2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
این مدته واقعا بهم ثابت شده اخه.مثلا همین دکتر تو عزیزم یا حتی دکتر هایی که بعضیا میگن خرابکارن تو ل ...

تا ۶ ماه ورم خیلی کمتر می شه واسه خود آدم ممکنه به نطر نیاد چون یه روند هر روزه اس که خودت هر روز داری می بینیش.ولی یه دوستی که منو از اردیبهشت ندیده بود دیروز که دید گفت چقدر ورمت کمتر شده بینیت خیلی خوب شده .خلاصه مشتری شد😁😁😁😁😁برای شما هم حتما همین طور هست و جالبه بدونی الان که عکسامو می بینم تو ماه سوم من هنوز بالای لبم و اطراف بینی و بیشتر صورت هنوز ورم داشت و حالت طبیعی شو پیدا نکرده بود.وبعد از ۳ ماه تا ماه ۶ بیشتر جا می افته هم بینی هم کل صورت و تا یک سال اگر بینی استخوانی باشه تقریبا کل ورم از بین می ره.

من سعی می کنم کمکی واسه دوستان باشم چه توسایت چه بیرون از اینجا تعصب داشتن روی دکتر بدترین کارِ آرایشگری که من پیشش می رم از هفته ی دوم بعد از عمل منو دید و همین چند هفته پیش بهم گفت که مهر وقت عمل گرفته حالا من هی بهش می گفتم برو بازم تحقیق کن اونم می گفت تو رو دیدم دیگه تو تحقیق کردی من چقدر حرص می خوردم والا من دلشورم از خودش بیشتر بود.حالا اگر من راضیم دلیلی به عالی بودن دکتر نیست اگرم ناراضی بودم دلیلی بر بد بودنش نیست.والبته به نظرم قدری هم فاکتور شانس موثرِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مدته واقعا بهم ثابت شده اخه.مثلا همین دکتر تو عزیزم یا حتی دکتر هایی که بعضیا میگن خرابکارن تو ل ...

عزیزم اصلا اجازه نده کسی راجع به بینیت نظر بده بعضیا وسواس دارن نظرات بی خود و الکی می دن هی

تا ۶ ماه ورم خیلی کمتر می شه واسه خود آدم ممکنه به نطر نیاد چون یه روند هر روزه اس که خودت هر روز دا ...

مال منم استخونی بوده ولی نوکش چند تا دکتری که دیدن گفتن غضروغیه و کمی ضخیمه نه خیلی زیاد خیلی کم.سر این نوکش فعلا یه ورمی داره که از نیم رخ به نظرم کاملا مشخصه ورمه ولی تیغه رو نه متوجه نمیشه شد.

بابا آمین جان دوستای من که منو میبینند یه مدت نگام میکنند با تردید میپرسند عمل کردی  ده بار عکس بعد عملمو گذاشتم تو تلگرامم ولی غیر یه دوستم که از نزدیک منو ندیده بقیه اصلا متوجه نشدن.خخخخخ نمیدونم یا رتوش من تو عکسای قبل عمل خوب بوده یا نه کلا خوش عکسم.  

من سعی می کنم کمکی واسه دوستان باشم چه توسایت چه بیرون از اینجا تعصب داشتن روی دکتر بدترین کارِ آرای ...

چه تصمیماتی میگیرن مردم.شبیه این قضیه رو منم تو آرایشگاه داشتم اما متفاوت تر.عروسی دوستم بود حاضر شده بودم که بیان دنبالم آرایشگاه یه دختر خانومی به آرایشگرم گیر داده بود کرم پودر این خانوم چیه خیلی خوبه همینو برا من استفاده کنید.آرایشگرم که همیشه میرم پیشش با لحن با مزه ای گفت عزیزم این خانوم پوستش عین آینه است شما هر کرمی بزنید صورت و که صاف نمیکنه.خخخخ البته منم پوستم زیاد خوب نیست ولی خیلی بهش میرسم که لااقل تو 50 سالگیم بشه تو روم نگاه کرد   

عزیزم اصلا اجازه نده کسی راجع به بینیت نظر بده بعضیا وسواس دارن نظرات بی خود و الکی می دن هی

متاسفانه من اجازه هم ندم مردم نمیدونم چی فکر میکنند که تو شخصی ترین مسائل آدم دخالت میکنند.

