2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015372 بازدید | 66527 پست
عکس ببر بهش نشون بده ترانه
بعد اگر جذبش شدی ک وقت عمل بگیر باهاش
چرا قبول نکنه کی بدش میاد ٢٠ت بیشتر بگیره
راستی ترانه نمونه زیاد دیدی خوب بودن؟؟چند ماهه بودن؟؟؟
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انجراف بینی عمل جداگانه ای داره عزیزم که اگه ظاهر بینی مشکل نداره اصلا لزومی نداره با عمل زیبایی همراه باشه ...این دکترا دکون باز کردن خیلیهاشون ....برای اوناکه ناراحتی تنفسی دارن فقط عملش اصلا روی ظاهر بینی تاثیری نداره....تازه عوامل زیادی باعث مشکلات تنفسی میشه ....با یک دکتر دیگه هم مشورت کن
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
من گزینه هام سامی نادریان یزدانفر بود هر ٣ تا دکترای خوبین
البته رده های بالاترم شیروانیو خیلی دوس دارم اما اون موقع ک من تحقیق میکردم میگفتن شیروانی خراب کاری داره ک همش شایعه بوود
امیدوارم همتون دکی مورد نظرتونو پیدا کنید و خوشگل شین
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم
با سامی عمل کرده ، به نظر من خوبهههههه
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
سربالاست
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام بچه ها، من مدت ها بود این تاپیک رو پیگیری میکردم منتها فعال نبودم. راستش ون شاغلم و خیلی وقت واسه مطب گردی ندارم 2 تا از دکترهایی که بچه ها خیلی ازشون تعریف کرده بودند رو رفتم مطبشونو دکتر سامی و دکتر نادریان.

مطب سامی:
وقتی واسه ویزیت منتظر بودم دوتا خانم اومدن که اینقدر بینیشون قشنگ بود که تعجب کردم اینا واسه چی اومدن!
خلاصه معلوم شد یکی از فامیلاشون رو آردن. یکیشون خیلی خیلی عالی بود(قشنگ ترین بینی عملیی که تا الا دیدم) گفت 2 سال پیش عمل کرده. یکیشونم بد نبود یعنی از روبرو خوب بود ولی از نیم رخ قوسش زیاد بود و یکمم نوکش تیز بود، ولی خودش خیلی راضی به نظر میومد! این یکی یه سال بود عمل کرده بود.

خلاصه رفتم داخل واسه ویزیت خیلی بهم ضد حال زد گفت گونه نداری، لبات نازکه، فاصله لب و بینیت زیاده ، بینیت سربالاست و پوست بینیت ضخیمه و بین 50 تا 70% خوب میشه که تو عمل باید باز کنم تا معلوم شه! خلاصه خیلی تو ذوقم خورد هر چند تا حدی درست میگفت ولی اینقدر که اون بزرگش کرده بود نه! خلاصه خیلیم دل نمیداد فوری یه توضیحاتی داد و .. و اصلا نگفت چه شکلی میشم یا نمیشم فقط یه عدد 50 تا 70% . دستمزدم گفت 7.800 به علاوه 950 کلینیک

دوشنبه رفتم نمونه ببینم، بر خلاف اینی که اینجا میگن من خیلی دیدم که ترمیمی پیشش میومدن، 2 تاشون که بعد عملشون بود خیلی راضی بود، ییشون گفت به من گفت30% خوب میشه که من الان 90% راضیم واقعا هم خوب بود. ولی چیزی که تو همه بینی ها مشهود بود، بینی های ظریف و یه کم سربالا که از روبرو خیلی خوب بودن و به صورتاشون میومد ولی از نیم رخ خوب قوسش نسبتا زیاد بود ولی نه اونجوری که بشه گفت خرابکاریه. یه دختریم دیدم خیلی طبیعی عمل کرده بود و یه طرفش یه کم قرینه نبود. عکس قبل عملشم بهم نشون داد ، خوب قبل عملش بزرگ و خیلی گوشتی بود و دقبقا همون غیر قرینگی رو از قبل داشت، بهش گفتم اینجوریه(غیر قرینه است) گفت از قبل بهم گفته حل نمیشه ولی خودم راضیم از قبل عملم خیلی بهترم که خوب راستم میگفت ولی این سوال برام پیش اومد که اینارو مگه نباید دکتر درست کنه! خلاصه چون ای گفت 50% گفتم بگذار پیش نادریانم برم.

مطب نادریان:

اون چه که تو دید اول توجه ام رو جلب کرد بینی منشیاش بود تقریبا به صورتشون میومد (عروسکی) ولی یه ایرادایی داشت مثلا بیش از حد کوچیک بود و یه کم هم مصنوعی میزد با خودم میگفتم کاش غضروفایی که کار کرده اینقدر از روی کار معلوم نبود. خلاصه رفتم تو. برخلاف سامی خیلی مهربون بود و خوش برخورد گفت چشای درشتی داری خوب میشی چون این بینی واسه این صورت بزرگه و .. عکسم نشونم داد یه سریاشون غیر قرینه و کج بودن که کاملا مشهود بود، البته عکس قبلشم دیدم از اول همینطور بودن باز این سوال برام پیش اوم مگه این انحرافا و.. رو دکتر نباید درست کنه! ولی اونایی که از اول انحراف نداشتن بعدشم مشکلی از این جهت پیدا نکده بودند، نیم رخا خوب بود قوسش مناسب بود ولی مدل روبروشون راستش ملوم نبود مدلش چیه (البته به من بینی های گوشتی رو نشون داد) و اینکه چون مدلش معلوم نبود یا تیغه تپل بود من هی میپرسیدم این ورم داره دیگه!!! که گفت یه سال بعد از عمله. در کل دکتر با اخلاق حرف گوش کن و مهربونی بود ولی فکر کنم تو استخونی بهتر باشه کاراش. دستمزدم گفت 7+ 850 کلینیک

تصمیم خودمم این شد که برم پیش سامی هرچند اندازه نادریان امید نمیده و مهربون نیست ولی چون من بینیم گوشتیه فکر کنم سامی مطمئن تره از طرفی چون سر بینی من گوشتیه احتمال اینکه تیز بشه خیلی کمه. حالا دو شنبه بازم میرم که مطمئن تر شم.
2810