2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان نظرتونو درباره کارهای گوشتی غلامرضا احمدی میگید؟ نیمه فانتزی بخوام میتونه دربیاره ؟ سجادیان ب ...

احمدی طبیعی کار میکنه ولی شیک نه اینکه هنوز بینی بزرگ باشه...کارهای گوشتیشم خوبه.من تو مطبش خیلیا رو دیدم که گفتن گوشتی بودیم.دو سه تا دختر بودن که میگفتن اصلا گوشتیه خفن بودیم ولی دکتر جمعش کرد.

بله تامپون هم میذاره.میگه باید گذاشت میگه اونایی هم که نمیذارن جنبه تبلیغ داره.نظرش اینه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام دوستان منم بینیم گوشتی  و بشدت حالت کوفتگی داره دوتا دکتر رفتم تو تهران میگن هزینه نکن زیا ...

سلام منم دو تا دکتر رفتم گفتن تغییر نمیکنی نکن.از یه طرف خوشحالم از طرفی ناراحت.نمیدونم چیکار کنم اصلا.نتیجه گرفتی شما بیزحمت به منم بگو عزیزم 

سلام منم دو تا دکتر رفتم گفتن تغییر نمیکنی نکن.از یه طرف خوشحالم از طرفی ناراحت.نمیدونم چیکار کنم اص ...

منم همینطور عزیزم ازیه طرف خوشحالم میگن دماغت نیاز به عمل نداره ازطرفیم ناراحت به خاطر اینکه تو همه عکسا وهمه مراسما بهم میگن کاش دماغت انقد کوفته و گوشتی نبود چهرت قشنگ میشد ازاینورام دکترا میگن تغیری نمیکنی واقعا موندم ولی مصمم که برم فقط دنبال پزشکیم که بیشتر تو بینی های گوشتی حاذق باشه واگرنه که استخونی رو همه میتونن تغییر بدن

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
وای چقد تاپیک جلو رفته دوروز نبودم!!!!!!!!!!!!! بچه ها نمیدونم چرا همتون از شرح مطب گردی من این بردا ...

سلام عزیزم،شما با دکتر رحمان موسوی که امل مطب داره عمل کردین؟

راضی هستین از بینیتون؟

چجوری میتونم ازش نمونه کار ببینم؟؟

سلام بچه ها 

من ۶روزه عمل کردم

یکی از بخیه هام ازش خون اومده

فردا هم وقت کشیدن بخیه امه 

چکارکنم ؟

بخیه هام الان پاره شده یعنی؟

لطفا دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم جوابمو بدن 

احمدی طبیعی کار میکنه ولی شیک نه اینکه هنوز بینی بزرگ باشه...کارهای گوشتیشم خوبه.من تو مطبش خیلیا رو ...

شما مطب گردی کردی برای بینی گوشتی کسی هست که بهتر از احمدی باشه؟

سلام دوستان ،خواهش میکنم هرکسی تجربه مشابه من و داره کمکم کنه 

خیلی حالم بده و دلواپسم

امروز 4هارومين روز بد عملمه،

یه طرف صورتم ورمش بیشتره ،اونسمت هم بینیم بزرگتره

کلا صورتم متقارن نیس 

یه طرف بينيم بزرگتره 

دکترم ميگف تا یه ماه آینده درست میشه،بااطنينان ميگف بيتيت متقارن میشه 

ترو خدا ،بنظر شما ممکنه درست بشه ???

اینم عکسم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

من بينيم به شدت بزرگ و گوشتي بود 

الان بااین حجم از ورم بازم راضیم از مقدار کوچیک شدنش

فقط دارم دیوونه میشم بخاطر اینکه نیم رخ صورتم فرق میکنه حالت بینی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
سلام دوستان ،خواهش میکنم هرکسی تجربه مشابه من و داره کمکم کنه  خیلی حالم بده و دلواپسم ...

مبارکه عزیزم.آخه چهار روز که خیلی خیلی زوده که بخوای نگران باشی.قطعا درست میشه.دکترت کی بود؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
2810