2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام همگی دوستان من پسر هستم 19 سالمه بینیم استخوانیه که قوز داره و نوکش افتاده پایین میخوام عمل ک ...

این پیجو ببین نظرت درباره ی بعضی دکترا عوض میشه حتما موقع عمل دکتر گوش وحلق و بینیو انتخاب کن

Www.instagram.com/jarahizibaii_iran

سلام.تاپیک سنگینه اما به دلیل اینکه خیلی عمل بینیم برام مهمه،با وجود بچه کوچیک،تقریبا نظراتتونو خوندم.منم بعداز ۷سال بالاخره قرارشد با دکتر ایزدی عمل کنم.بینی من استخونی با نوک گوشتیه.اینجا چیزی درمورد دکتر ایزدی ندیدم.خواهش میکنم اگر چیزی ازش میدونید کمکم کنید تا دیر نشده.بخدا خسته شدم دیگه از بس دنبال دکتر بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه دیگه برگشتم و واقعا برام مقدور نیست برم میلانی رو ببینم. الان از همه چیز راضی هستی اره؟

آره عزیزم من خدا رو شکر راضی ام از همه چیز. مشکل بینی شما چیه؟ فرمش چه جوریه؟ چه جوری میخوای در بیاد؟ 

هیچکی جواب منو نمیده بین دکتر حجت و عتیقه چی گیر کردم

من دو تا کار از هر دوشون دیدم تو اقواممون بد نبود تقریبا میشه گفت در یه سطح بودن ولی به نظرم برو تو مطب هر دوشون بشین واز کسانیکه عمل کردن بپرس

دکتر بشارتی زاده هم برای آقایون خوبه

عزیزم شما حتما حتما پیج jarahizibaii_iran رو تو اینستاگرام چک کن، بیشتر دکتر هایی که معرفی میکنی اونجا همه میگن پرریسکن، خیلی بیشتر تحقیق کن، خیلی بیشتر

دوبار هم رفتم مطب این دکتر(محسن ایزدی) اما هر دوبارشم خلوت بوده.بخاطر همین دودل شدم.ایشون فوق تخصص ز ...

دکتر گوش و حلق و بینی، اولین اولویتش تنفسه، بعید میدونم دکتر زیبایی همچین اولویتی داشته باشن، بیشتر تحقیق کن، الان خسته بشی بهتر از اینه که بعد عمل از کاری که کردی پشیمون باشی

آمين جان سلام.من هم خيلي دنبال يه دكتر خوب براي جراحي زيبايي بيني هستم.ميخاستم از تجربياتت استفاده ك ...

سلام عزیزم من مشکل بازگشت غوز نداشتم .نمی تونم بهتون آماری درست بدم ولی من تو کاراشون از نزدیک ندیدم.من با خود دکتر در این مورد صحبت کردم و توضیحاتی دادن که فکر کنم اینجا هم نوشتم.ببین اشکالات جزیی ممکن هست پیش بیاد ولی اصل اینِ که سبکه کاراشو بپسندی.راجع به سوال دیگه ات من مواردی تو مطب دیدم که مثل عکسای اینستاش بود شایدم زیباتر ولی کارایی رو هم دیدم که اصلا نپسندیدم قطعا تو عکسا بهترین کاراشونو دکترا می گذارن

سلام عزیزم من مشکل بازگشت غوز نداشتم .نمی تونم بهتون آماری درست بدم ولی من تو کاراشون از نزدیک ندیدم ...

ممنونم عزيزم من بسيار سردرگم هستم.نظر خودتو در مورد دكتر محبي دوست دارم بدونم.راهنماييم ميكني ؟من بيني استخوني و كم كاري دارم.خيلي دوست دارم از شما و ir عزيزم  و بقيه اعضا ،كه خيلي از نظراتتون استفاده كردم كمك بگيرم.من بيشتر مطالب اين تاپيكو از آخر خوندم تا ابتدا.ولي سردر گم تر شدم.يه دفتر چه برداشتم يه صفحه رو اختصاص دادم به هر پزشك نظرات دوستانو نوشتم.ولي كار خيلي سختيه انتخاب دكتر.ميخاستم نظرتونو در مورد دكتر محبي ،ابيانه و ..بدونم با توجه به نوع بيني من.ممنونم

بچه ها من رفتم اون پیج تو اینستا...من اصن دلشو ندارم ببینم اون چیزا رو میترسم منصرف بشم از عمل😭😭😭

لطفا بگین از دکتر بنیادی سجادیان فرهنگ آیا بد گفتن یا نه؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
دکتر گوش و حلق و بینی، اولین اولویتش تنفسه، بعید میدونم دکتر زیبایی همچین اولویتی داشته باشن، بیشتر ...

مرسی از شما که ی نظری دادید.اما من شنیدم دکتر فوق تخصص هم دوره ی گوش و حلق و بینی هم گذرونده.

مرسی از شما که ی نظری دادید.اما من شنیدم دکتر فوق تخصص هم دوره ی گوش و حلق و بینی هم گذرونده.

هرکی گفت دکتر فوق تخصصه بدون داره دروغ میگه اصلا تو این زمینه فوق تخصص نیست

هرکی گفت دکتر فوق تخصصه بدون داره دروغ میگه اصلا تو این زمینه فوق تخصص نیست

گوش و حلق و بینی،فوق تخصص نداره اما جراحی پلاستیک داره.اسامی شون هم تو لیست جراحان فوق تخصص پلاستیک ایران هست

هر دکتری رو انتخاب کردی بهترین کار اینکه بری و چند جلسه توی مطبش بشینی و بیمارای مختلف رو ببینی اینج ...

دوبار مطب دکتر ایزدی رفتم اما خلوت بود و یکی دو نمونه بیشتر ندیدم.خلوتی مطبش شک برانگیزه

2810