2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
ممنون

سووم جان من چندين بار هم گفتم ايشون دكتر با سواد و با اخلاقي هست و كارهاش خيلي تميزن به خصوص از نظر تنفسي ولي من خودم به شخصه با مدل بيني كه ايشون زيبا ميدونن مشكل داشتم ولي مثلا شايلين خوشش مياد كه كلوملا پايين باشه. شما حتما برو خودت بررسي كن.

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
عزیزم من همه رو میخونم بعدش یادم میره کی چی گفته تصمیم گرفتم هر موضوعی دیدم مهمه تو ی دفترچه بنویسم& ...

دکتر ابیانه من یدونه 40روزه دیدم که قبل عملش خیلی شبیه من بود طبیعی عمل کرده بود دماغ صاف و صوف بود خوب بود قیافشون خیلی عوض شده بود یه یکساله دیدم اونم صاف بود پرها شکلی که من دوس داشتم نداشتن درکل بینی ها خوب بودن و نمیشد ازشون ایراد گرفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من همه رو میخونم بعدش یادم میره کی چی گفته تصمیم گرفتم هر موضوعی دیدم مهمه تو ی دفترچه بنویسم& ...

قرار بود نظر بچه هاروبنویسم مال خودمو نوشتم یهووو ی چیزایی یادم اومد

کلیت نظر اونام بی عیب بودن دماغ بود

سووم جان من چندين بار هم گفتم ايشون دكتر با سواد و با اخلاقي هست و كارهاش خيلي تميزن به خصوص از نظر ...

ممنون خانم دکتر عزیز اگه خواهرمم از یه دکتر تعریف کنه تا خودم نمونه نبینم اوکییش نمیکنم باوجود اینکه میدونم سلیقه هامون خیلی بهم نزدیکه نگران نباشید از راهنماییاتون  

يه سوال از دوستاني كه عمل كردند، و خدودا يك ماه از عملشون گذشته، شما جلوي كولر يا جاي خنك هستيد نوك ...

منم نوك بينيم هنوز ي جوري يه، مثل بيحسي ميمونه

اما جلوي باد كولر اذيت نميشم

شیوا جون دیروز از ی خانومی تو پیج دکتر حسنانی که از عملش ناراضی بود پرسیدم میگفت هم قوز بینی ام رو کامل برطرف نکرده هم افتادگیش مونده ی مقداری . ادم هر چی بیشتر تحقیق میکنه تردیدش بیشتر میشه واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط 

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
يه سوال از دوستاني كه عمل كردند، و خدودا يك ماه از عملشون گذشته، شما جلوي كولر يا جاي خنك هستيد نوك ...

سلام عزیزم نه نوک بینیم یخ نمیکنه.منم مثل شیوا جان یه حالت سری داره نوک بینیم.

بله نوك بينيمو كه فشار ميدم برا فين كردن!!!! دعوا نكن ميدونم نبايد انجام بديم ولي اخه زندگي بدون فين ...

عزیزم فین میتونی بکنی ولی نه با فشار دست فقط با فشار هوا.اصلا نباید با دست فشار بدی.البته شما خودتون خیلی بهتر میدونید جسارت نباشه یوقت گلم.

اره دیدم عزیزم ممنون  فقط  دکتر حسنانی شماره صفحه اش ۲۶۴۰ میشه فکر کنم اشتباه  ۴ و ۶ ...

درست کردم. مرسی از دقتت

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها کسی میدونه دکتر سامی پیج داره یا نه و ادرس پیجش رو لطف میکنید

نظرتون درموردش چیه؟؟ مطب گردی شایلین جون که مثبت بود در مورد این دکتر

دردونه جون شما که با ابیانه عمل کردی جای بخیه ات چطوره پره هات باز شدن؟؟ میگن ابیانه فرم پره ها رو زیاد خوب درنمیاره و جای بخیه هاش اکثرا معلومه. نظر شما چیه؟؟

بچه ها کسی میدونه دکتر سامی پیج داره یا نه و ادرس پیجش رو لطف میکنید نظرتون درموردش چیه؟؟ مطب گردی ...

عزیزم من توی بررسی‌هام ندیدم مورد خراب ازش. سامی کاراش تمیزه. سوراخها رو خیلی قرینه در میاره. اما بینی رو کوچیک نمیکنه... من دوس دارم کاراشو.

اینجا شنیدم نونوش جان میگفتند که نیاز به ترمیم دارن.

لذا عزیزم حتما حضوری برو

خودم میخوام دوشنبه برم اگه بشه..

چون دوشنبه عملی‌ها رو میبینه. 🤔

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

دوستان ی موردم درمورد دکتر ابیانه بگم دخترخالم باهاش تقریباهشت ساله پیش عمل کرده بود ک دماغ دخترخالم غوز داشت افتادگیم داشت وهم ضربه شدییید خورد بود ب بینیش و خورد شده بود واقن دکتر دمش گرم الان بد هشت سال بینیش ن افتاده نه چیزی ...البته من نمیتونم مثه شما نظر کارشناسه بدم ولی ظاهرش خوبه...منم پولم نمیرسه وگرنه پیشش عمل میکردم

2810