2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام خانوما من رفتم مطب دکتر یحیوی از دور و اطراف شنیده بودم که کارشون بعد از یه مدت نیاز به ترمیم داره و بینی افت میکنه ولی مدل های سایتشون اینقد خوب بود به نظرم که نتونستم از لیست حذفشون کنم شرح ماجرا: وارد ساختمون شدم دم در آسانسور یه خانومی رو دیدیم که بینیش کج بود اومده بود وقت بگیره که دکتر براش سوهان بکشه( در واقع عمل مجدد) بینیشون گوشتی بود وقتی نشستم یه خانومی پیشم بود که ۶ ماه بود عمل کرده بود ورم داشت و سه ماه یه آمپول زده بود و رفت و برگشت یه آمپول دیگه ولی مدل بینیش عالی بود تا اینجا دو دل شده بودم بد فرم بعد هم یه خانومی اومدن که ۴ سال بود عمل کرده بودن و بینی کاملا افت کرده بود اومده بود برای ترمیم ولی دکتر زیر بار نرفت و گفت خوبه اگه دلت رو زده یا همچین چیزی باید ۶ میلیون بدی مجدد جراحی کنم نرفتم واسه مشاوره کلا و سه چهارنفر دیگه ای هم که اومده بودن برای مشاوره هیچکس تو نرفت و این اولین دکتری بود که حتی برای مشاوره پیشون نرفتم قصد جسارت به دکتر یا دوستانی که پیش ایشون عمل کردن رو ندارم و صرفا چیزی که دیده بودم عرض کردم خدمتتون که کمکی کرده باشم امروز با دکتر بنیادی وقت دارم خبر میدم چهارشنبه مریض بودم پیش دکتر سجادیان نرفتم نتیجه مشاهدات مطب میره روز یکشنبه :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلاویژ به جز کوچک زاده بقیه دکترایب که گفتی طبیعی عمل میکنن اگه نیمه فانتزی میخوای اشتباه منو نکن که بری پیش دکتر طبیعی کار و ازش نیمه فانتزی بخوای اون دکتر کارشو به خاطر یه نفر تغییر نمیده زور که نیست بعدا میگه من کارم همینه میخواستی نیای مری تا وقتی که گچ داری که اصلا قضاوت نکن
گلاویژ به جز دو هفته اول تقریبا بینیم هیچ تغییری نکرد فقط همون دو هفته اول یکم از پهناش کم شد به این نتیجه رسیدم ورم زیادی ندارم یعنی در واقع کاری رو بینیم نکرده که ورم کنه منم طبیعی شیک منظورم بود یکم از بینی خودم سر بالاتر و ظریفتر و یک قوس ملایم چون بینی خودم نه افتاده بود نه بزرگ نه قوز داشت الان هم دقیقا همونه مثل کسی میمونم که فقط عمل پلیپ کرده یا انحراف نه زیبایی وای نرگس جون یعنی چی دو بار عمل؟ من مشکلم اینه بینیم تغییری نکرده فکر نکنم برای منو قبول کنه هر چند خودم هم حوصله دوبار عمل کردن ندارم اونم با خودش شما چه دلی دارین
بچه ها کی میتونم از بینی درست نفس بکشم???انگار توی بینیم همش خیسه و درست نمیتونم نفس،بکشم.دیشب با اینکه گچو برداشته بودم،ولی باز از دهن نفس کشیدمو صبح زبونم مثل سنگ بود.
2810