2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
مهرسا جان فکر کنم اشتباه گرفتم با یه خانوم دیگه من شنبه پیش مطب ابیانه بودم که اون خانمم فرداش عمل داشت یعنی با این اوصاف باید ۶ روز باشه که عمل کرده ولی الان متوجه شدم شما نوشتید ۱۲ روزه عمل کردین در هرحال برات آرزو میکنم نتیجه عملت عالی بشه 😘😘 منم قصد دارم با ابیانه عمل کنم بینی طبیعی میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرسا جان بیا از نتایج عملت مارو با خبر کن .منم نظرم روی ابیانه ست . بهار جان شما توی مطب بود غیر چسبی هم دیدی .من ۲ شنبه ی هفته پیش اونجا بودم ولی بیشتر واسه مشاوره اومده بودن .
منم فکر نمیکردم ابیانه رو انتخاب کنم ولی با نمونه هایی که دیدم تشویق شدم با اون عمل کنم انگار یه وسواس خاصی داره رو عملاش و نهایت تلاششو میکنه براساس فرمولای زیبایی کار میکنه به خاطر همین اکثرا عیبی که ازش میگیرن بزرگ بودن بینیه دکتر به من گفت وقتی برای عمل طرف رو بیهوش میکنیم تمام صورتش رو اول بررسی میکنم و اندازه میگیرم مثلا طول بینی برجستگی پیشونی اینا همه الماناییه که مشخص کنه بهترین اندازه برای بینی که به صورت بیاد چه اندازه اییه من مطب سجادیانم رفتم اونم خوبه کاراش ولی من خودم شخصا سبک ابیانه رو بیشتر پسندیدم چون طبیعی تره انگار دوستان شما هم بیاین نظرتونو در مورد دکتر ابیانه بدید ممنون
دوستان سلام من کارای اینستای ابیانه رو دیدم .خوب بود اما یه چیزی که برام سوال برانگیز بود اینه که : دماغای قبل از عمل همه کم کار و کم ایراد بودن و طبیعتاً بینی کم کار نتیجه بهتری هم میده
و یه سوال و کمک از دوستان من تو این 11ماه مشکلی یا دردی نداشتم اما از 5شنبه احساس میکنم جای قوز بینیم(تیغه سمت بالا) دقیقا همون نقطه رو که تراش داده ، احساس سنگینی و درد خفیفی میکنم فک میکنم که بینیم هیچ وزنی نداره وانگار که فقط تو همون نقطه یه وزنه سنگین گذاشتن
سلام آمین جان امیدوارم شماهم درنهایت انتخاب خوب واگاهانه ای داشته باشی .واقعا دوهفته برای قضاوت زوده اما برای من عمل با این دکتر واقعا دوره نقاهت کوتاهی داشت و اصلا کبود نشدم و ورم های صورتم هم از روز چهارم فروکش کرد .من وقتی گچ رو ازروی صورتم برداشتم شوکه شدم .چون فکرمیکنم بینیم خیلی ورم داره.وقتی چسب رو بعد ازگچ زدن از فرمش خوشم اومد.الان همه اطرافیان که فعلا با این چسبی که دکترزده راضین و میگن فرم بینیم خوب وطبیعی شده ولی باید صبر کنم ببینم تاچه حد ورم های بینی کاهش پیدامیکنه و اندازه واقعیش چقدره ؟؟؟چون خودم بینیم قلمی وباریک بود به نظرم در نگاه اولم بینیم پهن بود.میگم واقعا بعد از برداشتن گچ نمشه قضاوت کرد
ولی دراین اولین زمان که بشه با عکس قضاوت کردحتما براتون عکس میفرستم.آمین جان من تاالان راضیم ولی درمورد فرم بینی وظرافتی که مدنظرشماست بااین ورم نمیتونم چیزی بگم.ولی حتما درجریان میذارمت
مرسی مهرسای عزیزم حتما منو از نتیجه روزهای آینده باخبر کن لطف می کنی .واقعا دیدن نمونه ی بی چسب تو مطب سخته از روچسب هم که سخته . مهر سا جان منم بینیم بزرگ نیست و مشکل اصلیش قوزشه .
2810