2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015674 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.آمین جون قالبو برداشتی بیا بهمون بگو چطور بود.امیدوارم راضی راضی باشی. دیروز رفتم آرایشگاه ارایشگرم که یکی دو بارم قبلا منو دیده بود متوجه نشد بینیمو عمل کردم.وقتی بهش گفتم تازه متوجه شد میگفت خیلی طبیعیه.حالا نمیدونم ضریب هوشیش پایین بوده یا واقعا طبیعیه که نمیشه فهمید عمله
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
یه چیزی هم بگم بچه ها تو عمل وانتخاب دکتر سعی کنید جو گیر نشید مثلا اگر از یه دکتری زیاد می شنوید سریع فکر نکنید واسه شما مناسبه وبرید عمل یا اگر شب قبل از عمل موردی شنیدید دست پاچه بشید کنسل کنید خوب تحقیق کنید چند بار مطب برید و بعد اقدام کنید .در مورد خود من الان اظهار نظر در مورد دکتر نمی تونم بکنم چون حتی ظاهرشم ندیدم .
آمین جون خیلی تو دلم ذوق کردم اینو گفت چون واقعا دلم میخواست بینیم طوری عمل بشه که هر کی تو نگاه اول متوجه نشه عمله.ولی خب به حرف اینم نمیشه اکتفا کرد شوهرم که میگه کامل مشخصه عمله همین روزا عکس میذارم تا نظر دوستان نی نی سایتی رو هم بدونم
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
آره آمین جان قبول دارم حرفتو ولى من أز پارسال مهردارم تحقیق مى کنم نمونه زنده دو تا از ابیانه دیدم ولى مطبش نرفتم ولى همه جا تعریفشو شنیدم ولى مطبش هم مى رم اگه عین اون دو تا نمونه اش بودن انتخابم صد در صد همینه مطب دو سه تا دکتر دیگه رفتم بد نبودن اما اونقدر خوب که من مى خواستم هم نبودن
سلام دوستان من دو ماهه که عمل کردم ویک ماه پیش هم اینجا نوشتم که از عملم راضی نیستم چون بینیم نه تنها کوچیک نشده بلکه بزرگتر هم شده میدونم ورمه ولی دکتر انگار تمام غضروهای بینیم را روی نوک بینیم جمع کرده الان نوکش 3 برابر بینی قبلیمه و پره ای بینیم تابه تا بینی خودم کمی پهن بود ولی زیاد بزرگ نبود توصیه ای که به دوستان دارم که اگه بینیتون پهنه یا گوشتیه اصلا سراغ دکترهایی که معروف اند به کار طبیعی نرید چون احتمالا یا تغییر نمی کنید یا بینی بزرگتر میشه من می خواستم بینی تابلو عملی نباشه ولی متاسفانه تغییری هم نکرد و بدتر شد یکی از دوستان دکتر برای بینی گوشتی پرسیده بود من بعد از عملم کارهای دو تا دکتر را دیدم که خیلی خوب بینی را کوچیک کرده بودند و مریضهاشونم راضی بودند یکی دکتر همایون الهی است و یکی هم دکتر محمدرضا نجفی است که اینستا گرام هم داره من گاهی اوقات به این تایپیک سر می زنم تا اگه سوالی بود بتونم جواب بدم چون اگه از نتیجه عملتون راضی نباشید واقعا از لحاظ روحی ضربه می خورید هیچ وقت برای عمل عجله نکنید