2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
راستش منم نظرم روی ابیانه ست منتهی اگر مثل عکسای سایت واینستا باشه .تو مراجعه به مطب من که چیز زیادی دستگیرم نشد .اما خود بیمارا راضی بودن .کبودی وورم هم نداشتن به اون صورت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فی فی جان بازم هر جور خودتون صلاح میدونید..ولی اینقدر توی عروسی خوب گریم میشی که بینیت عیبش مشخص نمیشه....من بودم در یک فرصت بهتر انجام میدادم... یه تذکر دوستانه بود...به هر حال امیدوارم بهترین تصمیم بگیری عزیز...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
آرزو خانم که در مورد قیمت پرسیدی... من همین 5 6 تومن هم که دادم به نظرم زیاد بود... نه برای من ارزش هزینه بیشتر از این رو نداره... البته پستتون مقدمه ی تبلیغات به نظر میاد
.....be brave , even if you are not,pretend to be
بهار جان، ممنون از همفکری و پاسخت. با توجه به نظرات دوستان و کمی تامل، به این نتیجه رسیدم که فقط صبر و سرگرم شدن به هرچیزی جز موضوع بینی میتونه آرومم کنه. از این نظر یه فرصته که کارهای عقب موندم رو با سرعت بیشتری انجام بدم. راستش دیروز که خودم برای اولین بار چسبم رو عوض کردم، متوجه شده علیرغم حس قبلیم اونقدر هم وحشتناک نیست و میتونم با همین بینی هم یه زندگی معمولی داشته باشم، به خصوص اینکه حالت صورتم هم کم کم داره برام عادی میشه. از این بابت خیلی خوشحالم.
سلام دینا بانو من امروز یه تجربه می خوام بگم که شاید خیلی به جراحی بینی مربوط نشه ولی دقیقا مصداق همین موضوع هست .مادر من چند سال پیش دندان های جلو رو روکش کرده بود دفعه اولی که دیدم اونقدر تو ذوقم خورد که گفتم افتضاح شده می دونید دندون های جلو چقدر تو ظاهر تاثیر داره اما دفعه ی بعد حس کردم مثل اون روز نیست جا افتاده و الان اصلا هر چی فکر می کنم می گم چرا اونروز اینقدر حس بد داشتم الان با قبل از روکش هیچ تغییر بدی رو حس نمی کنم . می دونید این در واقع بحث روانی داره بیشتر این همه تغییر ناگهانی باعث شوک می شه حتی ممکنه واقعا هم خوب باشه ولی احساس شما باهاش در تضاده دوست عزیز می دونم احساست روز به روز بهتر می شه .
سلام دوستان من مدتهاس دارم دنبال دکتر برای عمل بینی میگردم مطب سجادیان و ابیانه رفتم شانسی که آوردم مطب ابیانه یه نمونه که یکسال ازش گذشته بود و گوشتی هم بوده دیدم فوق العاده زیبا و طبیعی بود و شیک بازم رفتم مطب گردی براتون اطلاعات میذارم
من امروز 12 روزه با دکتر ابیانه عمل کردم . شش ماه با خودم کلنجار رفتم وشش ماه کل تاپیک رو خوندم .هرکاری کردم نتونستم خودمو منصرف کنم .واقعا وقتی مطالب دوستانی که ناراضی بودن رو میخوندم در لحظه منصرف میشدم ولی فردا روز از نو روزی از نو
ازبابت عمل اگه سوالی دارین و من بتونم راهنماییتون کنم خیلی خوشحال میشم .از دیدگاه من عمل خیلی خوبی بود چوم اصلا کبود نشدم ورم های صورت هم بعد از پنج شش روز به طور کامل محو شد .خیلی زاحت به هوش اومدم .کیلینیک سعادت آباد بودم که هم تمیز بود و هم برخورد پرسنلش خیلی خوب بود
درمورد اینکه من چی میخواستم ازعمل بینی : من واقعا دنبال بینی فانتزی سربالا نبودم و از طرفی هم نمیتونستم تشخیص بدم بینی طبیعی شیک و بینی طبیعی معمولی و ... فرقش توچیه .فقط میدونستم چون بینی ام باریک و قلمی بود اگه زیاد دستکاری شه میشه اندازه نخود و تو صورتم گم میشه . بینی من یه قوز کوچیک و یک نوک خیلی تیز و روبه پایین داشت که هروقت میخندیدم هم پهن میشد و هم خیلی میومد پایین. درحال حاضر خیلی ورم ذاره و ازفرم کلیش راضیم .برای اظهارنظر زوده . ولی حتما وقتی ورماش کاهش پیدا کرد و فرم اصلیش مشخص شد براتون عکس میذارم
2810