2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه ها شمام مشكل منو دارين؟موقعي كه چسبو ميخوام تعويض كنم يه لايه از چسب به بينيم چسبيده و خيلي با د ...

من امروز برای بار اول چسبمو عوض کردم. اول رفتم حمام که چسب خیس بشه. بعدش که اومدم، چسبو برداشتم انگار اثرات چسب رو بینیم بود که دو بار صابونو زدم به دستم و آروم کشیدم به بینیم. بعد کامل خشک کردم که تقریبا چسبا رفته بودن. بعد چسب جدید رو زدم.

الان نگرانیم اینه که چسبو درست زده باشم. سعی کردم همونطور که دکتر گفته بود بزنم ولی بازم هی شک می کنم

من امروز برای بار اول چسبمو عوض کردم. اول رفتم حمام که چسب خیس بشه. بعدش که اومدم، چسبو برداشتم انگا ...

دکتر من گفت از اینکه چسبو درست نزنی نترس چون چسب زدن هیچ تاثیری رو فرم بینی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز برای بار اول چسبمو عوض کردم. اول رفتم حمام که چسب خیس بشه. بعدش که اومدم، چسبو برداشتم انگا ...

دقيقا منم يكي از نگرانيام نحوه چسب زدنه 😞دكترمم گفته هر روز تعويض كنم ،خيلي سخته 

و بالاخره ازاد شدم.امروز گچمو برداشتم.چسب زدم و فردا صبح میرم مسافرت.نوک بینیم گوشتی بود و الان ورم داره ولی خوشم اومد ازش .اگه ورماش بره فک کنم چیز خوبی ازش دربیاد..این گچو بر میدارن انگار یه کوه از روی صورت ادم برداشته میشه و احساس خیلی خوبیه ..سال نو هم به همه تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشین..هر کی هم سوالی داره من در خدمتم چون حسابی الان سر حالنمنمم

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام دوستان.سال نو همگی مبارک باشه،ان شااله بهترین ها  در انتظارتون باشه.

خانم دلتنگی و سها و نوتالیا بهتون تبریک میگم.مبارک باشه، تعداد بچه هایی که عمل کردن داره بالا میره، آن شااله که عالی شدن. عکس بزارین اگه میشه..

سلام خانم دلتنگی. مبارکتون باشه.منم با دکتر یحیوی عمل کردم.امروز گچم رو برداشتم اما خداروشکر راضی ه ...

مبارک باشه، تو پست قبلی اسمتون رو اشتباه نوشتم.چطور این.دکتر را انتخاب کردین

خيلي ممنونم 🙏🏻،تو روش بسته بيني رو از كناره ها باز نميكنن ،فقط از اون قسمت بين دوتا پره يه شكاف مي ...

عزیزم مطمئنی ؟

من خودم بسته عمل شدم و تو تمام منابعی که خوندم اینجوری که شما می گید نیست

عمل بسته یعنی کلوملا که همون تیغه ی بین دو سوراخ بینی هست برش داده نمیشه 

برش پره به بسته یا باز بودن عمل ربطی نداره و تو هر دو روش اگر نیاز  باشه می تونه پره برش داده بشه و جمع بشه می تونی گوگل کنی عکس ها و فیلماشو ببینی 

من خودم بسته عمل شدم کلوملام بخیه نخورد ولی پره هام بخیه خورد

بچه ها بی حسی لب بالا و بینی و اینکه لبخند آدم یه جوری میشه بعد از عمل طبیعیه؟ یعنی برطرف میشه؟

بله اکثرا بعد ۶ ماه بر طرف میشه ولی بعضیا تا یکسالم طول میکشه البته رفته رفته از ماه اول بهتر میشه

عزیزم مطمئنی ؟ من خودم بسته عمل شدم و تو تمام منابعی که خوندم اینجوری که شما می گید نیست عمل بسته ...

بله عزيزم شما درست ميگيد من اشتباه فكر ميكردم براي منم نه پره بخيه خورده و نه كلوملام ،شما درست ميگيد

اوکی.ممنون ...دکتر میلانی اگه سربالا نکنه قشنگن...دوستاتون سربالا نیستن؟ راستی کارای دکتر سامان هم د ...

سلام شازده جان ، منم بعد از تحقیق زیاد بالاخره دکتر میلانی رو انتخاب کردم و اردیبهشت وقت عمل دارم. دکترای زیادی ویزیت شدم ولی ازونجایی که دنبال بینی طبیعی ولی در عین حال ظریف بودم میلانی رو انتخاب کردم. با خیلی از مریضاشم صحبت کردم راضی بودن همه.

2810