سلام بله حتما
دکتر من حمیدرضا ابراهیمی هستند، جوون و باحوصله و خوش اخلاق،
والا من اصلا وقت نداشتم و مطب گردی نکردم متاسفانه یا خوشبختانه، خیلی اتفاقی پیداش کردم چون مطبش دیوار به دیوار مطب دکتر افلاکی هست ( کلا بیشتر کسایی که میان پیش افلاکی اینور رو که میبینن، تمایل پیدا میکنن به ابراهیمی: دی)
اولش ترسیدم که نکنه کم تجربه باشه و کاش بیشتر بگردم و اینا، ولی چون نزدیک بودم، چند روز مختلف رفتم مطب کاراشونو که دیدم و دیدم خودشون چقد مطمئن و مسلط حرف میزنن، اعتماد کردم و دلو زدم به دریا...
از نظر کاری هم بیشتر طبیعی کار میکنن و پیشنهاد خودشونم طبیعی هست، اما طبیعی از نظر ایشون بزرگ و صاف نیست، من خودم از اینش خیلی خوشم اومد که وقتی بینی زنانه طبیعی بخواین، هم کوچیک میکنن و هم یه قوس ملایم میدن!
.
روز عملم فوق العاده راحت گذشت، با اینکه بینی انحرافی و سختی داشتم و میترسیدم! ساپورت بعد عملش هم واقعا خوبه، دو روز بعد تامپون در میاره، یه هفته بعد هم آتل و بخیه! برای چسب هم هر تعداد که دلتون بخواد میتونین برین مطب، خود شخص دکتر چسب میزنه و ماساژ میده، من چون نزدیک مطبشون هستم، کلا خودم چسب نمیزنم و هفته ای دو سه بار میرم مطب! کلا هم خیلی راحت میگیره از لحاظ مراقبت های بعدش و ریلکس طوره!
من تا اینجای کار که خیلی خیلی خیلی راضیم و خداروشکر میکنم، چون نتیجه خیلی بهتر از چیزیه که من انتظار داشتم. مخصوصا از لحاظ انحرافی که داشتم.
البته الان 22 روز میگذره از عمل و زوده که راضی یا ناراضی باشم:)) خدا کنه همینجوری صاف و صوف بمونه فقط: دی
.
در کل من پیشنهاد میکنم حتما حداقل توی لیستتون باشه و یه سری به مطب بزنین، روزای زوج هستن و همیشه هم شلوغه مطب از لحاظ اینکه نمونه زیاده که ببینین!