2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
دوستان مناسبترین فصل برای جراحی بینی چه فصلیه؟توی پاییز وزمستون هم میشه عمل کرد؟من زیادسرمامیخورم &n ...

اگه خودتون احتمال سرما خوردگی و میدین که دیگه مشخصه عمل و کی بندازین بهتره.من آلرژی فصلی دارم خرداد عمل کردم که از آلرژی در امان بمونم.

سلام بچه ها

من شهرستانم تصمیم دارم چند دکتر رو کاندید نهایی کنم و فقط همونا رو برم

تا الان دکتر سامی و دکتر رزیتا بشارتی کاندید هستن

تنفس خیلی برام مهمه بینی انحراف داره و به کوچولو وقتی دقت کنی تیغشم کجه

لطفا اگه کسی کاری ازشون دیده که باعث مشکل تنفسی شده بگه

چون ملاک اصلیم بهبود تنفسمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه در مورد ایشون اطلاعی ندارم. عذر میخوام

خواهش میکنم. مرسی

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
اگه خودتون احتمال سرما خوردگی و میدین که دیگه مشخصه عمل و کی بندازین بهتره.من آلرژی فصلی دارم خرداد ...

اخه میخوام تاقبل ازعید همه کارام تموم شده باشه گفتم شاید مشکلی نباشه یاراهکاری بلدباشید

بشارتی زاده شاگرد امیری زاد بوده دکتر بدی نیست اما یه کم اخلاقش خاصه کلا اکثر دکترا بینی رو همونجو ...

خیلی ممنون از راهنماییتون

میشه لطفا راجع به دکتر حسین نژاد، نادریان و یزدانفر هم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید

دووووووستان لطفا راهنمايي كنيد .من واقعا نميدونم پيش چه دكتري برم ومشكل پليپم دارم پيش فريد عطار رفت ...

عزیزم من میخوام کرج عمل کنم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی, ولی خودم کرجی نیستم, شما اطلاعاتی راجع به این دکتر داری؟ تا حالاشنیدی ک ناراضی داشته باشه؟

پس چرا اينقدر سوت و كوره؟كاش تايپك مثل قبل رونق پيدا كنه بتونيم به همديگه كمك كنيم

فکر کنم همه جراحی کردن خیالشون راحت شده رفتن فقط موندیم ما چند نفر . منم قصدم جراحی توی پاییزه ولی هنوز دکتر خوبی پیدا نکردم . مد نظرم دکتر حمیدرضا نوری و دکتر جاویدان هستن مشاوره هم هنوز نرفتم. سلامت تنفسم برام مهمه و زیبایی و هزینه . چندتا دکتر معروف شدن مثل سامی و نادریان و سجادیان و ابیانه و محبی و ... که من خودم یا نمونه کاراشونو تو فامیل دیدم یا تو اینستا و سایتشون که مطابق سلیقه من نبود . هر چی هم آدم بیشتر میچرخه استرسش بیشتر میشه فکر کنم اخرش باید یکیو انتخاب کنیم و بهش اعتماد کنیم و با انرژی مثبت بریم زیر تیغ جراحی . اینجوری که من دیدم همه هم کار خوب دارن هم کار بد . 

سلام دوستان من تازه عضو شدم میخوام بینیمو عمل کنم اصلا هم اهل ریسک نیستم میگن برم پیش زینلی کسی هست بینیشو عمل کرده باشه زینلی کارش خوبه؟قیمتشم شنیدم خیلی بالا درسته؟

سلام دوستان من تازه عضو شدم میخوام بینیمو عمل کنم اصلا هم اهل ریسک نیستم میگن برم پیش زینلی کسی هست ...

عزیزم من چند وقته با یه خانم آشنا شدم گفت ۲ سال پیش ۲۰ تومن دادم با زینلی عمل کردم ولی من خوشم نیومد یعنی ۲۰ میلیون نمی ارزید و بی ایراد نبود .دکتر گرون دلیل بر عالی بودن نیست.البته منم از ایشون تعریف شنیده بودم.

2810