2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها چطورین بچه ها چرا ورم من بیشتر میشه اصلا با اون چیزی که میخواستم زمین تا آسمون تفاوت داره امروز رفتم بخیه ها مو کشیدم چسبم رو که باز کرد خیلی پهن تر از سری پیش شد حتی اصلا بهش نمیخوره چیز خوبی شده باشه اونایی که عمل کردین شما هم اینجوری بودین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آمین جان خیالم تا حدودی راحت شد خیلی غصه ام شده بودچون واقعا بینیم مشکل خاصی نداشت زور داره بزرگتر از قبل شه برام خدا کنه تا عید حداقل خوب و آبرومند شه برای کم شدن ورم به جز آب کرفس چی خوبه؟؟
مریم گلی عزیز بیخود نگران نباش.واسه منم بعد دو ماه و نیم هنوز کلی ورم داره.تازه دکترم میگه تا یه سال طول میکشه.ولی عکسا رو که نگاه میکنم نسبت به ماه قبل بهتره.فقط باید صبر کنی...
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
آناکارنینا به سلامتی عزیزم.ایشااله راضی راضی باشی
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام بچه ها جوون ممنون از انرژی های خوبتون واسم من داخل بینیم طلق دارم و کیپه کمی هم کبودی دارم و هنوز از اثر بیهوشی دارم .منتظر تا روز گچ که شنبه است ببینم چه شکلی شده
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
اناکارنینا امیدوارم عملت رضایت بخش باشه هزینه ها رو چه جوری پرداخت کردی ؟ به حساب دکتر ریختی ؟ بیمارستان هم که رفتی هزینه یا مبلغی باید پرداخت کرد ؟ عمل چندم بودی ؟
2810