2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها کسی در مورد دکتر حق پناه اطلاعی داره ؟ من پیج ش رودارم ی نمونه خوب ازش اونجا دیدم بعد رفتم دایرکت دختری ک عمل شده بود ازش در مورد دکتر پرسیدم یه عکس از بینیش قبل عمل و عکس حین جراحیشو فرستاد و عکس بعد جراحی ک خیلی خوب بود یکسال از عملش گذشته بود و گفت چنتا از دوستاش پیش همین دکتر عمل کردن و کارش خوبه یکی شونم تیر ماه عمل داره و قیمتی ک به اون دوستش داده 6/5 هستش ، فک کنم مطب اصلیش شیراز هست و فقط چهارشنبه ها تهران ویزیت میکنه ، عکس کاراش  بنظر نیمه فانتزی و فانتزی میاد قوس ملایم دارن و همگی ظریف و خوب !  من سعی میکنم ایشونم بذارم تو لیست مطب گردیم تا حضوری ببینم چون من نمیخام قد بینیم کوتاه یا قوس دار شه ، نهایتا یه قوس خیلی  ملایم ولی  نه مشخص

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلی دکترچرخیدم  و نمونه کارتشونو یا رفتم مطباشون دیدم یا از تو سایتاشون که عکس می زارن. تنها دکتری که واقعا فرم بینی ها رو طبیعی طبیعی عمل می کنه و منم پیشش عمل کردم دکتر گیوه چیه. خدا خیرش بده واقعا من اصلا نمی خواستمکسی بفمه بینی ام عمله و همونجوری که دلم خواست عمل کرد. مطبش همیشه شلوغه قبلش  باید زنگ بزنید. شمارشو خواستید بگید

• 88673181 - 021

دکتری که بینی استخونی رو خیلی خوب دراره بهم معرفی میکنید پلییییززززز😭

غالب دکترا بینی استخونی رو خوب درمیارن.... 

کارای این دکترا رو برای نمونه استخوانی ببین:

امین آمالی

زارعی

ثابتی

سلطانی فر (اگر انحراف نداری)

اسلامیان کوپایی

برای گوشتی هم بنظرم حسنانی و یحیوی خوبن.

نام دکتر: اسلامیان کوپایی تخصص: جراح و متخصص فک و صورت نوع عمل: نیمه فانتزی قیمت: ۶ تومن ...

اینجوری که شما تعریف کردید من که قبلا عمل کردم خوشم اومد و رفتم تو اینستاگرام سرچشون کردم، دومین صفحه ای که پیدا کرد واسم رو نمونه کارهاشو دیدم، انقدر که ناجور بود فکر کردم خرابکاری های دکتر رو خواسته نشون بده!!!!!

دوستان حتما چک کنید تک تک عکس های اینستاگرام رو، کمک بزرگیه!!!! 

یه سوال دارم از کسانی که عمل کردن:

58روز از عملم میگذره و در طول این مدت دو بار ضربه های محکمی به دماغم خورده، یه بار از زیر بینی یه بار از بغل، آیا کسی بوده که تجربه  ی ضربه داشته باشه ولی ضربه تاثیر بدی روی شکل بینیش نداشته باشه؟ میشه امیدوار بود؟! 😥😞😖

بجه ها من چند روزیه عمل کردددممم، خیلی حالم خوبه فقط یه مساله اینکه یکوچولو مماخم و اطرافش بی حسه، و حس بویاییم  خیلی ظعیفه

طبیعیییه اینجوووری؟ کی بهتر میشه؟ 

یه سوال دارم از کسانی که عمل کردن: 58روز از عملم میگذره و در طول این مدت دو بار ضربه های محکمی به د ...

عزیزم من با یکی صحبت کردم که ظربه شدید خورده بود تو ماه اول جراحی خودش میگفت طوری نشد!

ولی بنظرم ممکنه باعث ورم بشه! به دکترت  گفتییی؟ حتما ازون سوال کن

بچه ها بنیادی و سجادیان واسه بینی استخونی خوب نیستن ینی؟

من طبیعی میخوام که مشخص نباشه عمل شده ولی دوس دارم خوب جمع بشه...یکی کمک کنه لطفا

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
غالب دکترا بینی استخونی رو خوب درمیارن....  کارای این دکترا رو برای نمونه استخوانی ببین: امین ...

ممنون عزیزم.کارای امالی رو دیدم تو نت خیلی قشنگ و تمیز بود

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام من اصلا نمیدونم ولی شنیدم دکتر میترا علامه ترمیمش خوبه حالا حتما چندبار برو مطبش و حسابی دربارش ...

وای تو رو خدا پیش میترا علامه نرین برای ترمیم چنان خراب میکنه بینیو که حد حساب نداره بعدشم پوست نمی دونم چیکار میکنه که حالت سوختگی پیدا میشه . تنفس کاملا بهم میریزه حالا خودتون برین تحقیق متوجه میشین . تو اینستا جز بلک لیست هستن

اینجوری که شما تعریف کردید من که قبلا عمل کردم خوشم اومد و رفتم تو اینستاگرام سرچشون کردم، دومی ...

عزیزم اصلا به عکسایی که توی پیج ها و سایت ها گذاشته میشه دقت نکن حتما باید بری مطب و بیمار رو نزدیک ببینی... من با این کار خیلی ها رو حذف کردم و به کسایی که دوس نداشتم علاقمندتر شدم اصلا از روی یکی دو بینی تصمیم نگیر و حتما از نزدیک ببینید.

وقتی هم سعی کردید با ی دکتر فیکس کنید قبلش چندباری برین توی مطب بشینید هم نمونه بیشتری میبینید و همین که اگر شاکی داشته باشه متوجه میشید من قبلش هم گفتم نظرات متفاوته و کاملا سلیقه ای از روی نظر فردی نباید تصمیم گرفت این تنها اشتباهی که میدونیم و انجامش میدیم... 

من صرفا از مطب گردی های خودم گذاشتم و سعی کردم همه چیز رو بنویسم . تمام این دکترا رو هم بهتره برین و خودتون ببینید 

مثلا من خودم آمالی رو دوس داشتم عکسای پیج یا کانالش رو. ولی از نزدیک نه. اصلا به دلم نبود منتها ی خانمی میخواست وقت عمل بگیره گفت نمونه های امروز جالب نیست ولی قبلا چندبار اومده استخونی هاش رو خیلی پسندیده و ....

>>>>>>>>> حالا باز من تاکید میکنم انتخاب از روی عکس بسیار کار اشتباهی است که فقط پشیمونیه.

>>>>>>>>> انتخاب از روی اینکه ی نفرو دیدن و خوب بوده اشتباهه.

>>>>>>>>> انتخاب از روی اینکه کسی معرفی کنه اشتباهه.

فقط باید چند نفر رو گلچین کنی بری مطبشون ببینی و همونطور که گفتم هر کی رو خواستی باید چند دفعه حتما ۴ تا ۵ بار مطبش بشینی روزای مختلف. (کاری که برای خودم امکانش نیست چون شهرستانیم)

در مورد اسلامیان بگم اصلا بین اون ده نفری که دیدم کار خراب ندیدم. و همه راضی. همه قبلا نمونه دیده بودن و اومده بودن پیشش مثلا تو فامیل و میگفتن مثلا ۱۰ سال پیش ۸ سال پیش فلانی عمل کرده بود بینیش آخ نگفته و ...

من خودم سبکی که میخوام با اسلامیان جور نبود وگرنه بهم حتی تخفیف هم داد با اینکه خودم نگفتم.

2810