2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

من يه چيز متوجه شد و يكم تحقيق كردم، 

دو روش جراحي هست يكي تراشيدن و خارج كردن غضروف هاي اضافه كه تو شيشه بعد عمل تحويل ميدن كه بيني تو اين روش كوچيكتر ميشه ولي استحكامش كمتر ميشه با مرور زمان ممكنه دفرمه شه خصوصا تو گوشتيا، اسكلت بيني ضعيف ميشه

روش جديدتر غضروفي خارج نميكنن، و با بخيه هاي محكم كننده غضروفهارو شكل ميدن و اضافات غضروفهارو به نواحي ضعيفتر پيوند ميزنن و تا جاي ممكن اسكلت بينيو محكم ميكن، تو اين روش بيني كمتر كوچيك ميشه (شايدم نشه)ولي افت نداره و دفرمه نميشه، سلامت اين روش از زيباييش بيشتره، بيشتر براي گوشتيا خوبه كه افت نكنن

اگر ورم دارید امپول نزنید ..من از بعضیا که تو مطب بودن شنیدم که میگفتن اگر امپول بزنی ورمش میخوابه ولی بعد چند وقت جاش فرو رفتگی ایجاد میشع و دیگه نمیشه کاریش کرد

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من يه چيز متوجه شد و يكم تحقيق كردم،  دو روش جراحي هست يكي تراشيدن و خارج كردن غضروف هاي ...

اون روش که غضروف میدادن دستت فکر کنم منسوخ شده الانا هر کی عمل کرده ندیدم ولی عمل های پنج شش سال پیش چرا 

من يه چيز متوجه شد و يكم تحقيق كردم،  دو روش جراحي هست يكي تراشيدن و خارج كردن غضروف هاي ...

دقیقا درسته

من خالم ۱۰ سال پیش عمل کرد میگفت بعد عمل یه شیشه غضروف دادن بهم! الانم ک ده سال میگذره افت کرده بینیش 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
https://s9.picofile.com/file/8367102692/۲۰۱۹۰۷۱۸_۲۳۵۸۴۷.jpg http://s8.picofile.com/file/8367102 ...

به نظرم استخونی غضروفیی🤔

سر بینیت سفته؟ اگه سفته گوشتیه سرش 

بینیت ترکیبیه😁

دکتر شیوا😎

۶۰ ت میشه ویزیتتون خانم😁

نیم ساعت پیش چسبمو باز کردم یکم هوا بخوره دیدم جون بابا چه خوشگل شده قوبونش بلم قوزشم نیست😂

بعد از کلی عکس گرفتن ازش دوباره بستمش 

😁😁😁

یه سوال راستی شما الان هنوز میخندین گونه هاتون رو میدین به سمت بالا؟؟

با جفت دستام لپامو میگیرم 😂😂چشام میزنه بیرون با بدبختی میخندم 

شیوا جان یعنی دکتر به شما غضروف اضافی ندادن؟؟

نه همشو مصرف کرد چپونده تو سر دماغم😂😂کوهان درست کرده

اگر ورم دارید امپول نزنید ..من از بعضیا که تو مطب بودن شنیدم که میگفتن اگر امپول بزنی ورمش میخوابه و ...

اره درسته ادم باید تحمل کنه ورمش خودش بره

2810