2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم میخوام در مورد دکتر نجفی اطلاعات جمع کنم شما کارشون رو دیدی؟ به نظرت کارش خوب ...

نه من فقط عکسای اینستاشونو دیدم ولی ازش تعریف میشه وچون دستمزده دکتر نجفی نسبت به دکترای دیگه پایینه میترسم بینیم خراب بشه

سلام دوستان من الان چهارماهو نیم هه ک عمل کردم ت حدودی ورماخابیده ولی دیروز پسرم ب کله زد ت دماغم الیبته زیاد شدید نبود ولی دردم گرفت سریع جسب انداختم الان نمیدونم نوکه بینیم ورمش داره فروکش میکنه ی کج شده کمی احساس انحراف میکنم ت نوکش

کلن ورم نوک بینیم دیر فروکش میکنه خودم میگم شاید داره ورمش میخابه نمیدونم اگ شما تجربشو دارید بم بگید لطفن 

البته دردم ندارم 

شما چ میگید دوستان 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

اصلن احتمال داره بعداز چهارماهو نیم بینی عمل شده در اثر ضربه تعغیر کنه دوستان اگ میدونید من باید چیکار کنم راهنمای لطفن دکترم از قبل عید مسافرته هنوز نیومده

فلفل جان سلام

اگه احساس كجى دارى بهتره يه دكتر ديگه برى

من تو مطب گرديام

مطب دكتر سامى بودم كه يه خانمى بعد از يكسال عمل اينجورى شده بود

احساس كجى داشت

اومد دكتر با فشار بينيشو صاف كرد

تو همون مطب

و بعد روش رو اسپيليت (اگه درست اسمش رو گفته باشم)يا به قول معروف گچ گذاشت

دكتر گفته بود غضروفت جابجا شده 

حالا اگه چنين حسى دارى بد نيست برى يه دكتر نشون بدى

ايشالله كه چيزى نيست

فلفل جان اگر درد شدید یا خونریزی نداشتی احتمالا چیزی نشده ولی اگر واقعا حس می کنی کج شده حتما برو دکتر .تا یک سال بینی خیلی ضربه پذیره و حتی بعدشم باید خیلی مواظب باشی 

بچه ها استفاده از دو تابالش برای رفع زودتر ورم موثره ویه چیزی هم کشف کردم مالیدن پماد بتامتازون روی بینی هم واسه ورم خوبه اونایی که حس می کنن ورماشون زیاده امتحان کنن .مراعات غذایی خیلی مهمه من از مامان نونو اینجا یاد گرفتم و دقیقا به توصیه ی دکتر واسه غذا گوش کردم در نتیجه ورمم به نسبت زودتر خوابید البته هنوزم نوکش یه مقدار ورم داره

سلام دوستان

خداروشکر بینیم هیچی نشد  ممنون از تون کمی ورم کرد ک خابید 

منم پماد بتامتازونو میدونستم ولی استفاده نکردم مال منم چهارماهو نیمه ک هنوز نوکش ورم داره و کمی قلمبست 

2810