2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها من دیروز یه نمونه کار از دکتر گلی دیدم خیلی خوب بود کسی اسمشو شنیده ؟ دختری ک پیشش عمل کرده بود میگفت قبلاً هزینه هاش بالا بوده یبار اومده تی وی مجبور شده هزینه هاشو کمتر کنه اون موقه 5 عمل کرده فک کنم گف یک یا دو سال پیش و گفت الان نمیدونم چقدره

دکتر سلطانی فر ام من دیروز پیجشو دیدم کارش ب ظاهر ک خوبه و با کمال تعجب قیمتش (3 - 3.5 )! احتمالا دو تا گزینه بعدیم برا مطب گردی حسینی اقدم کرج و  سلطانی فر تهران  باشن که حتمن فرصت بشه برم اطلاع میدم نتیجه رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم پيش حسيني اقدم و اصلا خوشم نيومد دو نفر هم بودن كه نميتونستن نفس بكشن و گفتن تو رو خدا پيش اين دكتر عمل نكن و نوك بيني رو هم جالب در نيورده بود گوشتي ها كه اصلا خوب نبودن به منم گفت پوستت خيلي نازكه و ممكنه خط و فرورفتگي بيفته😔

من امروز رفتم پيش حسيني اقدم و اصلا خوشم نيومد دو نفر هم بودن كه نميتونستن نفس بكشن و گفتن تو رو خدا ...

جدي!!پس يعني نريم پيشش

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام دوستای گلم خوبین؟ من برگشتم... 

قبل از اینکه از مطب گردی هام تک تک بگم... بزارید نکاتی رو قبلش گفته باشم. 

۱. انتخاب دکتر بسیار سلیقه ای ست

۲. فقط باید برین مطب و نمونه کار از نزدیک ببینید. اصلا هیچ عکسی در هیچ کانال و پیجی رو ملاک قرار ندید... هرگز هرگز!!!!!!!!!!

۳. لازم نیست با تمام دکترا ویزیت بشین ولی خیلی مهمه که ۴ الی ۵ نفر دکتر رو از نزدیک ببینید و درباره نوع عمل، ساختار بینیتون و مدل بینیتون و .. سوالای این چنینی ازش بپرسید.

۴. اگر دکتری را پسندیدین حتما سه چهاربار برین مطبش بشینین به این طریق خواهید فهمید که شاکی داره یا نه. راضی ها بیشترن یا ناراضی ها.

۵. خیلی خوبه مدلی که میخواهید رو با دکترتون چک کنید و عکسشو نشونش بدین اما خیلی اصرار نکنین روی ی مدل چون ممکنه نتونه و خراب شه بینیتون. ی مثال میزنم وقتی مدل مویی رو برای آرایشگرتون میبرید اگه نتونه تلاش میکنه اون مدل رو روی موهاتون پیاده کنه... اما واقعا اون مدل درنمیاد و بدتر خرابکاری میشه هم مدلی ناقص هم اینکه ممکنه بهتون نیاد... ولی اگه مدل رو خودتون بهش بسپارید (مثلا فقط ازش بخوایید که مدل شلوغ باشه یا نه یا مدل کج سمت چپ بهتر یا راست و... ) خیلی زیباتر و خوشگلتر میشه. بینی رو هم همینطور با دکتر چک کنید اینکه مثلا فاتزی دوس دارین یا مدلی دیگه کوچک باشه یا قلمی کوتاه یا پهن سر گرد یا .... و دکتر خیلی دستش بازتره و بهتر کار میکنه تا اینکه صرفا ی مدل بینی رو که تو ذهن شماس و عکس بهش نشون دادین دربیاره.

۶. نکته خیلی مهم. بیش از حد مطب گردی کردن فقط وسواس میاره و آخر دست ممکنه دکتری رو انتخاب کنید که اصلا از اول مدنظرتون نبوده .... زمان میگذره و دکتر خوب هم ممکنه خرابکاریش زیاد بشه یا برعکس دکتری که خرابکاری داشته حالا حرفه ای شده باشه.. ترجیحا سریعتر تحقیق کنید و به نتیجه برسید. 

حالا دکترایی که رفتم رو به ترتیب میخوام براتون توضیح بدم:

اسلامیان کوپایی 

حسنانی

سلطانی فرد

صادقیان

امین آمالی

سلامممممم به همه ی دوستای گلم من بینیم رو میخوام ترمیم کنم میخواستم بدونم کسی هست راهنماییم کنه آیا؟ ...

سلام من اصلا نمیدونم ولی شنیدم دکتر میترا علامه ترمیمش خوبه حالا حتما چندبار برو مطبش و حسابی دربارش تحقیق کن چون تو عمل بینی که برای بار اول انجام میده کار خرابی داره. 

تاکید میکنم اینو فقط شنیدم... حسابی تحقیق کن

نام دکتر: اسلامیان کوپایی

تخصص: جراح و متخصص فک و صورت

نوع عمل: نیمه فانتزی

قیمت: ۶ تومن

تمیزی کار: از ۲۰......... ۲۰

اخلاق: از ۲۰ ............. ۲۲

مناسب برای کسایی که دوس دارن کمی مشخص باشه بینیشون رو عمل کردن.

آدرس: شهرک غرب. بلوار دادمان. نبش خیابان بهارستان.  کرج هم مطب دارن

آدرس سایت: http://dr-eslamian.com/

آدرس اینستاگرام: dr.koupaie 

من توی شهرستانمون ی نفر رو دیدم که ۱۰ سال پیش عمل کرده بود پیش این دکتر و برای همین رفتم مطبشون.

زودتر رفتم که مدلای دکتر رو از نزدیک ببینم... دوتا منشی اونجا بودش که یکیشون ظاهرا دیگه میخواست نیاد هر دو بینیاشون خوب بود اما مدلشون نیمه فانتزی بود. 

