2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

س

ایدا جان اره میتونی من ب ی بچه دس تنها اونم سه ساله خودم کارامو کردم شوهرم خ کم خونه است از قبل همه چیز بخر بزار ت یخچال ک مجبور نشی بری بیرون اروم ارومم کارتو بکن مهم اینه ضربه نخوره و کار سنگین نکنی در مورد دانشگاتم ت ی فته بینیت ت گچه وقتی گچو در اورد چسب میرنه میتونی بری دانشگاه جوری برنامه بریز ک اون ی هفته ک ت گچه بیرون نری ت اون ی هفتم کبودی و ورم صورتت میخابه مایعات زیاد بخور زود خوب میشی من دیدم کسانی ک عمل کردنو شاغلم هستن دیگ استراحت مطلق نبید باشی خانمی 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

بعدم درمورد غذا ت چند روز باید غذای ابکی و سوپ بخوری اگ دست تنهای سوپ درس کن شب قبل عمل بزار یخچال حداقل روز بعد عمل بخوری بعدش درس کردنش کاری نداره همه موادو بریز قابلمه بزار اروم بپزه ی عدسی و...غذاهای ابکی دیگه ابمیوه فراوان بخور ت چند روز غذاهات باید ابکی باشه بعدش مهم نیست 

سلام به همگی دوستان من یک ماه و نیمه جرلحی کردم بینیم رو چون وقتی بچه بودم شکسته بود و باعث ایجاد قوز شده بود الان همون جایی که قوز داشت انگار برطرف نشده کاملا کسی تجربه ای در این زمینه  داره نمیدونم ورمه یا استخون خوب تراش نخورده

بعدم درمورد غذا ت چند روز باید غذای ابکی و سوپ بخوری اگ دست تنهای سوپ درس کن شب قبل عمل بزار یخچال ح ...

مرسی عزیزممممم... خیلی دلگرمم کردی 

♥♥♥♥♥♥♥

شما چن وقته عمل کردی؟دکترت کی بود

سلام به همگی دوستان من یک ماه و نیمه جرلحی کردم بینیم رو چون وقتی بچه بودم شکسته بود و باعث ایجاد قو ...

عزیزم نگران نباش معمولا جای قوز چون تراش خورده ورم بیشتری داره به مرور کم می شه منم قوز داشت بینیم تا ماه چهارم ورم اون قسمت از بین رفت قبلش یه کم مخصوصا تو سه رخ اون ناحیه ورم بیشتری داشت.فعلا باید صبر کنی تا نتیجه ی نهایی رو ببینی

مرسی عزیزممممم... خیلی دلگرمم کردی  ♥♥♥♥♥♥♥ شما چن وقته عمل کردی؟دکترت کی بود

فلفل راهنمایی درست و خوبی کرد اما فقط یه چیز یه کمی هم بستگی به احوال خودت داره یه دوستی تا یک هفته حال گیجی و بی حالی داشت بعضیا سرگیجه یا سر درد ممکنه اذیتشون کنه حداقل اگر یکی پیشت باشه تا ۲ یا ۳ روز اول خوبه ممکن هست که اصلا احتیاج نداشته باشی واسه احتیاط می گم .یکی رو تو مطب دیدم می گفت خیلی زجر کشیدم مدام سر درد داشتم بد حال بودن ولی منم هیچ مشکلی نداشتم بستگی به بدن خودت داره

عسل جان هنوز جا داره مخصوصا اگر بینیت گوشتی بوده بعد از باز کرده چسب کاملا طبیعی هست که ورمت بیشتر ب ...

غضروفی بودم عزیزم، اما چون انحراف داخلی داشتم یکم ،یه سمت بینیم کلا کجه نسبت ب اون یکی، خیلی رو نروه خدایی، کاش میگف هنوز چسب بزن..:(

من راستش تا ۱ ماه رعایت کردم فست فودو، اما بعدش چنباری پیش اومدم خوردم! نمکو فلفلو اینارم رعایت میکنم نسبتا، تا یک ماه ک اصلا نخوردم الانم کم

ولی چن باری خواهرم بدجور مریض بود گریه کردم، خیلی نگران اینم هستم..:(

کلا شانس نداشتم، پر از اتفاق بد شد دوروبرم بعد از عمل...

