2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویزیت زیبایی هم نمی گیره گمونم. گرچه منشیش از من پرسید مشکلت چیه من گفتم مشکل تنفسی دارم واسه همین ی ...

عزیزم من از دیشب خیلییییییی رو کارای دکتر زوم کردم خیلی دقیییق نگاه کردم دیدم اصلا سبک کاراشو دوس ندارم.با خودم گفتم این همه راه برم تو گرما و ترافیک و دهن روزه و بچه کوچیک بعد وقتی نمیپسندم عقلانی نیس.کارای دکتر ثابتی رو خیلیییی بیشتر میپسندم.به نظرم دکتر میلانی هم خیلی عالیه ولی احساس میکنم بینی گوشتی رو خیلی کوچیک نمیکنه.هر چند که مال منو تو طراحی کوچیک کرده بود .البته باید ازش بپرسم واقعا همونو درمیاره یا بزرگتر از اون.

چشم به راه...
عزیزم من از دیشب خیلییییییی رو کارای دکتر زوم کردم خیلی دقیییق نگاه کردم دیدم اصلا سبک کاراشو دوس ند ...

منم از کارای ثابتی خوشم میومد وقت مشاوره هم گرفتم ولی پرسیدم گفت 14 -15 میگیره. خیلی زیاده واسه همین نرفتم اصلا مشاوره.

در مورد عکسای پیجشم منم خیلی خوشم نیومد راستش ولی خییلیی تعریف شنیدم!!! نمیدونم چیکار کنم.

عزيزم راجب كدوم دكتر صحبت ميكنيد كه گفتين١٠٠٪؜ مطمعنيد بشون؟

من در مورد دکتر نوروزی خیلی مطمئنم واقعا دکتر قابل اعتماد و با تجربه ایه هستش من خودم پیشش عمل کردم و خداروشکر اصلا مشکلی ندارم تا الان که یک سال از عملم میگذره واقعا دکتر خوبیه . می خوایی مطمئن بشی به نظر من برو مطبش نمونه کارهاشو ببین و با کسایی که عمل کردن صحبت کن تا متوجه بشی که کارش چه جوریه

من بعد از عملم هیچ دردی نداشتم فقط یکم کلافه ای تا موقعی که گچ و تامپون و بردارن بعدش به مرور زمان خوب میشی 

من خودم پیش دکتر شیرازی عمل کردم انقد خوب عمل کردم هیچ درد و اذیتی نداشتم بعدش

من بعد از عملم هیچ دردی نداشتم فقط یکم کلافه ای تا موقعی که گچ و تامپون و بردارن بعدش به مرور زمان خ ...

اخه عکسای پیجش رو نگاه میکردم سبک عملش ینی مدلاش اصلا قشنگ نبود کوچیکم نمیکنه انگار

چشم به راه...

چطور با اینهمه ریسک میرین عمل میکنین ما دماغ گنده ها روز بروز از چشم میافتیم کسی ما رو نمیگیره

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
2810