2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بنیادی همه عملهاش بسته نیستن. بازهم زیاد داذه

من اول بنیادی رو انتخاب کرده بودم بخاطر سبک کارهاش. ولی میبینم انگار رضایت از قارونی خیلی بیشتره.یعتی آدم اعتماد بیشتری داره بهش انگار. مدلهاش هم از نظر قرینگی خوبن ظاهرا. 

وای بنیادی عکس از روبرو زیاد نمیزاره. میترسم. کج و غیر قرینه باشه کارهاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اول بنیادی رو انتخاب کرده بودم بخاطر سبک کارهاش. ولی میبینم انگار رضایت از قارونی خیلی بیشتره.یعت ...

حالا بنظر من این بنیادی صادقاته تره پست پاک نمیکنن منفی و مثبت نظر هست و جواب همه رم میده ولی تو پیجای دیگه پست منفی رو پاک میکنن یا بلاکت میکنن

مطب گردی 

من هنوز ویزیت نشدم با هیچ دکتری. راستش فعلا مصمم نشدم. برا عمل. خیلی دوست دارم عمل کنم ولی یه ترس خاصی ته دلم هست. منم بچم کوچیکه یکم محدودیت دارم برا دکتر رفتن. 

هرچی بیشتر سرچ میکنم بیشتر گیح میشم. پیج هرمدومو نگاه میکنم خداییش. کاراشون قشنگه. نمیدونم گیح شدم حسابی

کسی هست اینجا که رفته باشه مطب دکتر بصام؟ بیمارای تو مطبشو دیدین بینی بعد عملشون چجوریه؟ من راهم دور ...

من رفتم چند بار مطبش  .همه راضی بودن دکتر بصام بینی خیلی طبیعی درمیاره 

ابیانه یکی از کزینه هامه ولی جز اون عکسای قدیمیه میجش چیزی ندیدم و احساس میکنم‌نسبت بهش کورم 

باید برید مطبشون حتما بشینید چندتا مریض ببینید. من دوباره دیشب رفتم یه خانومی اومده بودن سه ماه از عملشون میگذشت بینیشون از دو طرف فرق داشت از یه سمت خیلی عالی از یه سمت انگار عملی نبود   از روبه رو هم خوب بود ولی یکم کج. خودشون گفتن هنوز ورم دارن و بینی قبل عملشونو دیدم خیلییی بزرگ بود.اما هیچکس مشکل تنفسی نداشت و همه ازین نظر راضی بودن.من یکم نسبت به جلوی بینیاش شک کردم یه مقدار تیزن  

2810