نام دکتر: امین آمالی
تخصص: جراح و متخصص گوش و حلق و بینی
نوع عمل: طبیعی / نیمه فانتزی / فانتزی
قیمت: ۸.۵ تومن
تمیزی کار: عمل هایی که دیدم توی مطبشونؤ تازه عمل کرده بودن ولی چسب نداشتن. خوب بود.
اخلاق: ویزیت نشدم
آدرس: میدان ونک . گاندی شمالی . کوچه صانعی . پلاک ۱ ------------------ مطبشون با دکتر محبی در یک ساختمان هست
آدرس اینستاگرام: dr.aminamali
آدرس کانال تلگرام: DrAmali@
فکر میکردم زودتر برسم مطب میتونم نمونه ببینم ولی مجبور شدم توی لابی بشینم تا در مطب ساعت ۴ باز بشه البته منشی داخل بود گفت نزدیکای چهار مطب باشم.
زمان که گذشت و رفتم داخل همه دیگه ک کم اومدن با ی دختری آشنا شدم که داشت فرم پر میکرد برای عمل گفت هفته پیش چندتا نمونه کار خیلی خوب از دکتر دیده بود و تصمیم عمل داشت. ۶ مورد نمونه کار دیدم. ولی من خوشم نیومد حتی این دختری هم که میگم میخواست نوبت عمل بزنه، انگار خوشش نیومده بود ولی تصمیمش قطعی بود و گگفت نمونه های استخونی دکتر خیلی خوبن و اینا گوشتین کلا دکتر کار گوشتیش خوب نیست. دکتر فقط ۱۵ روز چسب میزنه و میگه دیگه نمیخواد چسب بزنید.
با دو دختر دیگه هم شنا شدم که کلا مطب گردی میکردن اونا هم خوششون نیومد رفتن. من بازم سعی کردم از بیمار بپرسم که راضین یا نه ولی خودشون راضی بودن. من چون خوشم نیومد دیگه اصلا نرفتم ویزیت بشم. بیخیال شدم.
فقط موقع صحبت توی مطب از بیمارا درباره دکترای دیگه هم شنیدم:
درباره حسنانی ی نفر گفتن گرونه و کار خرابی هم داره.
درباره محبی شاکی دیدن که نامه هم برای تایید پیش دکتر آمالی اورده بود و مشکلش این بود که خیلی محبی براش کوچیک کرده بود و بینیش افتضاح شده بود.
دکتر امالی دکتر کم ریسکیه. بیماراشم راضی بودن. ولی من کار ایشون رو دوس نداشتم با اینکه بعد حسنانی نظرم ایشون بودش/
دکتر یحیوی هم کسی در این مطب بهم معرفی کردن که حدود ۱۰ تومن هست قیمتشون. دکتر زارعی با قیمت بین ۶ تا ۱۰ د دکتر ثابتی (قیمت نمیدونم) بهم معرفی شدن.