2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
نادریان ،کوچک زاده، بنیادی،زارعی،ابیانه،مقدم فر🙈😊

دکتر کوچک زاده چطورن؟؟ پیج هم ندارن ادم نمونه کاراش ببینه ولی تعریفش خیلی میدن البته نمیشه فقط به شنیده ها متکی شد

من یدمت هم تو نخ نادریان بودم بعد خاهرم که رفته بود مطب دکتر نوری چند نفر بهش گفتن خوب نیس کاراش خیلی معمولیه بخاطر دماغ گلرخ خیلی معروف شده بعد میگن همه مدل بینی هم عمل نمیکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان وقتتون بخیر من سوال داشتم که جوابمو تو صفحه اول پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید؟ من شما ...

سلام منم هردو اسمى ك اوردين شنيدم و خيلى وقته دارم تحقيق ميكنم چون ميخام بينيم رو عمل كنم 

فعلا مد نظرم دكتر على اصغر غفارى و دكتر بابايى تو ساريه و دكتر فرخنده تو بابل 

شماهم اگه تحقيق كردى بيشتر بهم خبر بده ك كى رو انتخاب كردى مرسى♥️

اخه دکتری با این مهااااررررت که ۵ تا از فامیل ما پیشش عمل کردن اونم چند سال پیش که روشها قدیمی تر بو ...

دارم پشیمون می شم ازش دیگه. ریسک بزرگیه با این اوصاف.

به نظرتون بی خیالش بشم؟

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
دکتر کوچک زاده چطورن؟؟ پیج هم ندارن ادم نمونه کاراش ببینه ولی تعریفش خیلی میدن البته نمیشه فقط به شن ...

به نظرم خودت هر دکتری که مدنظرته برو از نزدیک ببین من هر چی بگم به درد تو نمی خوره چون هر کسی یه سلیقه ایی داره ،من یه جا رفتم دختره اومده بود واسه ترمیم در صورتی که بینی اش از نظر من هیچ ایراد نداشت ولی خودش میگفت سر بالا وعروسکی دوست دارم در صورتی که من دنبال یه دکتریم که طبیعی عمل کنه، خب ببین چقدر دید آدما فرق میکنه😘

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
خيلى خوشگل شده بينيت مباركت باشه ♥️پيش كدوم دكتر جراحى كردى چقدر دادى ؟ قبلش گوشتى بود بينيتون ؟

استخونی غضروفی 

دکتر حسنانی

مرسی عزیزم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
کدوم مقدم فرد؟ اسم کوچیکش چی بود؟؟ چجوری بود؟ نظرت چی بود در موردش.بعد بنیادی و نادریان چجوری بودن؟؟

دکتر بهرام مقدم فرد،ببین تمام دکترای که نوشتم با سلیقه من جور نبودن ،مثلا بنیادی زیادی طبیعی( از نظر من )و..‌‌.. من هر مطبی رفتم سه چهار ساعتی اونجا بود چیزای مختلف دیدم بعد به این نتیجه رسیدیم اگه تصمیم داری بینی تو عمل کنی ارزش اینو داره که بری از نزدیک ببینی،من خودم اول سر در گم بودم ( البته الان هم جور دیگه سردرگمم😂) بعد یه لیست درست کردم اونایی که پیج یا سایت داشتن رو دیدم  هر کدوم که خوشم اومد رفتم از نزدیک هم دیدم بعد یه سر حذف شدن حالا یه دو سه تایی هنوز او لیستم هستند ولی دیگه خسته شدم ببینم چی میشه🤔

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
منم رفتم پیش مسعود راستکاری.وقت عمل بذارم؟چطوریه؟ حوصله مطب گردی ندارم،کیا میشناسنش؟ چطوره؟ تنفس مشک ...

خوب نیست اصلا خرابکاری زیاد داره دماغ دوستمم راضی نیست ازش

به نظرم خودت هر دکتری که مدنظرته برو از نزدیک ببین من هر چی بگم به درد تو نمی خوره چون هر کسی یه سلی ...

بله درسته ولی من مشکلم اینکه تهران نیستم خوزستان هستم وگرنه تهران بودم مطب همه دکترها میرفتن چند ساعت مینشستم 😁

سلام منم هردو اسمى ك اوردين شنيدم و خيلى وقته دارم تحقيق ميكنم چون ميخام بينيم رو عمل كنم  فعل ...

باشه عزیزم مرسی

غفاری رو سالهاس تعریفشو شنیدم

بابد بیشتر روش تحقیق کنم

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
بله درسته ولی من مشکلم اینکه تهران نیستم خوزستان هستم وگرنه تهران بودم مطب همه دکترها میرفتن چند ساع ...

عزیزم منم مرداد ماه دارم از اهواز می یام تهران واسه عمل بینی. 4 ماهه دارم اینترنت رو زیر و رو می کنم و کارا رو چک می کنم و با عمل شده ها صحبت می کنم. خیلی خیلی کلافه شدم.

من احتمالا پیش دکتر افلاکی عمل کنم. سبک کاراشو خیلی دوست دارم.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
2810