2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من در مورد دکتر نوروزی خیلی مطمئنم واقعا دکتر قابل اعتماد و با تجربه ایه هستش من خودم پیشش عمل کردم ...

حتمن عزيزدلم مننون از پاسخگوييت،اسم كوچيكشون چيه؟اينستا يا سايت  دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من بلاخره وقت عمل گرفتم

خانومه نوبت دهی عمل گیر داده بود چهارشنبه بیا  عمل منم دیدم اصن امادگی ندارم نه عکسا رو گرفتم نه سیتی نه ازمایش دیگه وقتش پر بود تا اخرای خرداد   ولی همش میگم کاش همون چهارشنبه مینداختم تموم میشد میرفت دیگه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

دوشنبه ساعت ۶ دم در کلینیک بودم که نفر اول پذیرش بشم و بتونم نفر اول عمل کنم

کلا نفر اول بودن برام مهم بود

ساعت ۷ در کلینیک باز شد و کارای پذیرش و مالی رو انحام دادیم بعد چند تا عکس گرفتن از بینی زشتمون و بعد هم رفتم واسه بستری

ساعت ۸ صدام کردن و بردن اتاق عمل اونجا کلی با دکتر خودم صحبت کردم و همممممممه ی خواسته هامو بهش گفتم که به نظرم این مهمترین نکته ی عمله که خواسته هاتونو دقیق و با جزییات بگین به دکتر

ساعت ۸.۱۵ متخصص بیهوشی اومد که کلی با اون هم حرف زدم و از سوابق جراحی های درخشانم براش گفتم

آخرین چیزی که یادمه اینه که داشتم به دکتر میگفتم تورو خدا دماغم خوکی نشه منگنه ای نشه که یهو خوابم برد

وقتی به هوش اومدم هم انگار از ی خواب شیرین بیدار شدم

ساعت ۱۰.۳۰ توی ریکاوری بودم و ساعت ۱۱.۳۰ آوردنم توی بخش

همون لحظه شروع کردم به خوردن آب و آبمیوه اینم بگم از ساعت ۹ شب قبلش ناشتا بودم واسه همین نه تهوع داشتم نه چیزی

خلاصه دو تا پاکت بزرگ آبمیوه رو خوردم و دسشویی رفتم ولی دکترم چون من اصرار کرده بودم بیشتر از بقیه نگهم داشت ۳.۱۵ بود که دیگه خونه بودم

در کل بگم فوق العاده عمل راحت و بی دردسره در مقایسه با سزارین و آبدومینوپلاستی واقعا مثل ی سرم زدن میمونه

اصلا ارزش استرس داشتن نداره رااااااااااحت برید عمل کنید خودتون میبینید چقدر راحته

الان تنها سختیش همین کیپ بودن بینیمه راستی من تامپون هم نداشتم 

و اینکه ورم دارم

وگرنه خود عمل اصلا سخت نیست

مراقبتای بعدش خیلی مهم و حیاتیه

موفق باشید دوستای گلم واسه همتون بینی خوشگلی رو آرزو میکنم

جراح بینی تو کرمانشاه یا بندر کسی سراغ داره؟؟؟؟؟کارش خوب باشه

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          

سلام عزیزانم

من شهرستانم میخوام فردابرم مطب گردی دوتا دکتر رو زیر نظر گرفتم و وقت مطب گردی ندارم بیشترازاین

دکتر ابراهیم شهسواری و ماریا مرادی

کسی ازشما کارهاشونو دیده؟چطورن جزء دکترای پرریسک ک نیستن

2810