2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دخترا من ميخوام بينيمو عمل كنم ولي پيش دكتري كه فقطو فقط قوز بينيمو برداره و به حرفم گوش كنه بينيمو كوچيك نكنه و خيالمم راحت باشه كه بعد عمل مشكل خاصي مثل مشكل تنفسي برام پيش نمياد 

من هرچي ميگردم بدتر نا اميد ميشم، لطفا اگر شمام مثل من بودين و الان از عملتون راضي هستين يا دكتر خاصيو ميشناسين بهم معرفي كنين و خانواده اي رو از نگراني نجات بدين😂😉 با تشكر🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی میتونه یه لیست از دکترایی که ریسک وناراضیاشون کمه (باتوجه به اینکه همه دکترا ناراضی دارن)ودکترای ...

چند صفحه قبل یه دوستی یه لیست از دکترا گذاشته بود همه نظراتشون و تقریبا در مورد کسایی که میشناختن دادند.چه راضی ها چه ناراضی ها.

بیشتر بسته به انتخاب خود بیمار داره که بخواد با اون دکتر عمل کنه یا نه بعد از این همه مدت تو این انجمن پستا رو خوندم و خودم توضیح  دادم به این نتیجه رسیدم عمل بینی با یه دکتر خوب هم انتخابیه.یعنی شما بین خوب ها هم بلاخره باید انتخاب کنید دیگه مگه غیر اینه؟!

الان از دوستانی که بینیشون و عمل کردند و راضین بپرسین شاید اسم 5 تا دکتر خوب و جمع کنی، اونوقت باید تصمیم بگیری بین این 5 نفر با کدوم دکتر میخواین عمل کنید.

چند صفحه قبل یه دوستی یه لیست از دکترا گذاشته بود همه نظراتشون و تقریبا در مورد کسایی که میشناختن دا ...

دقیقا هدف من هم همینه ازبین دکترای خوب اونی که باسلیقه من جوردرمیادرو انتخاب کنم یه مدت یکی رو انتخاب میکنم ولی عکسای پیجشونوکه میبینم پشیمون میشم دوست داشتم بادکترابیانه عمل کنم ولی هزینش زیاده نهایتا ۵تومن میتونم هزینه کنم،یه مدت هم تصمیم گرفتم بادکترقارونی عمل کنم ولی بعضی عکسای پیجش زیادی سربالاوفانتزیه که من دوست ندارم فانتزی ،خوشبحال کسایی که دل وزدن به دریاوجراحی کردن والان هم راضی هستن کاش منم بتونم دکترخوب پیداکنم 

دقیقا هدف من هم همینه ازبین دکترای خوب اونی که باسلیقه من جوردرمیادرو انتخاب کنم یه مدت یکی رو انتخا ...

عزیزم . دکتر بصام هم ببین . حتی میتونی عکس بینیت رو براش  بفرستی . شماره ش رو صفحه ش هست . دکتر کم ریسک و طبیعی کاره . پیجشو ببین با بیماراشم تو اینستا صحبت کن . من شنیدم تخفیف هم میده . دندون گرد نیست ابدا . من سه شنبه دیگه وقت مشاوره دارم باهاش

دقیقا هدف من هم همینه ازبین دکترای خوب اونی که باسلیقه من جوردرمیادرو انتخاب کنم یه مدت یکی رو انتخا ...

والا تو رنج 5 تومن من دوتا دکتر دیگم دیدم ولی منم مثل شما گفتن خوبه رفتم مطب کارشونو دیدم پشیمون شدم.با سلیقه من جور نبود کاراشون.یکیش دکتر امید ابراهیمی بود مطبش خیابون ولیعصر ایستگاه توانیر اون سمتا بود.یکیشم دکتر خواجوی توی قیطریه است مطبشون.پیجشونو ببین شاید از اینا خوشت اومد.دکتر سجادیان بینی منو حدودا 6 تومن میگرفت.دکتر محبی اشتباه نکنم 12 تومن دکتر احمدی 10-12 تومن.خیلی دکتر دیدم تو اینستا ولی برای عمل که تصمیمم جدی شد خیلیاشونو خیلی راحت گذاشتم کنار.الانم که الانه بعضیا میگن دکتر فلانی خوبه کاراشو میبینم میگم خوبه ولی بازم از انتخاب خودم راضیم.کاملا مطمئن رفتم عمل.

حتما مواردی که برات مهمه رو با دکترت چک کن.مثلا همین که میگی سربالا نباشه.

سلااااام ...منم بعد ازاینکه یک سال این تاپیک رو خوندم الان یکماهه که عمل کردم بادکتر یحیوی والانم خدارو شکر خیلییی راضیم بینیم بسیار ضخیم گوشتی بود ولی الان تو دانشگاه هرکی میبینه میپرسه بینیت استخونی بوده؟؟دعا کنید برام همینجوری راضی بمونم ....

راستی بعضی جاها دیدم که نوشتن دکترم ریسکش زیاده ولی خدااایی نه تنها من بلکه همه اونایی که باهم تو یک روز عمل کردیم و باهمم در ارتباطیم ازش بسیااار راضی هستیم ...

وقتی من پات وایسادم منم بدون حق دارم ولی کسی پای من واینَستاد بجز شلوارم 😏
الیکوراستی یادمه گفتی تو انتخابت درنهایت رسیدی به جهاندیده،رفتی مطبش؟

آره رسیدم به جهاندیده ولی به دلایلی گذاشتمش کنار فعلا . حالا اول دکتر بصام رو میرم میبینم اگر با ایشون اوکی نشدم بعدش میرم پیش دکتر جهاندیده . ولی حتما نتیجه رو اینجا اعلام می کنم . البته این دکترایی که من انتخاب میکنم طبیعی کار هستن . کسی اگر سلیقه ش طبیعیه بره ببینه . 

بنظرم بخاطر 1 تا 2 تومن اختلاف قیمت دکتری رو که مورد تایید ات هست رو حذف نکن -این مبلغ ها رقم بالایی نیست و به امید خدا به راحتی جور میشه-ابیانه هم حدود 6300 دریافت میکنه-من خودم 2 بار پیشش رفتم.

بنظرم بخاطر 1 تا 2 تومن اختلاف قیمت دکتری رو که مورد تایید ات هست رو حذف نکن -این مبلغ ها رقم بالایی ...

نتیجه ۲باری که رفتیدپیشش چی بود؟کارای دکترروازنزدیک دیدین؟چطوربود؟

سلام.بچه ها من دو صفحه پیش فکس بینی امو گذاشتم کسی دکتری بهم پیشنهاد نداد...من طبیعی کار دوست دارم.دکترایی که فعلا با توجه به عکس های سایتشون فقط (که اونم معلوم نیست همه اش واقعی باشه)پسندیدم...برزنجی،کلانترهرمزی،سامی,مجلسی بودن...کسی اگه چیزی از این دکترا می دونه..راجع به نتیجه اشون،ورم و کبودی و...عمل هاشون بهم بگه ممنون میشم.

و یک سوال دیگه هم داشتم عیبی داره اگه چندماه قبل از عمل بینی چشممونو عمل بکنیم؟

2810