2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم لطفأدوستانی که مطب گردی کردن وباتجربه ترهستندهم به من کمک کنن،من ازعکسای پیج دکتربنیادی خیییلی خوشم امده ولی میدونم نبایدتنهابه عکس اعتمادکرد بخاطرهمین ازشمامیخوام اگه اطلاعاتی داریدراجع به ایشون به من بگید،ایااینجاکسی بادکتربنیادی جراحی کرده؟یااگه کسی مطبشون رفته ویااینکه ازاشنایان کسی عمل کرده باهاشون تجربیاتتو بهم بگید خیلی ممنون میشم چون برام مقدورنیست برم مطبشون

سلام خانوما من هفته آینده عمل میکنم بینیم بینیم انحراف وافتادگی داره

چیکارکنم ورمش زودترخوب بشه چه چیزایی رورعایت کنم بعدا عمل  

چون فرم صورتم کشیده اس نمیدونم مدل بینیم چطوربشه که کشیدگی صورتم زیادنشه دکترگفت فقط طبیعی عمل میکنم یاراسته  یاقوس دار؟؟

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
سلام خانوما من هفته آینده عمل میکنم بینیم بینیم انحراف وافتادگی داره چیکارکنم ورمش زودترخوب بشه چه ...

سلام

ورم هر شخص بستگي به چيزاي مختلفي داره

ولي كلي كارهايي كه ميتونيد انجام بدين مثل

اولش كمپرس سرد بزارين

بعد هم موقع خوابيدن سرتون بالاتر از حالت عادي باشه

من خودم با دو يا سه باشت زير سرم ميخوابيدم تا يه هفته 

اين كارها ورم اوليش ميگيره

ولي مراقبت بعدش هم مهمه

در مورد ورم خيلي عجله نكنيد چون بيني من بعد يك سال شد يه بيني بدون ورم 

نگران نباشيد من هم خيلي حساس بودم و نگران ولي الان خدا رو شكر خوبه

فقط صبر داشته باشين 

من چند ماه از عملم گذشته بود ولي يه برامدگي كوچولو روي بينيم بود كه خيلي نگرانم كرد ولي دكتر گفت احتمال زیاد ورمه 

من هم عجله نكردم و صبر كردم  بعد چند وقت اون هم برطرف شد و شد يه بيني صاف صاف

سلام میشه بگید ورم کجا بود و بعد چند وقت رفت؟

سلام

دقیقا همون جایی که بینیم قوز داشت 

خودم فکر میکردم باید ترمیم بشه ولی به گفته دکتر صبر کردم دست بهش نزدم 

فکر کنم بعد نه ده ماه 

دکتر عبدال زاده واقعا خیلی خوب من نمونه کارهاشو میبینم واقعا وسوسه میشم برم برای عمل بینی 

ای بابا شما چند تا اکانت داری همینجور پشت هم تبلیغ میکنی؟! نکن عزیز من، جون مردمه ها!!!!

سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد من ٧ماه عمل كردم،بينيم داره روز به روز زشتتر ميشه اولا خيلي دوست د ...

سلام. به نظرم تحقیق بیشتری کن، کارهای دکتر ها رو تو اینستاگرام ببین و دکترهایی که اینجا روشون بحث شده مورد بررسی قرار بده، سعی کن بیشتر صفحات این تاپیک رو بخونی، منم همین کارو کردم تا دکتر دلخواه خودمو پیدا کردم، به حرف و پیشنهاد کسی گوش نده، خودت تحقیق کن این بار! 

2810