نام دکتر: اسلامیان کوپایی
تخصص: جراح و متخصص فک و صورت
نوع عمل: نیمه فانتزی
قیمت: ۶ تومن
تمیزی کار: از ۲۰......... ۲۰
اخلاق: از ۲۰ ............. ۲۲
مناسب برای کسایی که دوس دارن کمی مشخص باشه بینیشون رو عمل کردن.
آدرس: شهرک غرب. بلوار دادمان. نبش خیابان بهارستان. کرج هم مطب دارن
آدرس سایت: http://dr-eslamian.com/
آدرس اینستاگرام: dr.koupaie
من توی شهرستانمون ی نفر رو دیدم که ۱۰ سال پیش عمل کرده بود پیش این دکتر و برای همین رفتم مطبشون.
زودتر رفتم که مدلای دکتر رو از نزدیک ببینم... دوتا منشی اونجا بودش که یکیشون ظاهرا دیگه میخواست نیاد هر دو بینیاشون خوب بود اما مدلشون نیمه فانتزی بود.
تا ی ساعت که جز من کسی نبود... بعد کم کم بیمار اومدم من مدل که چسب داشته باشن زیاد دیدم... در کل هشت نفر بدون چسب دیدم که خیلی تمیز بود کار دکتر.
نمونه هایی که دیدم یکیشون ۱۷ سال پیش عمل کرده بود و دخترشو آورده بود پیش دکتر که اسفند عمل کرده بود هر دو گوشتی بودن. ی نمونه سه ساله (عروسکی میخواسته و دکتر گفته بود بهت نمیاد واسش ی جوری درست کرده بود که به عروسکی هم میخورد مدلشم گوشتی بود خودشم خیلی راضی بود) و ی نمونه یساله و چند نمونه دیگه هم اخیرا عمل کرده بودن. هیچ کسی ناراضی نبود. همه بیماراهم میگفتن که نمونه های قبلیش رو دیده بودن و پیش دکتر اومده بودن یا توی فامیل یا بین دوستانشون.
نوبت من که شد دکتر کلی اعتماد به نفس داد که خوشگلی و خوشگتر هم میشی. گفت بینیم استخوانی انحرافشو کامل برطرف میکنه. گفتم طبیعی میخوام گفت لطفا بسپار به خودم چون بهتره یکم نیمه فانتزی باشه. گفتم میخوام کوچیک شه و بعد عمل هم دراز نشه گفت صددرصد اینکارو برات انجام میدم. خیلی خیلی صمیمی، مهربون و خوش اخلاق بود.
از اون دکترایی که میشه ازش تخفیف هم گرفت.
ایشون دکتر کم ریسکی هستند و کار بلد. تخصصشون زیبایی فک و صورته و در این کار خبره بنظر میان. یکی از گزینه های من بود. تنها چیزی که نتونستم باهاش کنار بیام اینکه ایشون نیمه فانتزی کاره و مناسب برای کسایی که دوس دارن کمی مشخص باشه بینیشون رو عمل کردن. من دوس دارم طبیعی عمل کنم کاش میتونستم مطمئن باشم که ایشون طبیعی عملم میکنه دیگه اصلا پیش باقی دکترا نمیرفتم.
تاکید بنده:
×××××××××××× انتخاب دکتر سلیقه ای است این تنها نظر بنده است پس لطفا به هیچ عنوان از روی نظر من تصمیم نگیرین ولی اگر دکترایی که من رفتم فکر میکنید با سلیقه شما هماهنگه بهشون سر بزنید و تحقیق کنید راجبشون ××××××××××××