در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
هووم! همش دلم میخواست کار روبرو از فرهنگ ببینم چقدر متقارن و شیک و بی نقص سمانه جان شما چقدر با فرهنگ عمل کردین؟ خودت از نظر تنفسی و غیره راضی هستی؟ بینی تون چه نوعی بود؟
بچه ها مماخه سمانه یکی از خوشگل ترین و طبیعی ترین مماخایه که تو این تاپیک دیدم, تازه هنوز 1 ماه از عملش نگذشته, کلی تبریک دوستم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
مبارک باشه خیلی خوب شده یه بینی طبیعی و عالی - متناسب با چهره الانش خوبه ورماش هم بره که دیگه ...
فاطمه
دکتر خوبیه - تا اونجا که بتونه و به بافت بینی اسیب نرسه و تنفس مشکل نشه تغییر میده بینیو از نظر قیمت خوبه بعده غمل بینی شدید ورم میکنه - کلا کاراش پر ورمه حرفشو رک و راست میزنه - حتی اگه ناراحت بشید کلا بستگی به شکل بینی و پوستتون و ... داره ولی در کل دکتر قابل اعتمادیه