2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
نصب کن دیگه  ادم مامانش واتس داشته باشه خودش نداشته باشه😂

اگه بگم گوشی ندارم با گوشی مامانم میام اینجا ..باورت میشه .....

اکثرا شبا میام اینجا وقتی مامانم خوابه الانم زیر پتو دارم خفه میشم  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امشب تاپیک سوت و کوره فکرکنم از اثرات گروه شیوا جان باشه 😁 شیوا کارش حرف نداره؛ یدونست😍 ...

بنظرم اینجا جو صمیمی بیشتر داشت وراحتر بود وبه نام کابردی  دوستان عادت کرده بودم اونجا نمی دونم کی به کیه

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
سومین مطب دکتر فرشته عبدالمطلبی بود مطب نسبتا شلوغ همه بدون چسب .دماغا ۸۰ درصد خوب. فقط یه نفر بود ک ...

سلام شما پیش دکتر عبدالمطلبی عمل کردید ؟؟؟ میتونم باهاتون صحبت کنم ؟؟

دوستان سلام.

من ان شاالله پنجشنبه هفته دیگه پیش دکتر خوشرفتار اهواز نوبت دارم.

یکی دو نفر گفتن ممکنه دهنت بعدش آفت بزن چی بهتره برای این و پماد برای بهیه ها و ...چی خوبه؟

ممنون نیشم راهنماییم کنید قبل عمل و بعدش چه کارهایی انجام بدم که راحتتر بگذره.

چون من بچه کوچیک هم دارم. البته یک هفته مامان و همسرم کنارم هستن

دخترم همه ی دنیای منه  
دوستان سلام. من ان شاالله پنجشنبه هفته دیگه پیش دکتر خوشرفتار اهواز نوبت دارم. یکی دو نفر گفتن ممک ...

سلام عزیزم

بسلامتی مبارک باشه

برای در مان آفت دهان محلول پرمنگنات خیلی خوبه، از داروخانه میتونی بخری(البته داروخانه ها خودشون پیشنهادهای تخصصی تری بهت خواهند داد لذا پیشنهاد میکنم بجای سوال در اینجا بری و از پزشک داروخانه محلتون بپرسی 😊)

برای درمان خونگی آفت هم ژل الوورا خیلی عالیه. یه تیکه کوچیک از گوشت شفاف الوورا رو بذاری روی آفت. البته یکم تلخه ولی خب باید تحمل کنی!

ریحان هم میگن خوبه ولی من امتحان نکردم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

عنوان: خيلي گير ندين خيلي طبيعي باشه!!!!

سلام دوستان. اميدوارم كساني كه عمل كردند راضبىي باشند و اونهايي كه دنبال دكتر هستند زودتر به نتيجه برسند. از اونجايي كه ميدونم اكثر بچه ها طبيعي ميخوان بشه دماغشون خواستم تجربه خودم رو بگم. من دماغم خداروشكر خيلي قشنگ و مرتب و طبيعي شده و اصلا هيچ مشكل تنفسي ندارم و خدودا فكر كنم ٤٠-٤٥ روزي بشه كه عمل كردم. دماغم خيلي طبيعي شده با اينكه واقعا قبلو بعدش خيلي تغيير كرده ولي تا الان دوستاني كه چند ماه بود منو نديده بودن متوجه نميشن عمل كردم . الان كه به صورتم عادت كردم همش ته دلم ميگم اگه يه كوچولو كوچكترم بود يا سربالا بازم بهم ميومدا. اولش خيلي سر قوس دماغم دلخور بودم الان كه ورم كمتر شده قوسش كمتر شده ولي اميدوارم همينقدر قوس بمونه و كامل از بين نره!!! در حالي كه از اول ميگفتم قوس محاله!!!! من دماغم تو لينك امضام عكسش هست.

در كل دوستاي گلم يه خرده دماغتون كوچك بشه و خوشگل بشه بد نيست!!!!  مثل من گير سه پيچ نباشين كه دستو بال دكترتون رو ببندين كه خيلي طبيعي ميخوام. بعد از يه ماه دماغتون عادي ميشه براتون يادتون ميره قبلش چه جوري بوده.

روز همگي خوش 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
دوستان سلام. من ان شاالله پنجشنبه هفته دیگه پیش دکتر خوشرفتار اهواز نوبت دارم. یکی دو نفر گفتن ممک ...

چه جالب منم لثه ام افت زد بعد عمل ولی فک نمیکردم به خاطر عمل باشه

روزای اول باید با مسواک خیلی خیلی نرم مسواک بزنی شب اول که اصلا نمیتونی خب چیز جامدیم نخوردی که دندونات کثیف باشه  من دهانشویه کردم

من همچنان مسواک نرم میزنم 

ولی به خاطر اینکه نمیتونی خوب مسواک بزنی نباید لب بالات زیاد حرکت داشته باشه افت ایجاد میشه میتونی دهانشویه کنی 

ولی وقتیم افت میزنی انقد که بی حرکته دهنت زیاد اذیت کننده نیست  

بعد عمل حتما یخ بزار روی صورتت تا 48 ساعت  

قرص اناهیل یادت نره التهاب و کبودی رو میگیره

اناناس تازه رو پوره کن و بخور اگه دیدی ترشه یکم اب کمپوت اناناس بهش اضافه کن

بالش دور گردنی بگیر شبا بزار هم راحتتر میخوابی طاق باز هم اینکه بخوای قلت بزنی متوجه میشی 

نون تست بخر من تا سه هفته نون تست میخوردم چون تا دو ماه گاز نباید بزنی  الان در حسرت گاز زدن سیب گلابم همچنان!