تا ی ساعت که جز من کسی نبود...  بعد کم کم بیمار اومدم من مدل که چسب داشته باشن زیاد دیدم... در کل هشت نفر بدون چسب دیدم که خیلی تمیز بود کار دکتر.

نمونه هایی که دیدم یکیشون ۱۷ سال پیش عمل کرده بود و دخترشو آورده بود پیش دکتر که اسفند عمل کرده بود هر دو گوشتی بودن. ی نمونه سه ساله (عروسکی میخواسته و دکتر گفته بود بهت نمیاد واسش ی جوری درست کرده بود که به عروسکی هم میخورد مدلشم گوشتی بود خودشم خیلی راضی بود) و ی نمونه یساله و چند نمونه دیگه هم اخیرا عمل کرده بودن. هیچ کسی ناراضی نبود. همه بیماراهم میگفتن که نمونه های قبلیش رو دیده بودن و پیش دکتر اومده بودن یا توی فامیل یا بین دوستانشون.

نوبت من که شد دکتر کلی اعتماد به نفس داد که خوشگلی و خوشگتر هم میشی. گفت بینیم استخوانی انحرافشو کامل برطرف میکنه. گفتم طبیعی میخوام گفت لطفا بسپار به خودم چون بهتره یکم نیمه فانتزی باشه. گفتم میخوام کوچیک شه و بعد عمل هم دراز نشه گفت صددرصد اینکارو برات انجام میدم. خیلی خیلی صمیمی، مهربون و خوش اخلاق بود. 

از اون دکترایی که میشه ازش تخفیف هم گرفت.

ایشون دکتر کم ریسکی هستند و کار بلد. تخصصشون زیبایی فک و صورته و در این کار خبره بنظر میان. یکی از گزینه های من بود. تنها چیزی که نتونستم باهاش کنار بیام اینکه ایشون نیمه فانتزی کاره و مناسب برای کسایی که دوس دارن کمی مشخص باشه بینیشون رو عمل کردن. من دوس دارم طبیعی عمل کنم  کاش میتونستم مطمئن باشم که ایشون طبیعی عملم میکنه دیگه اصلا پیش باقی دکترا نمیرفتم.

تاکید بنده:

×××××××××××× انتخاب دکتر سلیقه ای است این تنها نظر بنده است پس لطفا به هیچ عنوان از روی نظر من تصمیم نگیرین ولی اگر دکترایی که من رفتم فکر میکنید با سلیقه شما هماهنگه بهشون سر بزنید و تحقیق کنید راجبشون ×××××××××××× 

نام دکتر: حمیدرضا حسنانی

تخصص: متخصص و جراح گوش و حلق و بینی

نوع عمل: نیمه فانتزی / طبیعی

قیمت: ۹ الی ۱۵ تومن

تمیزی کار: نمونه بدون چسب در مطب ندیدم

اخلاق: از ۲۰ ............. ۲۰

آدرس: میدان ونک . گاندی شمالی . کوچه صانعی

آدرس سایت: https://drhosnani.com/

آدرس اینستاگرام: dr.hosnani

سه ساله که تمام سایت ایشون رو دیدم و همون سه سال پیش هم وقتی مبلغشون ۶ تومن بودش واسشون ایمیل زدم. خانوادممخالفت بود.ولی من همچنان کار ایشون رو میدیم و تنها راغب بودم که با دکتر حسنانی جراحی کنم. بالاخره مموفق شدم که برای مشاوره حضوری موافقت خانوادم رو بگیرم. بقدری ذوق داشتم که نگوووووووو. بالاخره رفتم مطب دکتر، اول ی فرم دادن پر کردم راجب مشخصات شخصی و نوع عمل و بیماری های خاص و سابقه جراحی و .... بود. بعدش رفتم توی اتاقی که از زوایای مختلف ازم عکس گرفتن. متاسفانه هر بیماری میومد تازه عمل کرده بود و اسپلیت داشت. منتظر شدم تا اینکه رفتم توی اتاق دکتر. دکتر حسنانی خیلی مهربون و خوش برخورد باهام رفتار کرد و از روی فرمی که پر کردم اطلاعاتمو مرور کرد. بعدش نشستم روی صندلی مخصوص و بینیمو چک کرد و گفت انحراف کمی داری. بعد عکسامو باز کرد با توجه به عکسام و نوع چونم که دقیقا صافه (نه تو رفته نه جلو هستش) گفت بهتره طبیعی عمل کنی البته من همون ابتدای کار بهش گفتم هرجور خودتون صلاح میدونین. و فقط گفتم دوس دارم کوچیک بشه و دراز نشه بعد عمل. اونم با لبخند تایید کرد. 

روی عکسام از تمام رخ و نیم رخ مشکلات بینیم رو گفت و گفت که بینیم طبیعی عمل میشه و غیر قرینگی هاش رفع میشه.

نمیدونم با اینکه چرا اونهمه سوال داشتم ولی سوالی نکردم و بعدشم کلی پشیمون شدم. واقعا احساس خوب قبل رو نداشتم و تمام ذوقی که داشتم اصلا دیگه هیچی ازش باقی نمونده بود   .

قیمت و نوبت گرفتن رو باید با منشی هاشون چک کنید. به من قیمت دادن ۹ تومن. دکتر فقط عمل میکنه بقیه کارها قبل و بعد عمل با منشی هاشون هستش.

منشی های دکتر که سه نفر بودن من نمیدونم که پیش خودش عمل کرده بودن یا نه ولی مدلاشون دوس نداشتم. خلاصه من ته دلم به دکتر حسنانی هم راضی نشد.  

2810