1 هفته بعد عمل بینیم رفته بودم مطب تا اتل رو بینی رو بردارم .چون صورتم بخاطر خونریزی زیر بینی چسبام خونی بود و صورتم کبودی داشت و همینطور محافظت از جای بخیه هام که آفتاب نگیره وقتی از ماشین پیاده شدم تا مطب دکتر ماسک زدم.حالا تو مطب هی یه خانمه میگفت چرا ماسک زدی ماسک و بردار.گفتم عزیزم صورتم مناسب نیست اینجوری راحترم.باز اصرار که میشه برداری.برداشتم بعد برداشتن بهم میگه وای صورتت چقدر ورم داره.  منم چیزی نگفتم گفتم بله.یا یکی بهم میگفت برای کناره های بینیت کرمی که دکتر داده نزدی جای بخیه هات معلومه  منم با حالت تعجب گفتم واقعا! بعد مکث کردم با لبخند گفتم عزیزم من کناره های بینیم اصلا باز نشده  من موندم چطوری شما جای بخیه رو تشخیص دادین.  

مال منم استخونی بوده ولی نوکش چند تا دکتری که دیدن گفتن غضروغیه و کمی ضخیمه نه خیلی زیاد خیلی کم.سر ...

عزیزم تو عکسای سلفی کلا بینی خوب نمی افته من اتفاقا اولین عکس بعد از عمل رو که گذاشتم کلی نظرات بی نظیر دریافت کردم یه دوستم کلا چهاربار تو تل گرام بهم پی ام داده بود قبلا یهو ساعت ۶ صبح بهم پی ام داده وای تو قیافت خاص بود الان شدی مثل همه🙁🙁🙁🙁🙁 ،دختر عموم دراومد گفت وای قبل از عمل مثل خواهر برادر بودین با پسرت😐😐😐😐😐 ولی من محلشون ندادم همین دختر عموم چون اون زمان تهران نبود بعد از ۶ ماه منو دید هی نگاه می کرد می گفت اون عکس پروفایلت خوب نبود ولی از نزدیک می بینم خیلی خوشکل شدی🤔🤔🤔🤔نه از تعاریف ذوق می کنم نه از حرفای مفت ناراحت میشم بگو آخه مگه من نظر خواهی کردم ازتون کلا مسیر نظر خواهی رو از سرچشمه کور کردم.

مال منم استخونی بوده ولی نوکش چند تا دکتری که دیدن گفتن غضروغیه و کمی ضخیمه نه خیلی زیاد خیلی کم.سر ...

خیلی پیش می یاد متوجه تغییر می شن ولی نمی فهمن بینی رو به روشون نمی یارن.برای منم پیش اومده یعنی من موندم قوز به اون بزرگی چطور قبلا ندیده بودن حالا متوجه ی رفع شدنش نمی شن

سلام دوستان. کاش یه گروه تل گرامی تشکیل بدیم که راحت تر به هم کمک کنیم. مخصوصا برای روزای بعد از عمل. اگر هم گروه دارید لطفا منو اد کنید .ممنونم این شماره منه. ۰۹۱۸۶۳۴۷۲۵۸   

دوستان نگران ورم نباشید . کلا هرعمل زیبایی هر نوعش رو هر جای بدن که باشه باید یه مدتی بگذره تا نتیجه بده . من خودم پیشنهاد می دم برای اینکه امیدوارتر باشیم هر هفته ازنیم رخ و تمام رخ خودمون عکس بگیریم ( البته سلفی نباشه بدیم ازمون بگیرن ) و اینجوری روند کاهش ورم رو خیلی خوب میتونیم ببینیم . به حرف دور و بری ها هم نباید توجه کرد . بعد از جراحی یه ناراحتی یا شاید دلتنگی برای چهره قبلی پیش میاد و آدم رو آسیب پذیر میکنه بالاخره یه تغییره و باید بهش عادت کنیم بخواییم به حرف بقیه هم توجه کنیم خل میشیم . اینجا خوبه . تمام تجربیاتمونو اینجا بگیم در مورد خورد و خوراک داروی ضد آبریزش یا پماد ترمیمی . هر چی باشه بیاییم معرفی کنیمو از هم روحیه بگیریم . 

سلام  توی لیستی که ارسال کردم شاید جراحی باشه که فقط یک یا دو نفر ناراضی داشته, مثلا  دکت ...

میشه نظرتو در مورد  دکتر کلانتر هرمز بگی کار خرابیهاش چی بود

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

دوستانی ک تجربه جراحی دارن اگه میشه لطف کنن توی این گروهی ک papa جون تشکیل داده عضو بشن , تا کسایی ک تجربه ندارن و ب کمک احتیاج دارن بتونن از  تجربیاتتونبهتر استفاده کنن, ممنون

2810