2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نولیانا جان شما درست میگین من هم انتظار زیادی ندارم همین که ویزیت بعداز عمل دکتر بشینه و با اد ...

راست میگین چقدر خوب میشد بعد از عمل در حد ده دقیقه دکتر رو میدیدیم.من پرونده رو از بیمارستان یاس سپید که فک کنم دکتر قارونی هم همونجا عمل میکنن گرفتم.توش کامل توضیحات داره که انحرافی بوده یا خیر و اینکه چکار کردن.اگر دوست دارین اینارو بدونین از دکترا بخاری درنمیاد.برین پرونده رو از بیمارستان بگیرین.من که شک دارم دکتر یحیوی برای یک ماه بعد از عمل به راحتی وقت ویزیت بدن.اگر موفق به دیدارشون شدم حتما میام اینجا میگم.

من هم تقریبا سه هفته پیش با دکتر احمدی عمل کردم. در مورد ظاهرش الان نمیتونم نظری بدم که کاملا راضی هستم یا نه. ولی در مورد رسیدگی، دکتر رو یک هفته بعد از عمل دیدم که گچو برداشت و چسب زد و آموزش داد که خودم تو عید چسب بزنم. تو مطبش دیده بودم که میومدن برای تعویض چسب که خود دکتر چسبو براشون میزنن.

در حال حاضر مشکلی که دارم اینه که از یک سمت بینیم تنفس برام سخته و کامل باز نیست. این خیلی نگرانم کرده. دوستانی که عمل کردن در مورد این مشکل اطلاعاتی دارن؟

باران جان قشنگ با سرم نمکی بشورین و با گوش پاک کن و پماد تقریبا زیاد چربش کنین.من خودم میترسیدم گوش پاک کن رو توی بینی ببرم اما دستیار دکتر گفت قشنگ ببر داخل و همه حارو چرب کن.گوش کردم و اون سوراخی که بسته بود بعد از چندبار چرب کردن و شستن، باز شد.

باران جان قشنگ با سرم نمکی بشورین و با گوش پاک کن و پماد تقریبا زیاد چربش کنین.من خودم میترسیدم گوش ...

پمادتون اسمش چیه؟ واسه من جنتکس داده. این کار رو کردم ولی کامل باز نشده. جالبه که سمتی که قبل از عمل به خاطر انحراف گرفته بود الان کامل بازه ولی اون سمتی که مشکلی نداشت الان گرفته.

باران جان باید کامل داخل ببرین گوش پاک کن رو.من پماد ویتامین آ میزنم.اما بار اول دستیارش دید من بلد نبودم و فقط سر گوش پاک کن رو داخل میبردم بهم بتامتازون چشمی داد.گفت قشنگ تا آخر ببر.بعد از اون دیگه همون ویتامین آ زدم.

سلام zm  جان گفتین پشتیبانی قارونی خوب نیست.راستش یحیوی هم از این نظر خوب نیست.من تصورم اینه ک ...

مرسی ممنونم خیلی لطف کردین ..فقط ی سوال یعنی دکتر برای ۱ هفته و ۱ ماه و ۳ و ۶ ماه و ۲ سال بعد براوت وقت ویزیت نمیدن؟ من هر دو خواهرام عمل کردن ولی پیش کلانتر هرمزی تهران و خوشرفتار اهواز بوده هر دوشون چند وقت یبار دکتر گفته بود باید حتما برن یعنی بعد عمل دیگه دکتر یحیوی خودشون اصلا تاکید نکردن برید دوباره؟

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اقا نوید شما که گفته بودین شهریور ۹۸ وقت داده چطوری تونسنین الان ویزیت شین؟ به منم مهر وقت داده ولی ...

من وقتمو با يه خانوم كه شهرستان بودن و امكان اومدن نداشتن عوض كردم، حيف وقتي كه گزاشتم، ازون موقع هم سه تا نمونه خراب ازش پيدا كردم، كلا كارش در حد همون ٥ تومنه

سلام دوستان 

صحبت راجع به پيگيري و خدمات بعد عمل شد ، خيلي تعجب كردم و تاسف خوردم از رفتار بعضي پزشكا، كه بعد گرفتن پول ديگه فراموش ميكنن همه چيو،

خدارو شكر من از پيگيري دكتر ثابتي و دستيارش خيلي راضي بودم، كلا سيستمشون جالب بود، 

بعد عمل خود دكتر قبل مرخص كردن دستورات ٢ روز ايندرو دادن مثل كمپرس يخ و اسپري زدن و دارو هام و وقتي پرسيدم براي بعدش گفتن تا همينجا انجام بده مرحله به مرحله دستيار زنگ ميزنه و دقيقا ميگه چيكار كن، 

دقيقا دوروز بعد دستيار زنگ زد و گفت از امروز فلان كارو بكن تا ٤ روز اينده، مثلا كمپرس يخو قطع كن و كمپرس گرمو شروع كن  ٤ روز بعدشم زنگ زد براي ياد اوريه برداشتن گچ و دستورات قبلش مثل حمام كردن بمدت نيم ساعت و غيره

ازون به بعدشم هر موقع شب و يا هر ساعت يه شماره هست كه ميتونم با دكتر يا دستيارشون صحبت كنم و سوالامو بپرسم، ددر طول تعطيلات عيد هم مطب باز بود و دستيارشون بودن براي چسب و خدايي نكرده هر نوع مشكل، هر دفه هم كه براي چكاب رفتم بدون اغراق بيش از ٢٠ دقيقه معاينه كردن . 

2810