سلام من قرار بود آذر ماه با دکتر میلانی عمل کنم ولی دیدم اینجا گفتن کار خراب هم داره دچار تردید شدم از چند تا دکتر دیگه هم وقت گرفتم میخواستم بپرسم کسی اطلاعاتی درموردشون داره : دکتر سعید ابوترابی گودرزی و دکتر سامان
از دکتر حسین نژاد هم وقت گرفتم ولی انگار ناراضی داره من که از کارای اینستاگرامش خوشم اومد
کارای دکتر ثابتی هم دوست دارم شاید پیش اونم رفتم
راستی اینم بگم شاید کسی به دردش خورد، من مطب دکتر مسعود صحراییان رفتم
دکتر صحراییان از روش خواب عمیق برای بیهوش کردن استفاده میکنن و خب مزیتش اینه که شما بعد از عمل حالتون خیلی خوبه اینم بگم من از مریضش پرسیدم که صداها رو حین عمل میشنیدی گف اصلا و از عملش هم خیلی راضی بود و گفت اصلا درد نداشتم
ولی نکات منفی : اول اینکه من با یکی از دوستان دیگه ام برای مشاوره رفتم و این دوستم که میگم قبلا پیش یه دکتر دیگه ویزیت شده بود و یه سری ایرادات از بینیش گرفته بودن که دکتر صحراییان این ایرادات رو اصلا بیان نکرد و و من هم که معاینه کرد فقط گفت بینیم قوز داره و سرش بزرگه و فوق العاده میشی ولی دکتر میلانی گفت علاوه بر این مشکلات انحراف هم دارم پس با توجه به این صحبتها نشون میده دکتر صحراییان اصلا درست معاینه نمیکنن که این به نظرم نکته ی منفی ای هست و اصلا نه از من پرسیدن چه قرصی مصرف میکنم نه پرسیدن مشکل تنفسی دارم یا نه حالا شاید اینکه دوتایی با هم رفتیم تو اتاق هم مانعی شد برای اینکه دکتر سوالات این چنینی رو بپرسن
نکته ی بعدی اینکه منشیشون یه خانم سن بالایی بودن (البته گویا منشی اصلیشون خانم دیگه ای هستن) که انگار خیلی سال پیش دکتر صحراییان عملش کرده ولی بینیش هم قوز داشت هم اصلا تمیز نبود
اون روزی که من رفتم مریضای دیگه شون همه گچ داشتن و به همین دلیل اصلا معلوم نبود که عملشون رضایت بخش بوده یا نه
با توجه به این چیزا من ایشون رو از لیستم حذف کردم