2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه شنبه قبل شد یک هفته الانشو دیگه حساب کن😂 گچو که برداشت داغون بود به اندازه این ماژیک مستطیلیا پهن بود من بینیم بخاطر ضربه انحراف و قوز داشت وقتی گچو برداشت خیلی کج بود هنوز گفت ورمش بخوابه کجیش کمتر نشون میده الان ورمش بهتر شده بنظرم کجیش هم کمتر نشون میده اما هنوز با یه بینی قانع کننده خیلی فاصله داره😀
آمین جان مارک و مدل بالشی که استفاده میکنی چی هست وچند قیمتشون؟من هرچی سرچ کردم بالشای یو شکل نشون داده بود روشون به پهلو خوابیدن اگه عکسشم بذاری که ممنون میشم منم هرچی تلاش میکنم طاقباز بخوابم نشده و اصلا خوابم نمیره چند هفته است تمرین میکنم تا وارونه نخوابم خوابم نمیره اولشم طاقباز بخوابم صبح میبینم همون مدل همیشگی ام
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آناکارنینا باش یو برای پشت گردن هست شبیه بعضی از این بالش های راحتی برای ماشین پست گردن قرار می گیره وب سمت شونه ها می یاد.من خیلی می ترسیدم که شب یهو دمر بشم چون عادت دارم این طوری بخوابم ولی این بالش خیالم رو راحت کرد. یه مدل خارجی تو داروخانه دیدم حدود ۷۰۰۰۰ ولی من از مغازه که حوله وپتو روتختی واینا دارن خریدم ۱۵۰۰۰ خیلیم راضیم ایرانی بود ولی مارکش یادم نیست .
من 26 آبان عمل کردم، منتها دکترم دو هفته گچ میذاره. برام خیلی جالبه میگید گچو که برداشتین راضی بودین!!! خب البته ظاهرا بدن با بدن فرق میکنه شاید مال شما ورمش خیلی کم بوده ... در مورد تمیز کردن لب و دهن :)) سعی کن تا 14 روز خیلی رعایت کنی و بعدش تا 2ماه حتی حواست به حرکت لب و دهنت باشه دکتر من حتی بعد از 14 روز هم اجازه خندیدن نداد... ولی کاریش نمیشه کرد یوقتایی زیاد میخندم... ... من حس میکنم هدف از این مراقبتها اینه که تا حد امکان بینی بیحرکت بمونه تا ترمیم اجزای دست کاری شدش دقیق تر باشه مثل وقتی که رباط یا استخون عضوی آسیب میبینه و باید بی حرکت نگهش داشت
سلام دوستان .من یه سوال داشتم من الان یکماه و نیمه که عمل کردم سمت راستم کاملا بازه وتنفس راحته وبا گوش پاک کن راحت میشه تمیز کرد که من زیاد بهش احتیاجی نداشتم و سعی کردم توشو زیاد دست کاری نکنم ولی سمت چپ گوش پاک کن فقط کم سرش میره تو وکلا از صددرصد فکرمیکنم 20یا 30 درصد بازه نه اینکه توش مخاط باشه و مثل زمانی که سرماخورده باشی احتیاج به تمیز کردن داشته باشه ولی بسته است مثل اینکه چیزی داخلش باشه وراه رو بسته باشه .به نظرتون این چی میتونه باشه درواقع یکم استرس گرفتم یک مقدار حس بویاییم هم مثل قبل قوی نیست به خاط این سمت چپه.نمیدونم بینی از داخل میتونه چیزی توش دربیاد یا ورمه