورمش بیشتر بود خیلی استرس داشتم دقیقا همین حرف رو همسرم بهم زد و خب با تصور بدترین حالتی که ممکنه پیش بیاد آروم شدم

راستی یه چیزی روی دلم مونده بود اونم بگم 😁😁😁من مدتها بود که تاپیک نمی یومدم و به واسطه ی ریپلای ی ...

تو عالی هستی آمین جانم کاملا مشخصه از پیامهات که بدون هیچ تعصبی و خیلی علمی و دقیق و حساب شده جواب میدی و خیلیهارو راهنمایی کردی مثل خود من. خوشا به وجدانت عزیزم ایشالله همیشه موفق باشی 😘

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
ممنون آمین جان من سرچ کردم فیبروز رو یه مطلب جالب اومد  مخصوصا برای اونایی که به دکترشون اصرار ...

خواهش می کنم من دل روده ی گوگل رو برای فیبروز، نکروز و سایر ایرادها و احتمالات کاملا بیرون ریختم 😁😁😁😁 

سلام عزیزم خوبی.نه  هنوز خیلی ورم داره عزیزم گفت تا ماه دیگه هم چسب بزنم.بینی شما چه طوره ؟چسب ...

رفتی دکتر

به من گفت دوماه دیگه بیا سری پیش یعنی شهریور ک سه ماهم میشه

من ورمم روز به روزه

یه دولیتر اب کرفس خوردم هفته پیش بدک نبود

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
رفتی دکتر به من گفت دوماه دیگه بیا سری پیش یعنی شهریور ک سه ماهم میشه من ورمم روز به روزه یه دولی ...

اره هفته پیش رفتم گفت ۲۰ شهریور وقت بگیر بیا.من اب کرفس فقط همون اولش خوردم.میخوام بابونه خوردن و شروع کنم.

2810