2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان مشکل پولیپ بینی تون رو با دکتر رزیتا جعفری در میون بگذارید خانم دکتر جعفری جراح و متخصص گوش و حلق و بینی جراحی سروگردن فلوشیپ رینولوژی ادرسشون 26118107 چهارراه فرمانیه-جنب باشگاه فرمانیه-ساختمان ۲۴۱-طبقه۴-واحد۱۴
دوستانی که میخان بینیشون رو عمل کنن خانم دکتر جعفری بهترین دکتر شمال تهرانه من پیشش عمل کردم واقعا راضیم اینم ادرسشون چهارراه فرمانیه-جنب باشگاه فرمانیه-ساختمان ۲۴۱-طبقه۴-واحد14 26118107
ببین به لحاظ عملکرد بینی همه چی خوب بوده تا حالا تنفس بویایی من آلرژی داشتم اما اصلا مساله آبریزش و اینا نداشتم .از لحاظ ظاهریم شکر خدا خوبم ولی خوب الان نظر ۱۰۰ درصد که نمی شه داد فعلا ۲ ماه و ۹ روزه اما روی هم رفته تا الان راضیم خدا روشکر .شمام برام دعا کنید تا آخرش هم خوب پیش بره
آمین جان ممنون.مطمئنا همه چیز خوب بود و طبیعی که حساسیت آدم زیاده الان چون تازه جراحی کردید.انشالله که روز به روز بهتر هم بشه.امروز ساعت 11 شبکه 1 دکتر ابیانه برنامه تلویزیونی داره که برای کسایی که می خوان ایشون رو فالو کنن فکر میکنم خوب باشه.
منم الان 2 ماهه که عمل کردم ولی تا دو هفته نمی تونستم نفس بکشم الان خیلی خوبه راحت نفس میکشم عزیزم شما که 1.5 ماهه که عمل کردی هنوز مشکل داری حتما با دکترت درمیون بزار انشالله که چیزی نیست و به زودی خوب میشه
2810