2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیج دکتر محمد گلی رو ک گفتم چند روز پیش یه نمونه خوب ازش دیده بودم محل کارم پیدا کردم
روزی یکی دوبار بعد از جراحی لایو میذاره و به سوالا  جواب میده بنظرم دکتری ک کامنت هاش بازه و تو لایو یا دایرکت بدون ادا و اصول جواب میده به آدم قابل اعتماد تره و چون بشدت خوش اخلاقه برام جالب تر شد ، عکسمو دایرکت فرستادم بهم حدود 5.5 قیمت داد ، منتها چون همه بینی هاشو درست بعد از حراجی دیدم بنظرم یک شکل و کمی قوس دار هستن ، و خب با تورم بعد از عمل و عموما هم از بغل فیلم دیدم نمیشه نظری بدم در مورد نمونه هاش حتمن باید بیام تهران  برم مطبشون که نمونه  هاشم ببینم, 

پیج اینستا 

ميشه در مورد دكتر سلطاني فر هم بگيد

نام دکتر: سلطانی فر

تخصص: متخصص گوش وحلق وبینی

نوع عمل: نیمه فانتزی

قیمت: حدود ۴ تومن

تمیزی کار: یکی دو نمونه بدون چسب دیدم خوب و قابل قبول بود

اخلاق: از ۲۰ ............. ۲۰

مناسب برای کسایی که دوس دارن کمی مشخص باشه بینیشون رو عمل کردن و اونهایی که کجی یا انحراف ندارن.

آدرس: پاسداران خیابان دولت بین دیباجی واختیاریه جنب بانک آینده داخل کوچه

آدرس اینستاگرام: dr.soltanifar

روز پنجشنبه عصر رفتم خیلی شلوغ بود مطب. نمونه هم کم نبود ولی خب با چسب. تقریبا از کسایی که اومده بودن سوال کردم میتونم که بگم راضی بودن از عمل حتی ی نمونه دیم که سوراخاش تابه تا بود ولی گفت راضیه... 

ده تا ده تا منشی صدا میزد و ما میرفتیم داخل. اول دکتر درمورد عمل زیبایی بینی و نوع عملی که انجام میده (نیمه فانتزی) توضیح داد. بعد گفت من ایراد بینیهاتون رو میگم ناراحت نشین. خب از گروه ما به دو نفر گفت عمل نکنین به یکیشون گفت وسواس داری به اون یکی گفت تغییر نمیکین. به بقیه هم میگفتن که موافق عمل کردنشون هستن یا خیر. سه نفر هم از عراق اومده بودن و یکیشون برای ترمیم اومده بود(نفهمیدم چی بهشون گفتن چون مشاورشون بعد من بود). نوبت من که شد خودمو معرفی کردم بینیمو بررسی کرد دکتر، گفت که انحرافم زیاده(برعکس دکترای دیگه که گفته بودن کمه) و فقط ۷۰ درصدشو حل میکنه (دلیل حذف این دکتر توسط بنده). 

دکتر خوبی بود از نظر من، حداقل انقدری جراتشو داشت که اگر نتونه انحراف منو حل کنه صادقانه گفت و این خیلی خوب بودش. تصمیم گیری برای عمل با چنین دکتری راحته چون یا عمل میکنی یا نمیکنی. 

نکته دیگه اینکه گفتن با هر دکتری ویزیت شدین بگین تا بدونم سبک سلیقتون چیه و به شهرسانی ها میگفتن که چرا پیش فلان دکتر توی شهرستان خودتون عمل نمیکنی؟ و جالب بود که از بعضی ها خواستن که پیش اون دکترا در شهرستان ویزیت بشن و بعدش تصمیم بگیرن برای عمل پیش ایشون. 

شما فرم بينيتون چطوري بود؟نسبت به قبل كوچيكتر شده يا اينكه فقط ايرادا برطرف شده  اخلاق قبل و ب ...

عزیزم من بینیم گوشتی بود و استخون های بالاش هم کج بود به ظاهر. انحراف بینی شدید هم داشتم دائم از قطره بینی استفاده میکردم. انحرافم برطرف شده ظاهر بینیم هم الان با این که خیلی ورم داره (یک ماه و نیم از عملم میگذره) کوچیک تر و صاف شده. من خودم از دکتر خواستم ظاهرش طبیعی باشه و همون طور هم شده. 

رفتار دکتر هم به نظر من قبل و بعد از عمل مثل هم بود. میتونم بگم از اخلاق کاریش خیلی راضی هستم. من ایران زندگی نمیکنم و برای مدتی که بعد از عمل ایران بودم مرتب میرفتم برای چک و تعویض چسب. هر وقت هم نگرانی خاصی داشتم به دکتر پیغام میدادم جوابم رو میداد و برطرف میشد مشکلم. من واقعا راضی بودم از عمل و نحوه برخورد دکتر. از انتخابم راضی ام.

دوستان هیچ نظری راجع به دکتر ایزدی ندارید؟ میخوام اگر بشه مطب دکتر بصام هم برم برای مشاوره.در مورد ا ...

