2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان

اميدوارم كساني كه دنبال دكتر خوب هستن هر چه زودتر به نتيجه دلخواهشون برسن

سليقه هر شخص متفاوته

ولي اين پست براي كساني ميگم كه دنبال بيني سالم زيبا و در عين حال كه مهم ترين ملاكم بود نسيان خوب رو صورت كه خدا رو شكر هر سه محقق شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا، من دیروز رفتم مطب دکتر یحیوی... یه چند ساعت نشستم و بعد از صحبت با حدودا ده تا مریض ...

سلام....شما الان عمل کردین؟با همون یحیوی میشه بگین چطور بود و راضی هستین یانه؟مشکل تنفسی ندارین؟

واینکه هزینش چقدر شد🙈

دوستان نظراتتون رو درمورد دکتر قارونی میگید؟ کسایی که رفتن مطبش یا نمونه کاراشو از نزدیک دیدن، به جز ...

سلام

من خرداد پارسال پیش دکتر قارونی عمل کردم.

عکسای تو پیجشون اصلا ملاک قرار ندین.کارشون خوبه اما خیلی ها بعد عمل  از طبیعی بودن بینیشون ناراضی هستن.من خودم طبیعی میخواستم باشه.

عکس ها ولی ملاک خوبی نیست .چون که گاهی تمام رخ عالیه ولی سه رخ نه.یا تمام رخ بده ولی نیم رخ عالیه.بهترین ملاک دیدن بینی از نزدیک هست یا حداقل از کسایی که عمل کردن عکس از تمام زوایا بدون رتوش با دوربین عکاسی ببینید‌.

دوستان 

به تبلیغات کاربران برای دکترها اصلا توجه نکنید و برای عمل حتما با خود دکتر و خود مریض  های دکتر مستقیما صحبت کنید و به عکس های پیج ها و ... اطمینان کامل نداشته باشین.

مخصوصا کسانی که شماره تماس دکتر،سایت دکتر،کانال و ... رو مستقیم و بدون درخواست به صورت پی در پی توی تاپیک قرار میدن.

بچه ها قبلا این تاپیک تو تلگ رام هم گروه داشت کسی داره لینکشو؟

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

سلام

من اواسط اسفند عمل کردم با دکتر قارونی...فرم بینیمو دوست دارم، مشکل تنفسی هم اصلا نداشتم.ولی نمیدونم چرا ورم بینیم متقارن نمیخوابه کنار تیغه بینیم ورمش زیاده هنوز.وقتی دست میزنم خیلی سفته مثل استخون..خیلی نگرانم از اینکه اصلا ورم نباشه

دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم اگه توضیحاتی بد

سلام من اواسط اسفند عمل کردم با دکتر قارونی...فرم بینیمو دوست دارم، مشکل تنفسی هم اصلا نداشتم.ولی ن ...

منم همین مشکل و دارم با دکترم صحبت کردم گفت مدل بینیته بیشتر از این تغییر نمیکنه.ولی توی این مدتی که گذشت یه ذره بهتر شده نه خیلی.

سلام بچه ها

دكترايي كه من انتخاب كردم  بصام حسينيان نادريان ملكي هستن با توجه به اينكه بينيم استخواني غضروفيه شما كدوم دكتر وبهتر ميدونيد واسه بينيم بگم كه بينيم پر كارم هست يعني هم غوز داره هم افتادگي هم انحراف ميخوام طبيعي وكوچيكم بشه

مرسي از راهنماييتون

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سلام من خرداد پارسال پیش دکتر قارونی عمل کردم. عکسای تو پیجشون اصلا ملاک قرار ندین.کارشون خوبه اما ...

منم یکی از دلایلی که دکتر قارونی رو انتخاب کردم خود شما بودی، الانم سه هفته گذشته از عملم فعلا راضی ام. تو اتاق عمل هم یاد حرفت افتادم به دکتر گفتم قوس بده، و قوس خوبی به بینیم داد پس اگه کسی بخواد نیمه فانتزی هم عمل میکنن دکتر😊

منم یکی از دلایلی که دکتر قارونی رو انتخاب کردم خود شما بودی، الانم سه هفته گذشته از عملم فعلا راضی ...

خدارو شكر عزيزم 

ميتوني عكس بذاري؟

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
2810