2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
ممنون .خدا رو شکر که همه چی نرمال ه.مشکل من قلقلی سر بینی ام هست و بعد پروجکشن.دکتر جهاندیده را میشن ...

من ميشناسم، متاسفانه نمونه هاي تو مطب بخوبيه پيج اينستاش نيست ولي دو نفر جديدا ديدم عمل كردن بد نشدن، طبيعي نرمال، اينم ميگن نوكو تيز ميكنه من نديدم والا

من ميشناسم، متاسفانه نمونه هاي تو مطب بخوبيه پيج اينستاش نيست ولي دو نفر جديدا ديدم عمل كردن بد نشدن ...

سلام.ای بابا...تو گروهی عضو هستم.چند نفر باهاش عمل کردن. نوک بینی شون را خوب جمع کرده.یکی شون متوسط ه.سه تای دیگه خوبن.نوبت گرفتم برم پیششون.از چه نظر بد نبودن یعنی.شکل ظاهری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی هست ساکن دزفول باشه دنبال یه جراح خوب می گردم

عزیزم من تو دزفول نیستم ولی پیش جراح بینی  که رفتم   هم تو دزفول و هم  تو تهران  جراحی انجام میداد . یجورایی خوشبحال شما دزفولایی ها شده 

سلام دوستان

من امروز رفتم مطب دكتر ثابتي

تقريبا شلوغ بود ، ٨٠ درصد بيني ها طبيعي عمل شده بود و ميتونم بگم مريضا بين ٧٠تا ٩٠ درصد از عملشون راضي بودن، همه از نظر تنفس فوق العاده اكي بودن و چيزي كه من متوجه شدم دكتر ثابتي بيشتر طبيعي ميكنه و نيمه فانتزي هاش ب گفته خودش بيس طبيعي داره و بيشتر بيني را منطبق با چهره عمل ميكنن، هزينه دكتر بين ٨/٥٠٠ تا ٩ تومن هست

سلام خانوم، خواهر يكي از دوستام همين دو هفته پيش با كوچك عمل كرده بسيار زيبا شده، من از اولشم از غلا ...

سلام ببخشيد اين خواهر دوستتون خودشم راضيه از بينيش ممكنه بفرمايين بينيش گوشتي بوده يا نه؟

ممنون ميشم

2810