2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کی عمل کرده بودی؟ عکس بذارین لطفا

با دکتر سجادیان.بینیم گوشتی بود و الان هم نوکش شبیه توپ فوتباله ..عکس چی بزارم الان ...توپ فوتبالو دیدی نوک مماغمو دیدی ..سایتش 

https://dramirsajadian.com/en/

راجع به نتیجه که خیلی زوده بخام حرفی بزنم..فعلا زدم بر طبل بی عاری

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
برای بینی گوشتی دکتر خیلی خیلی عالی با کمترین ریسک هزینش مهم نیست

عزیزم جراحی بدون ریسک نداریم.عر چقدر هم اعتقاد داشته باشیم به دکترمون بازم ریسک داره

شازده جان من تمام تاپیک جراحی ۳ رو‌خوندم.هرچی در‌مورد دکتر حسنانی و یحیوی هم بود توی نینی سایت و سایر صفحات خوندم.توی نینی سایت دو سه نفر بعد از عمل در مورد تقارن ناراضی بودن.پیداشون کردم و الان که دو سه سال گذشته باهاشون صحبت کردم.گفتن الان خیلی راضی هستن و یحیوی رو پیشنهاد میکنن.

من اول پیش حسنانی رفتم و ۵۰ تومن ویزیت دادم.در حد ۵ دقیقه با فوتوشاپ عکسمو درست کرد و گفت طبیعی خوب میشی.نمونه های توی مطب خیلی خاص و عالی نبودن.کاملا طبیعی و معمولی.بعدش رفتم پیش دکتر یحیوی.همونجا توی بیمارستان بین عمل ویزیتم کردن.قیمتشون مثل حسنانی بود.برخوردشو خیلی دوست داشتم.همون روز وقت عمل برای سه ماه بعد که میشد اسفند گرفتم.اصلا مطب نرفتم و نمونه ندیدم.با ناراضیهای اینستا حرف زدم.نارضایتیشون این بود که چرا کوچیکتر نشده که نشون میداد دکترشون رو اشتباه انتخاب کردن وگرنه بینی هیچ مشکلی نداشت.من دوست دارم عکس بذارم اما چون خانم هستم یکم سخته.از طرفی تازه دو هفته شده و چسب و ورم دارم.سعی میکنم عکس مناسب بگیرم که بشه اینجا گذاشت.ببخشید خیلیی طولانی شد🙈

عزیزم جراحی بدون ریسک نداریم.عر چقدر هم اعتقاد داشته باشیم به دکترمون بازم ریسک داره

بله قبول دارم حرفتونو، منم عرض کردم کمترین ریسک، من تقریبا نصف این تاپیک مختص جراحی را خوندم، از معروف ترین تا هر کی بگی اومدن یه ایرادی گرفتن، واقعا آدم گیج میشه

بله قبول دارم حرفتونو، منم عرض کردم کمترین ریسک، من تقریبا نصف این تاپیک مختص جراحی را خوندم، از معر ...

دقیقا هر کیو بگی بالاخره یه تعدادی ناراضی داره .حالا فقط تعداد ناراضیاش کمو زیاده .پس بهتره دکتریو انتخاب کنی که اولا سبکشو دوس داری دوم ناراضیاش تو اون سبک کمتر باشه .خلاصه دکتر فانتزی انتخاب نکنی اگه طبیعی میخای و بر عکس.

دقیقا هر کیو بگی بالاخره یه تعدادی ناراضی داره .حالا فقط تعداد ناراضیاش کمو زیاده .پس بهتره دکتریو ا ...

کاملا درسته ، به سبک کار دکتر خیلی توجه کنید

مثل دست خط میمونه هر دکتری یه مدل در میاره بینی هارو.حالا ممکنه تو ده تا عمل یکی دوتا یه مدل دیگه بشه اما بقیه همون مدلی میشه که سبک کار دکتره.

حتما باید برید مطب و کارهای دکتر را ببینید از عکس های اینستا و گالری دکترها نمیشه متوجه شد

من تو مطب یه مدل دیدم که خیلی خوشم نیومد پیش خودم گفتم مال من اینجوری نمیشه اما الان مال منم همون طوریه

بد نیست اما می خوام بگم دکترها کاراشون یه جوره

کاملا درسته ، به سبک کار دکتر خیلی توجه کنید مثل دست خط میمونه هر دکتری یه مدل در میاره بینی هارو.ح ...

خیلی خیلی درسته.

تجربیات من اینه .

هر دکتری واقعا یه دستخطی داری .این دستخط اساسش یکیه ولی تو کاغذی که روش نوشته درصدی متفاوت میشه.این ارتباط داره به کلفتی پوستو و غضروف و استخوون .به همین خاطره ما فک میکنیم که کاراشون متفاوته در خالی که کاراش متفاوت نیست اون یکی دوتا کاری که مثلا متفاوت میبینیم ،پتانسیلشون مافاوت بوده .به همین خاطر با یکی دو کار نه خوشمون بیاد نه بد.بیست کار ببینیمم بعد تصمیم بگیریم .تو این بیست اگه ۱۵ تاش تو یه رنح بود دیگه اصل دستخط میاد بیرون.

اگه بینی طبیعی میخاهیم ۱۵ تا از ۲۰ باید طبیعی باشه.اگه بینی کوچیک میخواههیم هم همینطور .بینی سایز متوسط میخواهیم ،سربالا ،سر پایین یا هر چیز دیگه این قانون صدق میکنه..

یه نکته دیگه که باید لضافه کنم اینه که دکترا سبکشون عوض میشه.مثلا دکتر من سالهای قبل دماغو  کوچیک میکرد زیاد ولی این یکی دو سال اخیر سایزارو کوچیک زیادی نمیکنه و بیشتر طبیعی شده نسبت به قدیم.پس اگه یه دماغ ده سال قبل جراحو دیدیم ممکنه سبکش کامل عوض شده ..

این پلیان نامه عمل بینی من بود 

2810