2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
مریم جون به سلامتی عمل کنی و ان شاء الله نتیجه دلخواهت رو بگیری آب کرفس قبلش نخور که خونت رقیق میشه خونریزیت بیشتر بعدش هم تا زمانی که خونریزی داری نخوری بهتره آب آناناس طبیعی بخور بعد عمل کبودیت زودتر خوب شه آب کرفس رو که انقدر به نظرم بد مزه میاد به هیچکسی توصیه نمیکنم روز عنل با خودت آبمیوه طبیعی ترجیحا آناناس لباسی که از جلو دکمه داشته باشه ببر دفترچه و جواب آزمایش و احیانا اگه سیتی اسکن داری ببر و کارت ملی و کپیش فکر کنم کلینیکی که من عمل کردم از این عینکای یخی میداد برای شما رو نمیدونم میخوای از داروخانه بگیر از اونا در مورد بچه هم تجربه ای ندارم بگم
دوستان پیرو بحث عمل کردن یا نکردن ؟ باید بگم من شخصا از عمل کردن پشیمون نیستم چون واقعا واقعا بینیم مشکل داشت و عمل لازم بود ولی به دردسرش نمیارزه مخصوصا برای اونایی که بینیشون مشکل نداره واقعا هیچی مثل بینی طبیعی نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جان مواد حاوی ویتامین سی طبیعی بخور آب کرفس رو با آب سیب مخلوط کن بخور کبودی وورم رو کم می کنه یه هفته قبل عمل بخور من تجربه کردم خون رو رقیق نمی کنه که مشکل زا باشه اما می گن قرص جوشان واینا نخور .برای بعد از عمل چای سبز وباباونه رو جایگزین چای سیاه و قهوه کن البته اگر این دوتا رو می خوری قهوه وچای سیاه منظورمه .من هنوز بعد از ۲.۵ ماه می خورم اینا رو .نمک رو بسیار کم کن بعد ازعمل و طاقباز خوابیدن با دوبالش رو حتما رعایت کن مفیده من هنوزم با دوبالش می خوابم .ورم و کبودی هم به اون صورت نداشتم .موفق باشی
در مورد عمل بینی با اینکه من تا الان از کار دکترم بسیار راضی هستم کاملابا نرگس جون موافقم .بینی من قوز بد شکلی داشت وگرنه هرگز واسه یه خورده کوچیک شدن یا فرم دادن که خیلی می شنویم و مد شده انگار هرگز زیر تیغ نمی رفتم جراحیه دیگه شوخی که نیست هر کیم می گه عمل پیش پا افتاده ای متوجه نیست چه کار پر ریسکی هست اگر عمل لا مید با توکل به خدا وتحقیق زیاد فقط در صورتی عمل کنید که حس اعتماد به دکتر در وجودتون شکل گرفت ولا غیر
آمین جون آره خودشم لاله من دکتر سامی رو فقط در حد تعریفای تو اینترنت میشناسم که ظاهرا دکتر خوبیه لاله هر جوری هست اونقدری تحقیق کن که با اطمینان کامل دکترتو انتخاب کنی
لاله جان من خواهرم با سامی عمل کرده راضیه خودمم بین سامی و یه دکتر دیگه موندم. اگر اطلاعات بیشتر میخوای درخواست دوستی بفرست
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810