2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز یه دماغی توی داروخانه دیدم به معنی واقعی مماخ! چه مماخی جاتون خالی! پرسیدم کی عمل کرده براش، اسم یه دکتری را گفت که تابحال نشنیده بودم. آمدم خونه توی اینترنت سرچ کردم دیدم اتفاقا سایت داره. ولی عکسای سایتش... چشمتون روز بد نبینه! یکی از یکی داغون تر! اوج نامتقارن بودن و نازیبایی! هرچی فکر کردم حتی اگر عکسا قدیمی هم باشه به هرحال طرف یه زمانی اینقدر داغون عمل میکرده که نمیتونه بعد 20 سال هم چنین پیشرفتی کرده باشه...
میخواستم بگم هر دکتر جدیدی میشنوید هول نکنید! حسابی حسابی تحقیق کنید. اینایی که اسم و رسمی بهم زدن و زیر ذره بینن بازم کار خراب دارن و البته کل پروسه هم ریسک داره. پس با تحقیق بیشتر ریسک را بیاریم پایین
حالا اینقدر روی تحقیق کردن درمورد پزشکا تاکید میکنم که فکر کنم آخرش خودم در انتخاب دکتر چشم بازارو کور کنم!
شیروانی رو من هفت وهشت از دوستام سال ٧٨ باهاش عمل کردن همه خیلی خوب شدن به جزء یکی الانو نمی دونم من که بینی یک از دوستامو می بینم دلم اب میشه خیای خوشگله الان نمی دونم ولی کلا کاراش اگه بد شانسی نیارید خیلی خوشگل بود الانو نمیدونم
بچه ها دختر خالم پارسال تو کرج عمل کرد .دماغش خیلی خوشکل و طبیعیه ..ازش پرسیدم اسم دکترشو
گفت حمید فرامرز زاده
اسمش شنیدین تا حالا؟

اگه شد فردا عکس بینی دختر خالمو میذارم
تقریبا یکسال و نیم پیش عمل کرده . اونموقع یک میلیونو هفتصد هزینش شده
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
طبیعی است که به دنبال وارد آمدن ضربه‌ای به قسمتی از بدن، ناحیه مضروب تا چند روز متورم خواهد بود. این تورم در حقیقت یک واکنش التهابی برای ترمیم ناحیه آسیب‌دیده است. سوالی که برای بسیاری از شما ممکن است مطرح باشد این است که وقتی تورم سایر قسمت‌های بدن چند روز تا حداکثر چند هفته طول می‌کشد چرا ورم بعد از عمل جراحی بینی چند ماه به درازا می‌انجامد؟ باید گفت که قسمتی از تورم بعد از عمل ناشی از پروسه التهابی فوق‌الذکر است و در این مورد نیز مثل سایر قسمت‌های بدن این تورم در مدت 2 تا 3 هفته برطرف می‌شود اما بخش دیگری از ورم بینی �ورم کاذب� است که برای برطرف شدن آن مدت زمان زیادتری باید صبر کنیم. علت این تورم کاذب، اضافه بودن نسج نرم بینی نسبت به بافت سخت اسکلت بینی؛ یعنی غضروف و استخوان است. به طور معمول در طی عمل جراحی بسته به وضعیت بینی مقداری از استخوان و غضروف ممکن است برداشته شود در صورتی‌که از نسج نرم بینی؛ یعنی از پوست و نسج زیر پوستی نباید برداشته شود، زیرا بعد از عمل، پوست بینی برای قسمت استخوانی-غضروفی بینی اضافه است که به آن �ورم کاذب� می‌گوییم. خوشبختانه پوست خاصیت ارتجاعی دارد، یعنی با گذشت زمان کم‌کم جمع می‌شود و به تدریج به طور کامل روی اسکلت زیرینش می‌نشیند.

هر چقدر که بینی قبل از عمل بزرگ‌تر باشد مقداری که باید از استخوان و غضروف بینی برداشته شود، بیشتر است و در نتیجه ورم کاذب بعد ازعمل بیشتر خواهد بود. همچنین هر چقدر پوست ضخیم‌تر باشد قابلیت ارتجاعی آن کمتراست و بعد از عمل مدت زیادتری طول می‌کشد تا تورم بینی برطرف شود.

در مواردی جراحان بینی از آمپول‌های کورتیکواستروئیدی برای کاهش تورم بینی استفاده می‌کنند.

نظرات جراحان مختلف برای تزریق کورتون به بینی نیز مثل بسیاری دیگر از اقدامات بعد از عمل یکسان نیست. تعدادی از جراحان به طور روتین برای همه کسانی که عمل کرده‌اند از آمپول استفاده می‌کنند و تعدادی دیگر هیچ‌گاه از این دارو استفاده نمی‌کنند. همچنین بعضی دیگراز جمله اینجانب نه به طور روتین، بلکه در مواردی که تورم بینی زیاد باشد و پس از گذشتن زمان مورد نظر، تورم برطرف نشود از تزریق آمپول کمک می‌گیرم. در مورد بینی‌هایی که پوست آنها ضخیم است نیز من به طور روتین به فاصله کوتاهی پس از عمل، تزریق استروئید را انجام می‌دهم.

از عوارض نادر تزریق کورتیکواستروئید به بینی می‌توان به نازک شدن پوست ناحیه تزریق اشاره کرد که این امر ممکن است باعث براق شدن پوست بینی شود.البته برای تزریق به بینی از شکل رقیق شده دارو استفاده می‌کنیم که در این صورت میزان دارو در شکل رقیق شده آن به حدی نیست که جای نگرانی داشته باشد.
اونایی که قصد عمل دارین در جریان هستین که دکتر حافظی قیمتش تقریبا بالاس... من چند وقت پیش متوجه شدم تو یه مرکز آموزشی درمانی توی یوسف آباد هم عمل میکنه.. با قیمت خیلی پایین حدودا دو تومن.. ولی خیلی دیر وقت میده اونجا هفت هشت ماهی طول میکشه... ولی خوب نمیدونم اونجا به خوبی کلینیک عمل میکنه یا نه
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)