2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من به شدت به کمک و همفکری شما احتیاج دارم من بینیم استخوانی بین دکتر شاهین میلانی و روز ...

سلام 

دوست من با بشارتی عمل کرد (11 ماه پیش انجام شد و عمل اول بینیشون بوده یعنی ترمیمی نبودن). قبل از عمل بهشون نگفت که از گوششون شاید لازم بشه غضروف بردارن ولی وسط عمل اومدن از همسرشون اجازه گرفتن و غضروف برداشتن. بینیشون نوکش خیلی بزرکه شاید به خاطر ورمی هست که هنوز دارن چون زمان میبره ورم بخوابه. یک چیز دیگه ای که این خانوم ازش راضی نبود این بود که بعد عمل بینهایت ورم داشت و کبود شده بود و یکی از چشماشون تقریبا باز نمیشد و من وقتی عکسشون رو دیدم ترسیدم. ولی با این جال بینی طبیعی شده. ایشون سنشون هم بالای 40 سال بود.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=52550539]سلام به همگی     لطفا منو راهنمایی کنید   یه جراح زیبایی بینی خیلی خیلی خیلی خوب میخام عزیزم بنظر من کوچک زاده خیای خوبه ولی بمن گفت تغییر نمیکنم دودل شدم بقول خودش دماغم مشکلی نداره تغییر کنم 

سلام بچه ها كسي اينجا پيش دكتر داريوش ساريخاني توي شيراز عمل كرده؟؟ كارش خوبه بنظرتون؟؟ من بينيم گوشتيه ولي بزرگ نيست ميخوام برم پيشش.اگه كسي تجربه داره از دكتر ساريخاني بگه لطفا🙏🏻

❤️همسرم تمام دنيامه❤️عشقم تو رو داااارم چه خوبه دستامو تو دستات ميذارم❤️
وااای من دلم میخاست با محبی عمل کنم قیمتشو خیلی برده بالا میخام گرررریه شممم کاش قبل عید رفته بودم د ...

سلام دوستان، من تازه عضو نی نی سایت شدم و الان یک دوره چند ماهه است که انواع و اقسام دکترها رو رفتم و یا دورادور در موردشون تحقیق کردم.

موطلایی جان از اینکه با محبی عمل نکردی اصصصصصلا ناراحت نباش، من و دوستم اولا فکر میکردیم بهتر از محبی تو ایران نیست. من دست نگه داشتم ولی دوستم عمل کرد و بینیش افتضاح شد . کوچیک که نشد هیچی تازه نوک بینیش خیییلی به چشم میاد و 7 میلیون (2 سال پیش) ریخت تو جوب آب.

من که اونو دیدم کلا از عمل با محبی منصرف شدم.

واقعا؟؟؟عکسای پیجش که خیلی خوبن شما باکی عمل کردین؟؟

هیچ وقت برای عمل فقط به عکس بسنده نکنید دیدن خود بینی از نزدیک یه چیز دیگه است.

ضمن اینکه اکثر عکسای پیج های اینترنتی و اینستا رتوش رو داره.

من1بهمن با دکتر بصام عمل کردم با اینکه هنوز خیلی ورم داره بینیم ولی خداروشکر خیلی راضیم دقیقا همونجو ...

سلام عزيزم كاش عكس بينيتو ميذاشتي  استخواني بود بينيت؟

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
واقعا؟؟؟عکسای پیجش که خیلی خوبن شما باکی عمل کردین؟؟

عزیزم هیچ وقت به عکسها اعتماد نکن . منم وقتی عکسا رو دیدم خییلی خوشم اومد و تنها گزینه ام ایشون بود ولی وقتی بینی دوستمو دیدم کلا قیدشو زدم.

من هنوز عمل نکردم 12 روز دیگه با دکتر ابیانه وقت عمل گرفتم.

ایشون هم طبیعی عمل میکنه هم به ساختار تنفسی آسیب نمی رسونه و تا جایی هم که راه داشته باشه و خودت بخوای بینی رو کوچیک میکنه.

اگر میخوای از کار دکتری مطمئن شدی حتما چندین بار برو مطبش از نزدیک بیمارا رو ببین وباهاشون صحبت کن.

سلام دوستان من به شدت به کمک و همفکری شما احتیاج دارم من بینیم استخوانی بین دکتر شاهین میلانی و روز ...

من مطب دکتر میلانی رفتم.

خیلی چیز خاصی دستگیرم نشد چون خلوت بود اون تایم.

ولی با خود دکتر که صحبت کردم گفت از من توقع بینی ایده آل نداشته باش من بینی شما رو با توجه به فرم صورتتون عمل میکنم.

از بینیم عکس گرفتن و بعد از عملم رو طراحی کردن.

در کل به نظرم دکتر بدی نبودن ولی خب سلیقه ایه دیگه . اگر بینیت کم کاره فکر کنم ایشون مناسب باشن. چون خیییلی بینی رو دستکاری نمیکنن در حد رفع عیوب.

2810