بله امین درست میگه من الان پنج ماهه عمل کردم هر روز داره نوکشبالاتر میره و باریکتر میشه فک میکردم دی ...

منم گاهی فک میکنم ممکنه دیگه تغییر زیاد نکنه؟ چون پره هام بزرگه هنوز بنظرم، کلا بینیم مث خمیر سفته. میدونم تغییر خواهد کرد، دوس دارم بدونم چقدررررر خخخ

سلام به همگی دوستان من یک ماه و نیمه جرلحی کردم بینیم رو چون وقتی بچه بودم شکسته بود و باعث ایجاد قو ...

مال منم جای قوزم ورمش بیشتره، چسب محکم میزد خوب میشد، الان چسبو برداشتم قشنگ برجسته شده..

میفهممت خیلی رو نروه، ولی میگن میره، باید صبر کنیم:(

مرسی عزیزممممم... خیلی دلگرمم کردی  ♥♥♥♥♥♥♥ شما چن وقته عمل کردی؟دکترت کی بود

آمین جون راس میگه

منم از همههههه شنیده بودم سر یه هفته سرپاییو نه درد داره نه سختیو...ادم بد مریضی هم نیستم، میگفتم هیچی نیس بابا، تهش ۳روزه اول سخته. اما انصافا انقددرررر درد داشتم روزای اول و تا ۱۰روز کلا سرپا هم نبودم، سرگیجه هم مدام داشتم..خیلی بستگی به بدن خودت داره. من کلی هم قرص ویتامینو اهنو...از ماههای  قبل میخوردم این شد وضعم! راستی اوایل یبارم از هوش رفتم تو مطب:| 

نمیخوام بترسونما، میخوام بگم که واقعا نمیشه پیش بینی کرد!

من ک ت یکماه بیچاره بودم داروی بیهوشی بهم نسلخت ت ی ماه سر دردو چشم درد امونمو بریده بود ب کوچکترین صدای و ی نوری میخاستم بمیرم ی عالمه مسکن خوردم ولی سر ی ماه تموم شد اینارو نمیگم نگران بشی ت بعضیا اینجوریه درمورد غوزم اره ت چند ماه جاش ورم داره فک کن زیرش خالی شده دیگه ت پوست بچسبه زمان میبره مال منم اینجوری بود من ی غوزه نخودی داشتم خخخخخ من تهران نیستم عزیزم شهرستان عمل کردم 

ولی در کل چندروزه اول ی کسی کنارت باشه حالا ن بیستو چهارساعت ی کسی ک بهت سر بزنه خ بهتره 

بعد ب اراده و بنیه ادم بستگی داره ن ی کسیو دیدم ک ب شدت ترسو بود روز عمل کلی گریه کرده بود و بعدشم .....دیگ ت اخرشو بخونین 

جالب اینجاست من خودم فیلم جراحیشو قبل عمل چندبار ت نت دیدم اصلن نترسیدم و حتی بهش فکرم نکردم چند روز بعد عملم ی بار دیگه دیدمش گفتم خاک ت سرت این بلا رو سرت اوردن اون زمان بود ک فهمیدم چ کار کردم خخخخخخخ خ ترسیده بودم خخخخخخ

مال منم جای قوزم ورمش بیشتره، چسب محکم میزد خوب میشد، الان چسبو برداشتم قشنگ برجسته شده.. میفهممت خ ...

ممنونم عسل جون شما چند وقته جراحی کردین عزیزم؟یه مشکل دیکه ام که دارم اینکه پره ی سمت راستم فرورفتگیش بیشتر از سمت چپه باور کنید اصلا دوس ندارم چسب رو بردارم چون خیلی اعصابم خورد میشه

2810