هر دکتری رو انتخاب کردی بهترین کار اینکه بری و چند جلسه توی مطبش بشینی و بیمارای مختلف رو ببینی اینجوری بهتر میتونی بفهمی که دکتر خوبی هست یا نه هم مدلای بیشتری میبنین هم اینکه اگر ناراضی داشته باشه متوجه میشی

این مطلب رو در یکی از تاپیک های همین نی نی سایت خوندم:

"یه توصیه هم برا کسایی که میخوان با منافی عمل کنن دارم به هیچ عنوان فکرپرفکت شدن بینیتونو باهاش نداشته باشین که بعد عمل مثل منو شبرنگو ارکیده و کاوه و فروغ و عسل و......از نظر روحی بهم نریزین فقط در حد رفع عیب رو دکتر حساب کنین و حتی امادگی یه ذره ایرادو داشته باشین.بالاترین درصدی هم که دیدم از کار دکتر راضی بودن 70 درصد بوده.منم خودم از بینیم با گذشت 3 سال و تزریق کورتون 60 تا 70 درصد راضیم .اینا رو بهتون گفتم تا سطح توقعتونو بیارم پایین و بگم مناف هم مثل دکترای دیگس امکان خطا تو کاراش زیاده.امیدوارم همگی انتخابهای خوبی داشته باشین."

نام دکتر: سلطانی فر تخصص: متخصص  گوش وحلق وبینی نوع عمل: نیمه فانتزی قیمت: حدود ۴ ...

اول که تشکر ویژه کنم که چقد با حوصله تایپ کردی خدا خیرت بده و ان شاالله ی مماخ خوشگلتر گیرت بیاد  

حالا انحرافتون واقعا در چه حده...اخه اینطور که فرمودبن اون دکتر جراح فک و صورت بودن ولی ایشون متخصص گوش و حلق و بینی حرف کدومشون به واقعیت نزدیکتر بود

هزینشون چنده؟

بین ۶ تا ۶٫۵ میلیون بستگی به کارش داره ظاهرا ولی از من که بینیم خیلی کار داشت شیش و نیم گرفت. 

به نظرم حتما یک سر به مطبش بزنین. من یک‌ بار رفتم همونجا تصمیمم قطعی شد. امسال هم اومدم ایران یک راست رفتم همونجا فردای رسیدنم عمل کردم. 

اول که تشکر ویژه کنم که چقد با حوصله تایپ کردی خدا خیرت بده و ان شاالله ی مماخ خوشگلتر گیرت بیاد &nb ...

سلام عزیزم خواهش میکنم وظبفه بود

فقط اینکه دکتر حسنانی و دکتر صادقیان هم گوش و حلق وبینی هستند... و گفتن انحرافت کمه برای همین تنفست رو دچار مشکل هم نکرده و راهش بازه. اونای دیگه گفتن قابل رفع و غیر قابل برگشته مگه اینکه ضربه بخوره... حتی دکتر سلطانی فر هم گفت با اینکه ۷۰ درصدشو حل میکنم ولی برنمیگرده مگه اینکه مثلا مشت بخوره تو بینیت. بنظرم سلطانی فر یکم سیایت هم داره شاید اینجوری گفته که اگر مشکلی پیش اومد بگه که از قبل گفته بوده...!!!!!

خداییش باید دقت کنی تا متوجه شوی که انحراف به راست دارم. 

نام دکتر: امین آمالی

تخصص: جراح و متخصص گوش و حلق و بینی

نوع عمل: طبیعی / نیمه فانتزی / فانتزی

قیمت: ۸.۵ تومن

تمیزی کار: عمل هایی که دیدم توی مطبشونؤ تازه عمل کرده بودن ولی چسب نداشتن. خوب بود.

اخلاق: ویزیت نشدم

آدرس: میدان ونک . گاندی شمالی . کوچه صانعی . پلاک ۱ ------------------ مطبشون با دکتر محبی در یک ساختمان هست

آدرس اینستاگرام: dr.aminamali

آدرس کانال تلگرام: DrAmali@

فکر میکردم زودتر برسم مطب میتونم نمونه ببینم ولی مجبور شدم توی لابی بشینم تا در مطب ساعت ۴ باز بشه البته منشی داخل بود گفت نزدیکای چهار مطب باشم.

زمان که گذشت و رفتم داخل همه دیگه ک کم اومدن با ی دختری آشنا شدم که داشت فرم پر میکرد برای عمل گفت هفته پیش چندتا نمونه کار خیلی خوب از دکتر دیده بود و تصمیم عمل داشت. ۶ مورد نمونه کار دیدم. ولی من خوشم نیومد   حتی این دختری هم که میگم میخواست نوبت عمل بزنه، انگار خوشش نیومده بود ولی تصمیمش قطعی بود و گگفت نمونه های استخونی دکتر خیلی خوبن و اینا گوشتین کلا دکتر کار گوشتیش خوب نیست. دکتر فقط ۱۵ روز چسب میزنه و میگه دیگه نمیخواد چسب بزنید. 

با دو دختر دیگه هم شنا شدم که کلا مطب گردی میکردن اونا هم خوششون نیومد رفتن. من بازم سعی کردم از بیمار بپرسم که راضین یا نه ولی خودشون راضی بودن. من چون خوشم نیومد دیگه اصلا نرفتم ویزیت بشم. بیخیال شدم.

فقط موقع صحبت توی مطب از بیمارا درباره دکترای دیگه هم شنیدم:

درباره حسنانی ی نفر گفتن گرونه و کار خرابی هم داره.

درباره محبی شاکی  دیدن که نامه هم برای تایید پیش دکتر آمالی اورده بود و مشکلش این بود که خیلی محبی براش کوچیک کرده بود و بینیش افتضاح شده بود.

دکتر امالی دکتر کم ریسکیه. بیماراشم راضی بودن. ولی من کار ایشون رو دوس نداشتم با اینکه بعد حسنانی نظرم ایشون بودش/

دکتر یحیوی هم کسی در این مطب بهم معرفی کردن که حدود ۱۰ تومن هست قیمتشون. دکتر زارعی با قیمت بین ۶ تا ۱۰ د دکتر ثابتی (قیمت نمیدونم) بهم معرفی شدن.

2810