عزیزم اصلا به عکسایی که توی پیج ها و سایت ها گذاشته میشه دقت نکن حتما باید بری مطب و بیمار رو نزدیک ببینی... من با این کار خیلی ها رو حذف کردم و به کسایی که دوس نداشتم علاقمندتر شدم اصلا از روی یکی دو بینی تصمیم نگیر و حتما از نزدیک ببینید.
وقتی هم سعی کردید با ی دکتر فیکس کنید قبلش چندباری برین توی مطب بشینید هم نمونه بیشتری میبینید و همین که اگر شاکی داشته باشه متوجه میشید من قبلش هم گفتم نظرات متفاوته و کاملا سلیقه ای از روی نظر فردی نباید تصمیم گرفت این تنها اشتباهی که میدونیم و انجامش میدیم...
من صرفا از مطب گردی های خودم گذاشتم و سعی کردم همه چیز رو بنویسم . تمام این دکترا رو هم بهتره برین و خودتون ببینید
مثلا من خودم آمالی رو دوس داشتم عکسای پیج یا کانالش رو. ولی از نزدیک نه. اصلا به دلم نبود منتها ی خانمی میخواست وقت عمل بگیره گفت نمونه های امروز جالب نیست ولی قبلا چندبار اومده استخونی هاش رو خیلی پسندیده و ....
>>>>>>>>> حالا باز من تاکید میکنم انتخاب از روی عکس بسیار کار اشتباهی است که فقط پشیمونیه.
>>>>>>>>> انتخاب از روی اینکه ی نفرو دیدن و خوب بوده اشتباهه.
>>>>>>>>> انتخاب از روی اینکه کسی معرفی کنه اشتباهه.
فقط باید چند نفر رو گلچین کنی بری مطبشون ببینی و همونطور که گفتم هر کی رو خواستی باید چند دفعه حتما ۴ تا ۵ بار مطبش بشینی روزای مختلف. (کاری که برای خودم امکانش نیست چون شهرستانیم)
در مورد اسلامیان بگم اصلا بین اون ده نفری که دیدم کار خراب ندیدم. و همه راضی. همه قبلا نمونه دیده بودن و اومده بودن پیشش مثلا تو فامیل و میگفتن مثلا ۱۰ سال پیش ۸ سال پیش فلانی عمل کرده بود بینیش آخ نگفته و ...
من خودم سبکی که میخوام با اسلامیان جور نبود وگرنه بهم حتی تخفیف هم داد با اینکه خودم نگفتم.