2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
قاصدک جوون راستش مهمترین دلیلم این بود کارای دکترم رو پسندیدم ودیگه پا گیر شدم دیگه پیش هیچ دکتر دیگه ای نتونستم برم یکی از دوستام پیش ایشون رفته وخوب هم هست طبیعی اما خیلیا تو نت مخصوصا ازش بد گفتن اما من شخصا چیزی ندیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری جان من اینقدر ورم کرده بود صورتم وبالای لبم کم کم می ره من دوهفته بعد از عمل رفتم عروسی خالم منو نشناخت .نگران نباش تازه دوهفته اس که مامانم می گه داره صورتت به قبل عمل برمی گرده
آرزو جان من آلرژی داشتم اما مشکل آبریزش بینی واینا ندارم الان از لحاظ تنفس و بویایی واینا ها مشکل ندارم نمیدونم بالا کشیدن منظورتون چیه ولی تا مدتی بعد از عمل فین کردن واینا رو باید مراقب بود ولی همیشگی نیست
در مورد انتخاب دکتر باید سبک یه دکتر که معمولا تو اکثر عملا هست رو بپسندی ابن مهمه بعضیا یه دکتر انتخاب می کنن بعد یه عکس میبرن می گن این شکلی نی خواییم به نظر مت هر دکتر یه سبک خاصی داره که طبق همون عمل می کنه از طبیعی کار فانتزی واز فانتزی کار طبیعی خواستن اشتباهه البته به نظر من
مرسی ارزو جان از جوابتون. ممنون امین جان که با حوصله ج میدین آمین جان منم طبیعی دوس دارم، اما راسته که میگن بینی بزرگ میمونه؟ من بینیم استخونیه با یه قوز کوچیک.. ولی بزرگه برا صورتم ،میترسم که فقط قوزو برداره و بزرگ بمونه! خیلیا میگن سر بینی بزرگ میمونه با جراحی دکتر ابیانه..اینجوریه واقعا؟ بعد ی سوال دیگه من ۳۰ تیر عروسیمه، فروردین عمل کنم ورما خوب میشن تا اونوقت دیگه؟؟
والا عسل جان من بینیم مخصوصا نوکش کوچیک شده تاکید روی ظریف شدن داشتم البته متناسب با صورت عمل می کنه صورتمم ظریفه .این تجربه ی شخصیم ولی تا تیر به نظر من ریسکه عمل نکن اعصابت خرد می شه همزمان کارای ازدواج زیاد تا یه مدت مراعات و استراحت و محدود کردن فعالیت داری عمل رو بذار واسه بعد عروسیت
رفتم گچو کند بخیه های بیرونمم کشید روی بینیم پر جوشای ریز سفید گفت حساسیته ماساژم داد که انقدر جیغ زدم ادامه نداد ولی بچه ها پهنه بینیم من گفته بودم باریک الان یه دماغ توپول خپل کوتاه دارم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
2810