2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
من که آخر نفهمیدم انحراف دارم یا نه ،نادریان و بنیادی گفتن  انحراف نداری ، کوچک زاده ومحبی گفتن ...

بین علما اختلاف افتاده  

ولی حسنانی منو معاینه کرد گفت انحراف داری راحت نفس میکشی گفتم اره مگه سرما بخورم یکم اذیت شم ولی فک نمیکردم انحراف داشته باشم

اسکن هم که دادم انحراف تو گزارشش بود

اگه انحراف و پلیپ داشته باشید بیمه تکمیلی یه بخشیشو میده 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
منم گيرم همينه، ميخوام بدونم ميشه ادم مدارك پزشكي رو بنام يه دكتر انجام بده بعد اونو ببره پيش چندتا ...

نه بابا چیکار دارن اون یه اسمه بالای اسکن که به نام اون دکتر میزن عکس عکسه دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام

من اومدم مطب گردی😁☝️

امیدوارم اطلاعات مفیدی کسب کنم. مطب دکتر ابیانه.

(عکس از ساختمان دکتر ابیانه)

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها سلام من اومدم مطب گردی😁☝️ امیدوارم اطلاعات مفیدی کسب کنم. مطب دکتر ابیانه. (عکس از ساختما ...

عاشق مطب گردیاتم

ابیانه مشکل تنفسی دارن بعضی از مریضاش بعد عمل 

عاشق مطب گردیاتم ابیانه مشکل تنفسی دارن بعضی از مریضاش بعد عمل  

من تا الان که اصلا مشکل تنفسی نداشتم شیوا جون.البته خوب یکم برای گفتن نتیجه نهایی من زوده .ولی از هرکدوم از مریضاشم که چندسال بود عمل کرده بودن پرسیدم مشکل تنفسی ندیدم بینشون.

بین علما اختلاف افتاده     ولی حسنانی منو معاینه کرد گفت انحراف داری راحت نفس میکشی گفتم ...

جدی شما تونستین از بیمه چیزی بگیری؟،اخه خواهر زاده من هرچی پیگیری کرد به نتیجه نرسیدگفتن شامل بیمه نمیشه با اینکه انحراف داشت اساسی

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
جدی شما تونستین از بیمه چیزی بگیری؟،اخه خواهر زاده من هرچی پیگیری کرد به نتیجه نرسیدگفتن شامل بیمه ن ...

نه من بیمه پایمو چون بدتایمی مجبور شدم عوضش کنم و تکمیلیم رو بیمه پایه چیز دیگه ای بود گفت نمیشه اگه این مشکلو نداشت تا سقف ده میلیون میداد انحرافو 

بستگی به بیمه تکمیلیت داره که ببینی قبول میکنن یا نه 

من قبل عملم رفتم از بیمه تکمیلیم پرسیدم

رفتم بیمه تامین اجتماعی که بیمه پایه ام بود پزشک معتمدش یه نگا بهم کرد یه نگا به عکس دفترچه بیمه ام گفت خانوم بیا برو این کجاش عمل انحراف بوده تو که اصن عکست انحراف نداره گفتم بابا این عکس روتوش داره  بیا عکسای فتوگرافیو ببین اسکنو ببین گفت نه من که نمیدم برو از تکمیلیت بگیر امضا کرد که نمیده و بردم تکمیلی که تکمیلیمم گفت دفترچه خدمات درمانی بیمه پایه بود برای تکمیلیت و چون تغییر دادی شدی تامین اجتماعی سیستم قبول نمیکنه روی تامین اجتماعی بدم انقد حرص خوردمااااا ولی فدا سرم اصن ایش

- استخواني / غضروفي - كمي انحراف خفيف كه در ظاهر هم معلومه - پوست نرمال - قوز كوچيك (خيلي كم) - ...

حالا  واقعا پولیپ داری یا نه؟ تو سی تی که مشخص؟ چطور نطر داد با سی تی؟؟

من تا الان که اصلا مشکل تنفسی نداشتم شیوا جون.البته خوب یکم برای گفتن نتیجه نهایی من زوده .ولی از هر ...

نیدونم من شنیدم فقط افلاکی و ابیانه بعضی از مریضاشون مشکل تنفسی میخورن 

نه من بیمه پایمو چون بدتایمی مجبور شدم عوضش کنم و تکمیلیم رو بیمه پایه چیز دیگه ای بود گفت نمیشه اگه ...

مرسی از توضیحات مفیدت 🙏😘

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
میشه درخواستو اکسپت کنی؟ راستی چند روز بعد ویزیت وقت عمل میده حسنانی؟

من زنگ زدم یکشنبه بود گفت چهارشنبه بیا عمل یه کنسلی داره دکتر گفتم نمیرسم گفت پس دیگه جا نداره تا اخر ماه بعد منم ماه بعدش گرفتم

بچه ها  دكتر مجلسي در مورد بيني من بررسيهاشون رو انجام داده و نظر نهايشون رو اعلام كردند &nbs ...

من سال ۸۹ که تحقیقم رو شروع کردم اولین دکتری بود که رفتم مطبشون توی خیابون مقدس اردبیلی بود دقیقا با من جوری صحبت کردن که حس کردم یه بینی دیگه می خوان بهم پیوند بزنن مطبشون خلوت بود دریغ از یه نفر دیگه و اولین چیزی که به من نشون دادن یه عکس بود گفتن ایشونو می شناسید گفتم نه😃😃😃گفتن الناز شاکر دوسته بعدش عکس بعد از عملشونو نشون دادن و گفتن من عمل کردم. دکتر بسیار محترمی بودن ولی من نتونستم اعتماد کنم (وبه قول شما)لذا در رفتم😁😁😁😁شایلین جان من پستای شما رو گاهی می بینم و کیف می کنم، از به کار بردن کلمه ی لذا هم خیلی خوشم اومده امیدوارم یه دکتر عالی سر راهتون قرار بگیره در ضمن بینی الناز خیلی بی ایراد نیست تا حدودی پره هاش هم تراز نیست ولی خوب معروفه دیگه 

2810