2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
حالا سوالم اينه كه بجز كم كردن نمك از غذا، چه راههاي ديگه اي هست واسه كاهش بهتر و زودتر ورم؟! چه كار ...

دکتر شیرازی یه فرم داد من بخونم. توش نوشته بود قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید باعث زیادتر شدن ورم میشه 

سلام دوستان.من رفتم ثابتی بینیمو طراحی کرد خوشمان آمد!ولی هنوز انتخاب نکردم.ملکی و آمالی و محبی رو هم رفتم دیدم...آمالی خوب بود...

حالا قرار شنبه برم یحیوی و عباسی رو ببینم دوشنبه منافی.خلاصه تا آخر هفته بعد دکترم رو انتخاب میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واسه منم سفت نيست، ولي شل هم نيست! مثل يه تيكه گوشته ديگه!  هر روزم كم و زياد ميشه، يه روز ...

سلام ،ببخشيد شما بينيتون قبل عمل چه مدلي بود؟منظورم همين استخواني و ايناست،و اينک چن وقته عمل کرديد؟

سلام پنجاه روزه و بيني ام استخووني غضروفي بود

خيلي ممنونم ک جواب داديد دوست عزيز

بيني منم همينطوره،يعني شما راضي نيستيد؟

اخه زياد شنيدم ک دکترا بيني هاي استخواني رو خوب عمل ميکنن

آقا نوید شما که نگاه دقیق تری دارید راجع به سبک دکتر ابیانه چه نظری دارید  چرا من هر بینی ع ...

اخ اخ كجي نگو كه ديشب عروسي دعوت بودم، تازگيا ادمارو فقط دماغ ميبينم يا بهتره بگم خيلي بيشتر دقت ميكنم ، اكثرا هم عمل شده هاي قديم كج و بد فرم بودن. اصن بغير يه نفر كه عالي بود بقيه عمليا افتضاح بودن، 

حالا سوالم اينه كه بجز كم كردن نمك از غذا، چه راههاي ديگه اي هست واسه كاهش بهتر و زودتر ورم؟! چه كار ...

من خوندم دمنوش بابونه عين كورتون طبيعي عمل ميكنه بدون ضرر هاي كورتون شيميايي، الان چند وقته استفاده ميكنم خيلي موثر بوده،

يكي هم پياده روي خيلي كمك ميكنه

سلام دوستان. من امروز رفتم مطب دکتر شیرازی. از قزوین رفتم تهران واسه مشاوره. من بینهایت مشکل تنفسی د ...

خواهرجان مطب شیرازی رفتی ویزیت گرفت؟ چقد

بعد سبک کتراشو تو نت یا مطبش خوشت اومد؟ من امروز باهاش وقت دارم

چشم به راه...
خيلي ممنونم ک جواب داديد دوست عزيز بيني منم همينطوره،يعني شما راضي نيستيد؟ اخه زياد شنيدم ک دکترا ...

اتفاقا من از اون دسته ام كه خداروشكر تا اينجا خيلي خيلي راضيم از جراحي ام:) از همون اولش تا الان و پشيمونم چرا زودتر اينكارو نكردم.

فقط اين ورم اذيت ميكنه كه دكترم ميگه به خاطر جنس پوستته كه دير ميخوابه ورمش. 

بله اصولا بيني هاي استخووني راحت تر از گوشيا هستن!

اتفاقا من از اون دسته ام كه خداروشكر تا اينجا خيلي خيلي راضيم از جراحي ام:) از همون اولش تا الان و پ ...

خب خداروشکر عزيزم   انشاءالله ک همين يذره ورمم زود خوب ميشه

بازم ممنونم 

خواهرجان مطب شیرازی رفتی ویزیت گرفت؟ چقد بعد سبک کتراشو تو نت یا مطبش خوشت اومد؟ من امروز باهاش وقت ...

سلام عزیزم... ببین من رفتم اونجا هیشکی نبود. منشیش گفت زیباییها زودتر میان.من ۴ رفتم هیشکی رو ندیدم.با هزینه کلینیک ۱۲ تومن هزینشه.  خودمم دودل شدم راستش. حالا شمام امروز برو. خبر بده نتیجه رو. دستت درد نکنه 

خواهرجان مطب شیرازی رفتی ویزیت گرفت؟ چقد بعد سبک کتراشو تو نت یا مطبش خوشت اومد؟ من امروز باهاش وقت ...

ویزیت زیبایی هم نمی گیره گمونم. گرچه منشیش از من پرسید مشکلت چیه من گفتم مشکل تنفسی دارم واسه همین یه کلمه ۵۰ دادم😏😏ولی دیدم بعد من یکی داشت میرفت داخل منشیش بهش گفت مشاوره زیبایی رایگان.

کارای تو پیجشم که راستش من خیلی دکترای دیگه رو دیدم بهتر از ایشون بوده عکساشو. ولی اینو فهمیدم که چون خود دکتر ادمین پیجشه خیلی زمان نمی ذاره واسه کیفیت عکسو و روزی یه عکس به زووور می ذاره تو پیجش. 

2810