سلام شایلین جان .
من دکتر احمدی و نوری رو اطلاعی ندارم متاسفانه .
امروز از صفحه 2300 تا 2400 اینجا رو خوندم.
چشمام داغون شد.
ولی خب دو تا دکتر دیگه اومد تو لیستم که برم بصام و جهاندیده.
قارونی هم هفته پیش بعد یک ماه نوبتم بود برم. ولی نرفتم. البته الان که اون صفحه ها رو خوندم پشیمونم که نرفتم.
من بعد نادریان دیگه دکتری نرفتم .
چون حس میکردم بدتر این زیاد دکتر رفتن داره گیجم میکنه.
اینکه پرسیده بودی بین دکترایی که رفتم نمره بدم...
والا سختش همینه
خودمم موندم
ولی راستش هنوز انتخاب اولم تقویه ،بعد باستانی نژاد،بعد ثابتی ،بعد ابیانه.
تقوی حس بهتری ازش گرفتم . از خیلی وقت پیشم صفحه اینستاش رو میبینم .به نظر باسواد و با تجربه میاد . سنش 50ساله شه .راستش برای من این کم سن نبودنش در مقایسه با ابیانه و باستانی که متولد 57 هستن یه جور قوت قلبه .ولی اینجا بچه ها در موردش میگن پایین بینی رو زیاد جمع نمیکنه به پره ها دست نمیزنه و حفظ عملکرد بینی براش اولویتش از زیبایی بالاتره.
برعکس ثابتی که به نظرم اومد که خیلی بداخلاقه و بی حوصله .هر چند تو مشاوره معمولی بود . اینجا دیدم بعدا که حسم درست بوده و بعد عمل کلا عوض میشه.
باستانی نژاد خیلی با حوصله و خوش اخلاقه. خیلی هم دقیقه . ولی هم سن کمترش هم اینکه اینجا خوندم بیشتر به درد ترمیم میخوره و خیلی کارش ظرافت نداره یکم مرددم کرد . ولی اتفاقا یکی دو نمونه تو اینستاش داره که خیلی به بینی من شبیهه و نتیجه رو خیلی میپسندم.
خلاصه که فعلا من که اصرا داشتم حتما این ماه انتخاب دکتر رو به نتیجه برسونم و تا اخر تابستون عمل کنم هنوز اندر خم یک کوچه ام😢
احتمالا تا من بیام تصمیم بگیرم هم گرونتر میشه و هم وقتی که بهم میدن خیلی دیرتر.
این عکس نیمرخ بینیمه.
پره بینی سمت چپ یعنی عکس پایین بیشتر بالا رفته.
تنها کسیکه بهش اشاره کرد و گفت تکنیک خاصی میخواد هم سطح کردنش باستانی نژاد بود. ولی نادریان گفت درست نمیشه . کلا نادریان گفت بینیت خیلی کوچیکه . همینجوری هم خوبه.
اگه نظری دارید و پیشنهادی لطفا بهم بگید . با یه بچه دو ساله مطب گردی خیلی برام سخته . تقریبا اکثرشم مجبور شدم همراه خودم ببرمش...