2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان  من قصد داشتم خرداد با دکتر ابیانه عمل کنم خیلی ناراحت شدم هزینه اش ده تومن شده اص ...

عزیزم قشنگ درکت میکنم چی میگی. دقیقا هفته پیش که بهش اس ام اس زدم برای اردیبهشت وقت خواستم گفت هزینه میشه 10 تومن به قدری ناراحت شدم که حد نداره. اگه واقعا قصدت جدیه برای آخرای فروردین هنوز نوبت داره باهاش اوکی کن همون 8 تومن میشه. من روزی که رفتم پیشش مشاوره ازش پرسیدم در مورد هزینه ی سال دیگه بهم گفته بود بعد اردیبهشت گرون میشه ولی من فک کرده بودم بعد اردیبهشت یعنی از خرداد. من فک کردم اگه الان نتونم از پس هزینه بر بیام سال دیگه دیگه کلا نمیتونم احتمالا اون موقع میشه 15 تومن😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من پنج روزه که عمل کردم اما نمیدونم چرا از نظر روحی بهم ریختم همش دلم میخواد گریه کنم و احساس ا ...

سلام عزیزم.مبارکت باشه به سلامتی.نگران نباش این حالتت زود برطرف میشه.دوست منم بعد از عمل بینی همینطوری شده بود همش اشکش میومد بدون دلیل خاصی...هم داروی بیهوشی،هم تغییری که ایجاد شده و هم عادت ماهیانه همش باعث شده اینطوری بشی

سلام دوستان  من قصد داشتم خرداد با دکتر ابیانه عمل کنم خیلی ناراحت شدم هزینه اش ده تومن شده اص ...

چرا تو اين پيج همه گير دادن به ابيانه؟ والا بلا خوب نيس انچنان كارش، اينهمه دكتر بهتر، كسري ثابتي ، امين امالي، دكتر كوهستاني و هرارتا دكتر عالي. ديگه،ابيانه تو گروه ترميمي هاي تلگر ر ام كلي ناراضي داره

ان شاء اله هر چی خیره اتفاق بیفته.راستی نفهمیدین چی شده بود آخرش؟

رفتم دوباره بيمارستان ياس شرح عملمو بگيرم، ظاهرا دوز غليظ اپي نفرين كه براي جلوگيري از خونريزي ميزنن بصورت موضعي وارد خونم شده، اينو دكتر قلب گفته بود، و هفته پيش دكتر امالي هم تاييد كردن، اپي نفرين بايد رقيق بشه و زير پوست بيني تزريق بشه ولي متاسفانه براي من داخل خونم شده

راستي من بشت در اطاق عمل عجب نمونه هاي زيبايي از. كاراي يحيوي ديدم، يكي از يكي بهتر، خيلي جالبه سيستم يحيوي، همونجا مشاوره ميكنه همونجام وقت ميزاره، ي دختره ناشتا اومده بود اولين بار دكترو ديد رفت صندوق پول ريخت اومد بالا عمل كنه!!!

من قدر موهاي سرم مطب رفتم ، ابيانه اخرين انتخابم بود!!!

اقا نوید حالا که انقد تجربه دارید تو مطب گردی یه دکتر خوب که ظریف دربیاره بینی رو با یه کم قوس ملایم تر تمیز دراره بهم معرفی میکنید🙈

2810