غذاهای مقوی که نیاز به جویدن نداره مصرف کن مخصوصا روزای اول

مایعات روز اول زیاد بخور تا مواد بیهوشی از بدنت خارج بشه 

نمکو کلا حذف کن از سر سفره 

قبل عملت ویتامین مصرف نکن و یه سری داروها مثل ویتامین e و یه سری مواد غذایی مثل مثلا سیر زنجبیل و... اینا خونریزی رو زیاد میکنه

شب قبلش یه سوپ ساده بخور غذای سنگین به هیچ وجه نخور چون حالت تهوع میگیری بعد بهوش اومدن اذیت میشی

میسلار واتر و پد ارایشی بخر صورتتو نمیتونی اب بزنی بعد عمل باید با این چیزا پاک کنی که جوش نزنی

حتما دکترت بعد یک هفته بهت کرم بده واسه جای بخیه ها که نمونه

این یخ عینکیا اصلا خوب نبود من خریدم هم سنگینه هم سوراخ شد زود یخ خشک مربعی داشتم دو تا میزاشتم فریزر یخ که میشد میزاشتم یابهترینش این بود یه میریختم تو کیسه فریزر بعد از وسط گره میزدم دو تیکه شه یخه میزاشتم زیر چشام زیرشم یه پارچه حتما باید بندازی که پوستت از سرما قرمز نشه

عملش خیلی خیلی راحته 

ولی مراقبتای بعدش یکم سخته 

استرسا تازه از بعد عمل شروع میشه

در کل عمل خوبی داشته باشی 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
چه جالب منم لثه ام افت زد بعد عمل ولی فک نمیکردم به خاطر عمل باشه روزای اول باید با مسواک خیلی خیلی ...

شيوا جون من اصلا اين چيزا رو رعايت نكردم و نميكنم!!! فكر كنم دماغم به فنا بره!!! من از هفته چهارم سيب و گلابي گاز ميزنم، ته ديگ ميخورم!!! دو روز پيشم اينقدر فين كردم يه نخ بخيه پريد بيرون!!!! خدا به داد برسه!!!! 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
چه جالب منم لثه ام افت زد بعد عمل ولی فک نمیکردم به خاطر عمل باشه روزای اول باید با مسواک خیلی خیلی ...

مرسی شیوا جون به نکته های خیلی خوبی اشاره کردی😙

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
شيوا جون من اصلا اين چيزا رو رعايت نكردم و نميكنم!!! فكر كنم دماغم به فنا بره!!! من از هفته چهارم سي ...

من همچنان در حسرت سیب گلابم دیگه مامانم دلش میسوزه برام رندش میکنه 

منم دو تا از نخ بخیه هام افتاده تا حالا نگهشون داشتم  

من تا هفته پیش با قاشق کوچولو غذا میخوردم 

برنج نیم دونه میپخت مامانم برام  

والا همچنانم استرس دارم با این اتفاقاتی که میبینم و دماغای به فنا رفته میترسم والا . قبلا میگفتم خطر رفع شده دیگه فقط ورمش بره الان میگن تا شش ماه تازه ورم بره عیبا میفته بیرون دیگه خدا رحم کنه 

تنها چیزی که رعایت نمیکنم دیگه طاق باز خوابیدنه این یه قلمو دیگه اصن نمیتونم 

اها یه چیز دیگه که هنوز تو خماریشم نخ دندونه   پوسیدگی نگیره دندونام صلوات

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
سلام عزیزم خیلی ممنون که تجربتو گذاشتی باهات در مورد ثابتی موافقم... سوالت چی بود که جواب نداد کس ...

شایلین جون چقدر دیره وقت عمل حسنانی!

راستی سامی چطور بود؟ وقت عملش برای کی میده؟

عنوان: خيلي گير ندين خيلي طبيعي باشه!!!! سلام دوستان. اميدوارم كساني كه عمل كردند راضبىي باشند ...

ای جانم خانم دکتر عزیز

مرسی به نکته خوبی اشاره کردید چون دقیقا دیشب توی مطب حسنانی با چند نفر از دوستان مبحث داغ و جذابی در همین باره داشتیم. (منشیهای مطب تعجب کرده بودند اینا چی میگن دور هم جمع شدن! 😁)

و جالبه اکثر اونا که عمل کرده بودن با شما هم‌نظر بودن... اما من کماکان خط کش بدست میگفتم مماخ من باید صاااااف بدون قوس باشه، و البته نوک‌دار😁)

الان که دیدم شما هم اینو میگید به فکر فرو رفتم. 

شاید باید کمی تخفیف بدم به دکترم بابت صافی و قوس!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810