2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و خسته نباشید

دو سوال دارم که اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم

۱-من هدفم از جراحی زیبایی بیشتره و البته طبیعی و از سبک فانتزی بعضی بینی ها خوشم نمیاد(سر بالا) به نظر شما عزیزان برای خانم بینی گوشتی بهتر جواب میده یا استخوانی( البته این نظر منه و خیلی ها بینی سر بالا خوششون میاد)

۲-بعصی از بینی ها سوراخ های متفاوتی دارن که شدیدا توی ذوق میزنه و فرد رو ناقص کرده، از کجا میتونم اطمینان داشته باشم این اطفاق نمیفته.

ببخشید طولانی شد

اما این دو مورو باعث شده من جند سال از این کار منصرف بشم

مرسی🌷

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
منظورت رضا ساریخانیه؟ 

بعله منظورم رضا ساریخانی ولی مطبش رفتم پشیمون شدم 

رفتم مطب دکتر ابراهیم شهسواری ازم 50 تومن برای مشاوره گرفت ولی مدلاش رو تو مطبش دیدم خوب بودن ولی هنوز تصمیم نگرفتم

سلام دوستانی که با دکتر اروین سازگار ترمیم کردن میشه بیاین راهنمایی . و درضمن برای شکایت از پزشک به ایشون معرفی شدم برای ویزیت و نظر خواهی . لطفا دوستانی که شکایت کردن بیان کمکم کنن و این دکتر دکتر سازگار واقعا انصاف رعایت میکنه یا نه.

2810