2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
رومیناسا ... می‌دونی به نظر من این ریزبینی‌‌رو چون به بقیه منتقل کردی.. دقت همه بیشتر شده.. خودت که بی تفاوت بشی و روال عادی زندگی‌تو پیش بگیری خیلی راحت‌تر این دوران‌رو می‌گذرونی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رومیناسا این بینی چشه آخه ؟
به جز اینکه خیلی خیلی ورم داره ؟
اون خط خنده و این چیزا واسه ورمه
یه سمت ورمش از بین رفته ماهیچه ها آزاد شدن یه سمت هنوز ماهیچه ها درگیرن
چقدم لبات خوب شده
بینیت هیچ ایرادی نداره آینده ی خیلی خوبیم داره
با اعتماد به نفس کامل برو بیرون
بعد از تزریق ژلت هم بالا میرفت؟؟ یعنی فاصله بین تزریق ژلت و عمل بینیت
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
رومیناسا ایول به نامزدت، ماشالله به این همه دقت، من اون هفته چسبمو کندم مماخم کاملا یه ور شده بود فجیییع بعد همسری میگفت چیزیش نیست!!!! حساس نشو!!!!! واقعا هیچی به چشمش نمیومد!
اما اونایی که عمل کردین و نکردین این نصیحتو آویزه گوشتون کنین، تجربه کردم که مبگم!! بچه ها به هیچ وجه جلوی بقیه عیب از بینیتون نگیرین و اگر هم یکی یه عیب و ایرادی گرفت حتی اگه درست بود به هیچ وجه زیر بارش نرین( البته درسته که خودمون میفتیم تو فکر!!)، چون اینجوری هم بقیه بیشتر گیر میدن و دنبال عیبای دیگه میگردن و تا آخر هم مماختون در نظرشون معیوبه و هم این که به شدت حرفاشون اعتمادبه نفستونو میریزه به هم و....
پس به هیچ وجه اجازه ندین نظر بدی بدن، من که هرکی عیب و ایرادی میگیره میگم این کاملا طبیعیه و تا 6 ماهه دیگه برطرف میشه یا میگم خودم با اصرار از دکی خواستم اینجاش اینجوری باشه یا دست نزنه!!! کلا طرف اولش میره تو کما و بعدشم شروع میکنن به تعریف که نه بابا خوب شده :)
از من به شما نصیحت، عیبارو همینجا به هم میگیم، دیگه به بقیه کار نداشته باشین، خیلیا دلشون میخواد بگن مماخامون بد شده، والاااااا
سلام بچه ها
از دست شما دوتا (رومینا سا و رومیصا) می بینم فقط خودم گیر نیستم
دختر مماخت که خوبه خنده به اون خوبی فقط ورم داری تازه نه به اندازه من:)))
چند صفحه قبل خوندم راجع به ورم استخونی عزیزای دل ورم استخوان هم وجود داره تو مواردی مثل مماخ بنده که هم حجم استخوان کم کردن هم جا به جا کردن ورم ایجاد میشه در حد تیم ملی که فقط باید صبر کنیم بره
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
سعیدی جون من همه شکلکای ممکنا میتونم دربیارم.
کاملا حرکت میکنه.ولی خوب من لبم تا وسط دندوانی بالام هست در حالتی که دهنمو باز میکنم.(چی گفتم) که قبلا هم اینطوری بود حالا شایدم به این خاطر که برام عادی شده متوجه نمیشم
2810