2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها من بالاخره تصمیم گرفتم عمل کنم حتما! پنج ماه به عروسیم مونده و میترسم خیلی اصرار داشتم با ابیانه عمل کنم و سه بار مطبش رفتم ولی نمیدونم چرا راضیم نمیکنه دفعه اول یه ترمیمی و دو تا خرابی (‌نه خیلی زیاد )‌دیدم بینی آمین که عالی شده دو تا از بچه ها هم که دفعه اول با من اومده بودن دفعه دوم که رفتم عمل کرده بودن و داشتن گچ برمیداشتن برای اطمینان باز وقت گرفتم سجادیان فتح سامی یحیوی کوچک زاده نادریان بنیادی تو این هفته و هفته آینده میرم و خبرتون میکنم محض اطلاع بگم تو این یه ماه من لیست ۷۶ تایی از دکترایی که تو یه پیج اینستاگرام بود و عکس های جراحی میگذاشت تهیه کردم ۷ تا منتخب و ۶ تا اولویت دوم ! اگه اطلاعی از خرابی های دکترایی که اسم بردم دارید خبرم کنید لطفا بینی من غضروف نداره و باید از پشت گوشم برداشته بشه برای همین هست که حساسیت دارم راجع به این موضوع
سحری جان من خودم نظر روی فتح سامی هست خواهرم و یکی از دوستام عمل کردن راضی هستن ولی چند نفر بهم گفتن ارتفاع بینی رو کم نمیکنه دودل شدم! البته واسه فروردین دارم میام ایران ولی هنوز کسی بهتر از سامی رو پیدا نکردم. یکی از دوستام با غلامرضا احمدی عمل کرده بینیش عالی شده به نظرم کار اون رو هم ببین. مطبش پاسدارانه
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سامی بینی گوشتی خواهر منو خیلی خوب دراورده من اونو میبینم فکر میکنم بینی منو که استخونیه حتما بهتر درمیاره. درکل جزو دکترهای خوب دسته بندی میشه
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
ممنون نونوش جان، آره من هم نمونه هایی که دیدیم ارتفاع بینی رو خیلی دست نمیزنه ولی واقعا شیک در میاره من واقعا نظر روی یه دماغ فندقی و کوچیک نیست خیلی دلم میخواد بینیم شیک باشه واقعابه نظرم خط انداختم سر بالای بیخود کردن بینی رو زیبا نمیکنه به خصوص که به هر حال سن آدم میره بالا و باید یه چیزی باشه که بیست سال دیگه پشیمون نشیم البته من بینیم ارتفاع نداره نهایتانیم سانت شایدم کمتر بشه تکونش داد سه شنبه دیگه وقت دارم میام خبر میدم امروز وقت گرفتم برای دکتر سجادیان از مطب برگشتم خبر میدم نتیجه مشاهدات رو
سحری جان عزیزم حالا که پیوند غضروف می خوای دکتر رزینا بشارتی زاده هم کارش خوبه خصوصا می گن تو پیوند خوبه ولی اخلاق نداره ظاهرا وبعضیا می گن نوک رو یه کمی بزرگ می کنه .من یه نمونه ازش دیدم که خوشم اومد ولی تا اسم دکترشو گفت گفتم اوه اوه می گن بد اخلاقه .ولی در مورد شما که پیوند می خوای یه جوری مثل ترمیم می مونه فکر کنم بد نباشه ترمیماشو تعریف می کنن .دوستم برات خوشبختی بسیار و یه عمل موفق آرزو دارم
آمین جان و مریم گلی جان ممنون بابت راهنماییتون . ولی به خاطر کاهش وزن 15 کیلوییم و لاغر شدن صورتم حس میکنم بینیم خیلی به چشم میاد .اعتماد به نفسم و از دست دادم . با اینکه همسرم حساسه ولی میخوام حتما عمل کنم .خواهرم و خالم عمل کردن به نسبت بهتر شدن .امیدوارم بینی منم خوب بشه .
یکم ترسم بابت نگه داری ها و مراقبت های بعد از عمله چون شاغلم و مرخصی ندارم عملم رو تاریخش رو زدم برای 27 اسفند .به نظرتون تو تعطیلات عید حالم خوب میشه یعنی چند روز طول میکشه بتونم عادی زندگی کنم؟ میتونم تو عید برم مسافرت بعد از باز کردن گچ؟؟؟ چون دکترم گفت 4 فروردین گچت رو باز میکنم
2810