2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان کسی از دکتر بنیادی اطلاعی داره؟ لطفا کمک کنید،ایا دکتر کار بد هم داشته؟

بنيادي رو من ديدم كاراشو. كلا به نظر عمل زيبايي نميكنه فقط نقص بيني رو برطرف ميكنه. اگر واقعا ميخواي مدل بينيت عوض بشه ايشون اين كارو انجام نميده. اما اگر فقط مثلا ميخواي انحراف بينيت رفع بشه كارش خوبه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر کبودخانی چجوره کسی تجربه ای داره بگید لطفا بینی من استخوانی با نوک افتاده غضروفی

من تعریفشو زیاد شنیدم ولی نوبتاش یه ساله دوساله هست واسه همین من منصرف شدم و دنبال دکتر خوب دیگری هستم

بنيادي رو من ديدم كاراشو. كلا به نظر عمل زيبايي نميكنه فقط نقص بيني رو برطرف ميكنه. اگر واقعا ميخواي ...

ممنون دوست عزیز.کیو پیشنهاد میدید که واقعا عالی باشه؟ 

درباره رجایی چیزی میدونید؟

ممنونم.دکترخوب کیو پیشنهاد میدی؟

من بنیادی و بصام بالای لیستم هستن بصام بیشتر از بنیادی بینی رو خوشگل میکنه ولی باز خیلی کوچیک نمیکنه و کلا طبیعی کاره و اگه بینیت ظرفیت کوچیک شدن یا قوس نداشته باشه نمیده حتی اگه خودت بخوای باز نگاه به بینیت میکنه که میشه یانه...من این دکتری رو ترجیح میدم که سلیقه بیمار رو فقط لحاظ نمیکنن و خودشون با توجه به بینی و میزانی که راه داشته باشه کوچیک میکنن اینجوری مشکلات تنفسی پیش نمیاد 

بعد هم قارونی و ابیانه تو لیستم هستن

بینی طبیعی میخوام  و محدودیت بوجه هم دارم ترجیحم اینه تا 6 میلیون بشه هزینم....تو این قیمت ها اینا خوبن...من کلا پیگیر کسایی که بالای 10 میلیون عمل میکنن نشدم اصلا وگرنه دکتر های هزینه بالای خوب هم هست

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

من بنیادی و بصام بالای لیستم هستن بصام بیشتر از بنیادی بینی رو خوشگل میکنه ولی باز خیلی کوچیک نمیکنه ...

مرسی پری جون.والا من چون شهرستانم دقیق نمیدونم کدوم دکترا خوبن، توی سایتا میگردم مرسی که اطلاعات دادی.

توی لیست من 

بنیادی

ابیانه

رضایی

اشتری

محبی

هستن و اصلا نمیدونم کدومشون خرابی ندارن.من یه کار طبیعی بدون خرابی میخوام.اگه از این دکترا هم اطلاعی داری بهم بگو لطفا،کار خراب و ناراضی ندارن؟ قیمتاشون؟

با سلام بچه ها بینی من گوشتی هستش و من یه بینی جمع و جور و فانتزی میخوام و طبیعی بودنش برام مهم نیست کسی اسم دکتر محمد رضا نجفی رو شنیده!؟ دکتر فانتزی سراغ ندارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام

کی اینجا با ابیانه عمل کرده قبلاً چند نفر بودن من الان اسم آمین یادمه اگه کسی هست لطفاً بگه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بالاخره تموم شد خوندم تقریبا از صفحاتی شروع کردم که سارا و مرضیه از عمل پشیمون بودن  هرشبم هی تصمیم عوض میشه اما حداقل دکترمو پیدا کردم قصد دارم چندبار دیگه هم برم مطب کارهاشونو ببینم آمین جان اگه هستی بیای ممنون میشم 

خب کسی جدیدا عمل نکرده؟چرا اینجا آنقدر خلوته؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2810