2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان.من بتازگی وارد جمع نی نی سایت شدم‌.من هم چند سالی هست دنبال یه جراح بینی خوب در تهران هستم.پیش چند تا از دکتر ها رفتم و انتخاب آخرم دکتر علی زینعلی بود منتهای مراتب قیمتی که خانم ایشون دادن فضایی بود..بینی غصروفی و کمی استخوانی با پوست نازک دارم ممکنه یه دکتر خوب هم به من معرفی کنید لطفا.هم اکنون دکتر علی منافی و دکتر غلامرضا دشتی مد نظرمه

دکترهایی که رفتم کارشونو از نزدیک دیدم خشایار احمدی بود و دکتر زینعلی.یکی از خانم هایی که با من مطب زینعلی اومده بود از قیمت بالا منصرف شد و رقت پیش منافی عمل کرد قبل از عید ۱۲تومن هزینش شد و راضی بود خشایار احمدی هم اصلا جالب نبود کاراش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من پیش دکتر کلانتر هرمزی وقت عمل داشتم کلی هم منتظر بودم.خرابکاری ناجور دیدم دو تا و منصرف شد ...

خیلی خیلی که ازش تعریف میکنن و میگن عالیه....عجیبه

دخترم همه ی دنیای منه  

سلام خدمت بچه ها.من تازه عضوشدم.یسری ازصفحات و مطالعه کردم.ولی باز هم ازتون راهنمایی میخوام.من بعداز ۱۱سال بالاخره تصمیم گرفتم بینی م رو عمل کنم.همسرم به سختی راضی شدن و برای همین مقداری استرس دارم ودنبال دکتر مناسب میگردم.

میشه درباره دکترهایی که انتخاب کردم بهم اطلاعاتی بدید که خوب هستن یانه؟!

دکترحسام جهاندیده که دوستم معرفی کرد.

دکترعلی اصغرشیرازی

دکتر پیمان برومند

دکتر علی طاهرنیا

دکترابراهیم شهسواری.

دکترکاظم زرگری

سلام دوستان. بینی من یه پکیج کامل از مشکلاته   هم انحراف هم پولیپ هم سینوزیت    ولی ظاهرش کوچیکه نوکشم نه پایینه نه بالا. میزونه. فقط یه قوز کوچیک داره رو تیغه. یعنی اگه مشکل تنفسی نداشتم خداییش عمل نمیکردم. ولی چون الان دیگه کم کم دارم به مرز خفه شدن میرسم و نفسم داره بند میاد و مجبورم عمل کنم تصمیم گرفتم زیباترش هم کنم. بین پزشکای محترم شیرازی - ماریا مرادی و حسنانی و صحراییان و فرشته عبدالمطلبی تصمیم گرفتم هیچ کدومم مطباشون نرفتم چون هم شهرستانم میخوام بیام تهران هم کارمندم هم دو تا بچه کوچیک دارم. فرصت ندارم. حالا نظر شما دوستان چیه؟ کار کدوم یکی از دکترارو که گفتم دیدید و پیشنهاد میدید؟

سلام دوستان. بینی من یه پکیج کامل از مشکلاته     هم انحراف هم پولیپ هم سینوزیت  &n ...

دوست عزیز من در مورد دکترا تحقیق زیاد کردم و هی آدم گیج تر میشه.اما بین دکتر هایی که پیشنهاد کردید حسنانی و مرادی رو پیشنهاد نمیکنم!شما متخصص گوش و حلق و بینی حتما لازمه عملتون کنن و یه دکتر محمد صادقی هستن که من شنیدم کارای درمانیشون خوبه.صحراییان رو هم که خودم میخوام برم مطبش .تو نینی سایت یه تاپیک هست که خانمه اومده گفته بد ترین دکتر ایرانن!و تو اینستا شون هم ناراضی هست.......ولی من خودم نمونه هاشو دوست دارم

بچه هایی که بینی تون رو عمل کردید و از استرس خلاص شدید.مبارکتون باشه ولی تو رو خدا ماهارو فراموش نکنید .ما الان در همون مرحله استرس هستیم و گیج شدیم پیش کی بریم.

بیاید و از تجربیاتتون مارو مطلع کنید و راهنماییکنید

من واقعا از خراب شدن مجاری تنفسیم میترسم.

2810