2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترلان جان شما مطب رفتید ؟ اگه رفتید بگید نمونه ها چه طور بود ؟

عزیزم من هنوز موفق نشدم برم مطبش چون شهرستانم دارم راجب کارهایی دکتر تحقیق میکنم ولی انگار همه روی این قضیه تاکید دارند که کسی که با ابیانه عمل کنه نباید توقع تغییرات جسورانه ایی توی بینی اش باشه

سلام دوستان من بالاخره بینیمو عمل کردم با دکتر میلانی. باید بگم خود جراحی اصن درد و نگرانی نداره و آ ...

پگاه جان چطور شد که تصمیم گرفتی با میلانی عمل کنی من عکسهای پیجش رو دوست دارم شما که حضوری رفتی مطب از نزدیک دیدی چطور بود اونایی که عمل کردن راضی بودن شبیه کارهای پیجش هستن

ه

دكتر شاهين روشن ميلاني، دكتر طبيعي كار و خوبيه، ولي نه ازين طبيعي گنده ها، طبيعي جم و جور

ببخشید آقا نوید شما در مورد تیپ پلاستی دکتر گنجه خسروی چیزی شنیدین

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
سلام. عزیزم. مبارکتون باشه . من گزینه اولم تقریبا دکتر میلانیه اما اخر تابستون ان شااله . چطور بود ع ...

من بینیم استخونی بود قوز داشتم و انحراف.دکترو از طریق اینستا گرام پیدا کردم. خود عمل که راحت بود واقعا دکتر روزای زوج کلینیک آلفا و روزای فرد کلینیک مریم که الان مطب خودشم تو همون مریمه عمل میکنه. من کلینیک آلفا بودم کادر خوبی داشت از متخصص بی هوشی و پرستار و اینا خوب بودن واقعا اذیت نشدم. کلینیک مریم از الفا مجهز تره. عملمم ۲ ساعت طول کشید که تا به هوش بیام و منتقلم کنن بخش ۳ ساعت شده بود تقریبا. تامپونم دکتر یکروز میذاره باشه فردا برش میداره

پگاه جان چطور شد که تصمیم گرفتی با میلانی عمل کنی من عکسهای پیجش رو دوست دارم شما که حضوری رفتی مطب ...

من دنبال بینی طبیعی ظریف بودم از طبیعی کارا ابیانه و قارونی و بصام و عباسی رو رفتم مطب دیدم. قارونی و بصام که گفتن بهم پره های بینیتو باز نمیکنیم فهمیدم کلا نمیخوان دستی بزنن چون من پره هام گشاد بود و نیاز داشت درست شه. عباسی هم نپسندیدم اصن مدلاشو، جلوی بینیاش آنرمال بود. ابیانه هم گفتم قبل تر که خیلی ساده بود مدل عملش و قوس نمیداد. واسه همین میلانیو انتخاب کردم که طبیعیه و به نسبت ظریف تر و اینکه مشاورشم صادقانه بود و سعی نکرد زبون بریزه برای جراحی با خودش. تو مشاوره هم طراحی میکنه بینیو کم و بیش فهمیدم چه کارایی میخواد بکنه. نمونه های از نزدیکم اره مثه پیجش بود 

من دنبال بینی طبیعی ظریف بودم از طبیعی کارا ابیانه و قارونی و بصام و عباسی رو رفتم مطب دیدم. قارونی ...

مثه اینکه تو مریم گرونتر میگیره.ان شاالله مبارکت باشه و راضی باشی.کلا چقد دادی شما.چقد شبیه طراحی قبلش شده؟

چشم به راه...
مثه اینکه تو مریم گرونتر میگیره.ان شاالله مبارکت باشه و راضی باشی.کلا چقد دادی شما.چقد شبیه طراحی قب ...

مرسی عزیزم. من ۹ تومن دادم. هنوز چیزی معلوم نیست اسپلینت رو بینیمه.

من بینیم استخونی بود قوز داشتم و انحراف.دکترو از طریق اینستا گرام پیدا کردم. خود عمل که راحت بود واق ...

عزیزم. انشااله همونی که میخوای بشه بینیت و مبارکت باشه . دکتر میلانی خیلی عالیه. من و دوستم ، هم، گزینه اولمون میلانیه. ممنون ک توضیح دادی . از نتیجه  عملتم برام بگو بعد از باز کردن

2810