2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
دور ت  جون چرا  خاک ،گل به سرت ،انقدر خودتو ناراحت نکن تو این کشور اون چیزی که زیاده جراح ...

شانس .منه این همه ذوق داشتم ....

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
خودمم میگم اصلا سه ساعتم دارم اشک میریزم ..شاید چون گفتم طبیعی اینجوریه فقط پل برداشته

اشک ریختن نداره عزیزم شما که عمل نکردی بهش بگو نیمه فانتزی ببین چطور مبشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اخلاق دكتر چطور بود؟؟

خیلی خوب وبا حوصله ، قشنگ برات توضیح میده وه  سوالی داری به راحتی به پرس ،به من گفت اگه دوست داری از طراحی که برات انجام دادم عکس بگیر به خانواده نشون بده ،خیالت راحت

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
اشک ریختن نداره عزیزم شما که عمل نکردی بهش بگو نیمه فانتزی ببین چطور مبشه

اره شنبه نوبت میگیرم میرم پیشش بهش میگم اگر اینطوریه میشه نهایتش میرم پیش یکی دیگه ولی بابام میگه چونت کوچولوعه پر ریسکه جراحیت

شما با كدوم دكتر عمل كرديد؟از بنيادي خوشت نيومد؟

من هنوز عمل نکردم،امان از دست این وسواس ،فکر کنم در سن پنجاه سالگی جراحی کنم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
برو قش براس توصیح بده چی میخای بگو میخام پروجکشن بینی م کمتر بشه نوک بینی بالاتر بره یکم خلاصه نیمه ...

من مامانم عمل کرده ا ۱۸سال پیش اینقدر قشنگه که نگو  حیف جراح مامانم تهرانه حیف فقط

جوری که میلانی برای من طراحی کرد هم همین بود فقط قوز رو بردلشت اونوقت دماغم درازتر با نظر میرسید. 

اما حالا که عمل نشدید . جای ناراحتی نداره . یه روز برید بشینید حتما دکتر و شده چند دقیقه ببینید و مدل رو بگید که نپسندیدین.

2810